Επιδράσεις του πράσινου τσαγιού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή

Είναι καλό να πίνουμε πράσινο τσάι στην εγκυμοσύνη; Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι περισσότερες από τις γυναίκες είναι τόσο συγκεχυμένες για το πόσιμο πράσινο τσάι. Αλλά η σωστή απάντηση είναι ναι, δεν είναι ασφαλές για τις έγκυες γυναίκες να πίνουν πράσινο τσάι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι γυναίκες μπορεί να θέλουν να αποφύγουν το πράσινο τσάι ενώ προσπαθούν να απεικονίσουν και καθ 'όλη τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου της εγκυμοσύνης ενώ ο νευρικός σωλήνας του εμβρύου αναπτύσσεται.

Από την άλλη πλευρά, το να πίνετε μια τεράστια ποσότητα πράσινου τσαγιού μπορεί να σας εμποδίσει να κολλήσετε σωστά το φολικό οξύ. Το φολικό οξύ είναι μια σημαντική θρεπτική ουσία, κυρίως στις πρώτες 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης σας. Μία μικρή έρευνα συνιστά ότι τα μωρά μπορούν να αυξήσουν τα ελαττώματα του νευρικού σωλήνα, παραδείγματος χάριν το spina bifida που προκαλείται από την έλλειψη φολικού οξέος, καθώς και όταν οι μητέρες τους πίνουν πολύ πράσινο τσάι για την περίπτωση της σύλληψης. Δεν είναι πιθανό να θέλετε να πίνετε τόσο πολύ πράσινο τσάι κάθε μέρα, ώστε να έχετε μια κούπα ή δύο αν θέλετε.

πράσινος tea during pregnancy

Είναι ασφαλές να πίνε ίση με 200 mg καφεΐνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που είναι ίση με ένα φλιτζάνι καφέ 8-12 ουγκιών (ανάλογα με την ποικιλία) ή τέσσερα φλυτζάνια πράσινου ή μαύρου τσαγιού 8 ουγκιά κάθε μέρα.

Καταπληκτική επίδραση του πράσινου τσαγιού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

1. Παρεμποδίζει την απορρόφηση του φολικού οξέος. Η κατανάλωση φολικού οξέος είναι εξαιρετικά σημαντική καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς βοηθά στην αποφυγή ελαττωμάτων του νευρικού σωλήνα στο μωρό. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει σε σπονδυλική στήλη στο μωρό, ένα έμφυτο ελάττωμα του νωτιαίου μυελού.

2. Η χρήση του πράσινου τσαγιού καθ 'όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία απορρόφησης αυτής της απαραίτητης βιταμίνης.

3. Το πράσινο τσάι κρατά την καφεΐνη που πρέπει να περιοριστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η καφεΐνη είναι ένα διουρητικό που επηρεάζει την ποσότητα νερού στο σώμα σας. Η ενυδάτωση είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

4. Το χημικό εκχύλισμα από το τσάι επιβραδύνει επίσης την επέκταση των καρκινικών κυττάρων και μπορεί να προσφέρει το σημείο εκκίνησης για ένα νέο πληθυσμό αντικαρκινικών φαρμάκων.

Δείτε περισσότερα:  Τι φρούτα για να φάει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

5. Αυξάνει το ρυθμό μεταβολισμού σας. Σε όλη την εγκυμοσύνη ο μεταβολισμός σας είναι μέχρι τώρα υψηλός, είναι γνωστή η ποικιλία των ορμονικών αλλαγών. Η χρήση υπερβολικού πράσινου τσαγιού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να αυξήσει τον μεταβολικό ρυθμό επιπρόσθετο, το οποίο δεν πρόκειται να αποτελέσει ανώτερη φυσιολογική αλλαγή για τη μητέρα και μπορεί να προκαλέσει άλλη ποινή.

6. Η πολυφαινόλη EGCG ενώνεται με το ένζυμο διυδροφολική αναγωγάση (DHFR) που είναι προηγουμένως ένας αναγνωρισμένος στόχος για φάρμακα χημειοθεραπείας. Η DHFR ανησυχεί επίσης για τις γενετικές ανωμαλίες.

7. Η καφεΐνη είναι επίσης υπεύθυνη για την αποβολή καθώς και το χαμηλότερο βάρος γέννησης στα μωρά. Η κατανάλωση 6 φλιτζανιών καφέ κάθε μέρα μπορεί να επηρεάσει σίγουρα το βάρος του μωρού σας τη στιγμή της γέννησης.

8. Η πράσινη ουσία καφεΐνης είναι χαμηλότερη από αυτή του καφέ και επομένως μπορείτε να πιείτε περισσότερο από 1 φλιτζάνι μετά από σύσταση του γιατρού σας.

Δείτε περισσότερα:  Οφέλη από το μέλι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

9. Το σύνθετο πράσινο τσάι εμποδίζει το DHFR να προωθεί το μείγμα DNA σε κύτταρα όγκου. Αναδύεται να εργαστεί με τον ίδιο τρόπο όπως το μεθοτρεξάτη του καρκίνου.

10. Χτίζει δύσκολο το συνδυασμό σιδήρου. Όχι μόνο έχετε το πράσινο τσάι, η κατανάλωση ακραίων ποσών τακτικού, αλλιώς ακόμη και τσάι βοτάνων εμποδίζει τη συγχώνευση σιδήρου από τα κύτταρα του αίματός σας, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κυτταρική αναιμία στη μητέρα συν θα μπορούσε να δεσμεύσει την πρόσληψη οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών του εμβρύου σε όλο τον πλακούντα.

11. Οι αναγνώσεις έχουν επίσης συσχετίσει τα υψηλά επίπεδα χρήσης πράσινου τσαγιού περίπου την ώρα σύλληψης και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με καλύτερα περιστατικά σπονδυλικής στήλης μαζί με αναισθησία, ένα ελάττωμα γέννησης το οποίο συνεπάγεται έλλειψη μέρους του εγκεφάλου συν κρανίο.

Δείτε περισσότερα: Ποια λαχανικά πρέπει να αποφεύγονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

91 − 87 =