Φρούτα λωτός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή

Για τις μητέρες που περιμένουν, η κατανάλωση υγιεινών και θρεπτικών τροφίμων είναι η πρώτη προτεραιότητα, τόσο για τον εαυτό της όσο και για το μωρό. Ορισμένα τρόφιμα που είναι ασφαλώς διαφορετικά μπορούν να έχουν δυσάρεστες επιπλοκές ενώ είναι έγκυες. Μια κοινή ερώτηση μεταξύ των εγκύων γυναικών που αγαπούν τα φρούτα είναι, μπορούν οι έγκυες γυναίκες να τρώνε λωτός?

Χάπια στην Κίνα, ο Πετεινά είναι ένα πορτοκαλί φρούτο μορφής ντομάτας με κηρώδη υφή από την οικογένεια του Διόσπιρου. Ο καρπός είναι τόσο δημοφιλής όσο η «Candy της Φύσης» και «Το Φρούτο των Θεών». Μπορεί να τρώγεται φρέσκο, νωπό, μαγειρεμένο ή αποξηραμένο. Το γλυκό και πολτοποιημένο φρούτο είναι εξαιρετικά θρεπτικό και εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τρώγοντας τα νόστιμα φρούτα βοηθάει στην εξασφάλιση υγιούς εγκυμοσύνης. Το θρεπτικό περιεχόμενο του persimmons προωθεί την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του νεογέννητου, καθώς και εξασφαλίζει την καλή υγεία της προσδοκώμενης μητέρας.

διόσπυπος fruit during pregnancy

Οφέλη από το λωτός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

1. Βελτίωση της ασυλίας:

Φαγητό φρούτα λωτός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη Α και η περιεκτικότητα σε καροτίνη στα φρούτα βοηθούν στη βελτίωση της όρασης και των καρδιακών μυών. Προωθεί την ομαλή λειτουργία των διαδικασιών του σώματος. Η βιταμίνη C στα φρούτα ενισχύει σημαντικά την ασυλία.

2. Θεραπεία της αναιμίας:

Τα persimmons είναι πλούσια σε περιεκτικότητα σε σίδηρο. Βοηθά στην πρόληψη του κινδύνου αναιμίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κατανάλωση των φρούτων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά στην αύξηση της μέτρησης της αιμοσφαιρίνης. Αποτρέπει τις δυσμενείς επιπτώσεις της αναιμίας, όπως κόπωση και ζάλη.

3. Προώθηση της εμβρυϊκής ανάπτυξης:

Τα persimmons είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο και ο φώσφορος. Έτσι, το φαγητό λωτός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά στην προώθηση της ανάπτυξης και της ανάπτυξης των οστών του αγέννητου μωρού. Ο καρπός προάγει την ομαλή λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος της μητέρας.

4. Ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης:

Φρούτα λωτός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολύ αποτελεσματικά στη θεραπεία της υπέρτασης. Η περιεκτικότητα σε μαγνήσιο στα φρούτα βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης κατά την αναμονή.

5. Θεραπεία των νεφρών:

Τα persimmons περιέχουν μαγνήσιο που συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου πέτρας νεφρών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Φαγητό λωτός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξασφαλίζει καλή υγεία των νεφρών της μέλλουσας μητέρας.

Δείτε περισσότερα: είναι δαμάσκηνο καλό για την εγκυμοσύνη

6. Καταπολέμηση της αϋπνίας και του άγχους:

Η βιταμίνη C σε persimmons είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης, του άγχους και της αϋπνίας. Τα φρούτα βοηθούν στην παροχή υγιούς ύπνου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Διόσπυπος During Pregnancy 2

7. Αποτοξίνωση:

Το λωτός είναι μια εξαιρετική αποθήκη ισχυρών αντιοξειδωτικών. Ο λωτός είναι καλός για την εγκυμοσύνη καθώς βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος και του ήπατος. Το αντιοξειδωτικό περιεχόμενο του φρούτου βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στο σώμα. Προστατεύει αποτελεσματικά τη μητέρα και το έμβρυο από την κυτταρική βλάβη.

8. Διαβήτης θεραπείας:

Το εκχύλισμα φλούδας του λωτού είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη βελτίωση της αντίστασης στην ινσουλίνη και στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Ο καρπός μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση του διαβήτη ουσιαστικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δείτε περισσότερα: μπορούν οι έγκυες γυναίκες να τρώνε pomelo

9. Βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος:

Το persimmons έχει καλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο. Έτσι, βοηθά στην εξασφάλιση καλής υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος της μητέρας και του εμβρύου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

10. Κρατήστε Fit και ενεργή:

Τα persimmons έχουν βασικούς υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα. Ο λωτός είναι καλός για την εγκυμοσύνη καθώς η κατανάλωση του περιμένει τις μητέρες ενεργητικές, κατάλληλες και ενεργές.

Παρενέργειες:

Τα persimmons μπορεί να μειώσουν την αρτηριακή πίεση. Μπορεί να επιδεινώσει τη χαμηλή αρτηριακή πίεση ή να παρεμποδίσει τη θεραπεία με σκοπό την αύξηση της χαμηλής αρτηριακής πίεσης. Επίσης, τα άπλυτα φρούτα ενδέχεται να περιέχουν επιβλαβή βακτήρια και παράσιτα που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες που μεταδίδονται από τρόφιμα, όπως τοξοπλάσμωση και λιστερίωση.

Δείτε περισσότερα: φιστίκι κατά την εγκυμοσύνη

Έτσι, οι έγκυες γυναίκες μπορούν να φάνε λωτός; Απολύτως! Έχει πολλά οφέλη για την υγεία που μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ στην τόνωση της καλής υγείας των αναμενόμενων μητέρων και των νεογέννητων μωρών. Ποτέ λιγότερο πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να είστε στην ασφαλέστερη πλευρά.

Leave A Comment

27 + = 29