Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Το τρίτο είναι επίσης γνωστό ως το εσωτερικό μάτι. Είναι η ικανότητα ενός ατόμου να αντιληφθεί τις ενέργειες που υπάρχουν γύρω του. Σύμφωνα με την ινδουιστική μυθολογία, ο Λόρδος Shiva είχε το τρίτο μάτι. Με σωστό διαλογισμό και καλές τεχνικές μπορεί κανείς να ανοίξει το τρίτο μάτι που θα επηρεάσει τελικά τον επίφυλλο αδένα τους. Μια βασική κατανόηση έχει μοιραστεί παρακάτω.

1. Επιλέξτε ένα περιβάλλον:

τρίτος eye meditation

Επιλέξτε ένα μέρος που είναι ήσυχο. ένα μέρος όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε για τριάντα λεπτά. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι σιωπηλός. Ωστόσο, είναι καλύτερο να πάτε σε ένα μέρος που είναι απαλλαγμένο από οποιοδήποτε θόρυβο ή χάος. Είναι αδύνατο να ασκείστε το διαλογισμό σε πολυσύχναστους χώρους.

2. Διατηρήστε τη στάση σας:

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Καθίστε στο έδαφος και διασχίστε τα πόδια σας. Κρατήστε την πλάτη σας ευθεία και τοποθετήστε τα χέρια σας στα γόνατά σας. Μπορείτε επίσης να καθίσετε σε μια καρέκλα εάν κάθεστε στο έδαφος είναι πολύ δύσκολο για εσάς. Υποστηρίξτε το πάνω μέρος του σώματος σας με τη βοήθεια των κοιλιακών μυών σας. Κρατήστε τους ώμους σας επίσης.

Δείτε περισσότερα: Διαλογισμός Σουβάμι Βίββα

3. Χαλαρώστε το σώμα και το μυαλό σας:

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Ίσως ο πιο ουσιαστικός και σημαντικός τρόπος για να ανοίξετε το σώμα και το μυαλό σας είναι να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας. Μην τεντώνετε τους μυς σας ή κρατάτε το σώμα σας πολύ σφιχτό ή σταθερό. Χαλαρώστε και στρέψτε το κεφάλι σας από τη μία πλευρά στην άλλη. Εστιάζετε αποκλειστικά στον φυσικό κόσμο και αισθάνεστε την αίσθηση όλων των γύρω σας. ακόμα και στον κόσμο κάτω από αυτόν.

4. Κάντε το ένα συνήθεια:

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Κάνε τη συνήθεια να σκέφτεσαι κάθε μέρα. Αν εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για τέσσερα έως πέντε λεπτά κάθε μέρα, θα είστε προετοιμασμένοι να ξεπεράσετε τις διαφορετικές προκλήσεις της ζωής και επίσης να επικεντρωθείτε καλύτερα στην άσκηση του Διαλογισμού Τρίτου Ματιού.

5. Δώστε την προσοχή στα όνειρά σας:

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Πολλοί άνθρωποι σήμερα είναι σε θέση να προβλέψουν το μέλλον συχνά μέσω των ονείρων τους. Ωστόσο, προτού το κάνουν αυτό, πρέπει να παρακολουθήσουν αυτό που πραγματικά βλέπουν. Θα πρέπει να ξεκινήσουν ένα ημερολόγιο ονείρων και να το κρατήσουν κοντά στα κρεβάτια τους, ώστε να μπορούν να το καταγράψουν μετά από ξυπνήσει. Επίσης, θα πρέπει να παρατηρούν αν κάποιο από τα όνειρα έχει γίνει πραγματικότητα.

Δείτε περισσότερα: Διπλό καρδιακό επάγγελμα διαλογισμού

6. Ακούστε τα ένστικτά σας:

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Είχατε ποτέ ένα συναίσθημα για ένα άτομο ή ένα γεγονός που δεν μπορούσατε να εξηγήσετε; Είχατε ποτέ την αίσθηση ότι κάτι μπορεί να συμβεί σε κάποιο μέρος του κόσμου; Εάν γνωρίζετε αυτά τα συναισθήματα, τότε έχετε εξοικειωθεί με τα ένστικτά σας. Επομένως, είναι καλύτερα να παρατηρήσετε αυτά τα συναισθήματα, να τα γράψετε και να τα διαβάσετε για να κατανοήσετε τις συνδέσεις.

7. Να είστε παρατηρητής:

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Προσπαθήστε να πάτε σε ένα εστιατόριο ή καφέ και να παρατηρήσετε τους άλλους ανθρώπους που είναι παρόντες εκεί. Χωρίς να είναι αγενής, ακούστε τις συνομιλίες τους. Προσπαθήστε να εξετάσετε πώς αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και ποιο είναι το πλαίσιο της συνομιλίας τους. Προσπαθήστε να φανταστείτε τι σκέπτονται ενδεχομένως ακόμη και όταν δεν μιλούν.

8. Συμβουλές:

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Για να κατανοήσετε την έννοια του τρίτου ματιού, είναι σημαντικό να έχετε βασικές γνώσεις για τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό. Πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι βαθιά μέσα σας είναι εκεί όπου υπάρχει ολόκληρο το σύμπαν. Ακόμα κι αν είστε παγιδευμένοι με διάφορες δραστηριότητες, πρέπει να αφιερώσετε λίγα λεπτά για διαλογισμό. Αυτό θα σας καταστήσει γνωστό.

Δείτε περισσότερα: Διαλογισμός του Βούδα

9. Σημάδια τρίτου ματιού:

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού Στυλ στη ζωή

Θα ξέρετε ότι το τρίτο σας μάτι έχει ξυπνήσει όταν αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με μπλε ή μοβ χρώματα. Μπορεί επίσης να δείτε έντονες λευκές κουκίδες ή μαύρο ουρανό γεμάτες με άφθονα αστέρια. Παρόλο που φαίνεται αρκετά δύσκολο, η καθημερινή πρακτική θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί σύντομα.

Διαλογισμός τρίτου ματιού για αρχάριους:

Αυτός ο τρίτος διαλογισμός ματιών είναι μια απλή μέθοδος για τον κεντρικό άξονα της ψυχής, τη σταθεροποίηση της αύξησης και την ενίσχυση της διανοητικής καθαρότητας. Τα τσάκρα είναι κρίσιμα σημεία εστίασης της ζωτικότητας που εμφανίζονται σε όλο το σώμα σας. Για πολλά χρόνια, η διατήρηση των τσάκρας σε τάξη έχει συνδεθεί με τη διατήρηση της ψυχικής και σωματικής ευημερίας. Μέσω του διαλογισμού τσάκρας, μπορείτε να βελτιώσετε την ισορροπία των βασικών σας τσάκρα και να φέρει την ευημερία και τη νοητική σας συμπεριφορά σε μια πιο γαλήνια κατάσταση. Σε μια ευχάριστη θέση, είτε το πόδι πάνω από το πόδι στο πάτωμα ή σε ένα κάθισμα. Καθίστε ψηλά με τη σπονδυλική στήλη ευθεία, τους ώμους χαλαρούς και το στήθος ανοιχτό. Τοποθετήστε τα χέρια στα γόνατα με τις παλάμες.

Τεχνικές Διαλογισμού Τρίτου Ματιού και Πώς να Κάνετε Τρίτο Μάτι Διαλογισμός - βήματα σοφά να εξηγήσει

Για συμβουλές για να καταλήξετε να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του γενικού περιβάλλοντος και να αυξήσετε την εσωτερική ειρήνη, διαβάστε παρακάτω!

1. Βρείτε το τρίτο μάτι σας Τσάκρα:

Τα τσάκρα είναι τα ζωτικά σημεία στο σώμα σας. Βασικά, είναι ρόδες ζωτικότητας που προσαρμόζονται κατά μήκος της σπονδυλικής σας στήλης. Υπάρχουν επτά τσάκρα, και κάθε ένα συγκρίνεται με ένα εναλλακτικό κομμάτι της σωματικής, πνευματικής και αλλοδαπής ευημερίας σας. Το τσάκρα του τρίτου ματιού είναι η 6η τσάκρα.

Το τρίτο μάτι τσάκρα βρίσκεται στο προσκήνιο του μυαλού σας, ανάμεσα στα δύο μάτια σας. Είναι κατάλληλο για το ικρίωμα της μύτης σας.

Όταν σκέφτεστε, προσπαθήστε να συγκεντρώσετε τον εγκέφαλό σας σε αυτό το τσάκρα. Επιβλέπει να σας βοηθά να βλέπετε τον κόσμο ακόμα πιο προφανώς.

2. Επιλέξτε το σωστό περιβάλλον:

Ο διαλογισμός είναι ένα από τα καλύτερα μέσα για να σας βοηθήσει να ανοίξετε το τρίτο σας μάτι. Δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στη συνείδησή σας, θα έχετε την ικανότητα να έχετε καλύτερη πρόσβαση στην ψυχολογική διαύγεια που σχετίζεται με το τρίτο μάτι. Ο κεντρικός στόχος του διαλογισμού είναι να επιταχύνει την ψυχή να στηριχθεί σε μια ιδέα ή ερώτηση. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το περιβάλλον όπου αισθάνεστε καλά όταν αρχίζετε να διαλογίζεστε.

3. Ρύθμιση της στάσης σας:

Η σχέση μυαλό-σώμα είναι κρίσιμη στο διαλογισμό. Όσο πιο ευχάριστο είστε φυσικά, τόσο λιγότερο απαιτητικό θα είναι να επικεντρωθείτε γύρω από το αντικείμενο διαλογισμού ή τη σκέψη σας. Η καλύτερη θέση περισυλλογής λέγεται ότι είναι κάποια ποικιλία κάθονται με διπλωμένα πόδια στο έδαφος.

4. Επιλέξτε ένα αντικείμενο διαλογισμού:

Ένα αντικείμενο διαλογισμού μπορεί να είναι μια ιδέα ή μια φυσική ερώτηση. Ο σκοπός της επιλογής είναι να κάνετε λιγότερο απαιτητικό το μυαλό σας να στο κέντρο. Αυτό θα προστατεύσει τα μυαλά σας από την οργή και θα κάνει τη διαμεσολάβηση σας πιο αποτελεσματική. Οι ρόδες είναι ένα διάσημο αντικείμενο διαλογισμού. Η φωτιζόμενη φωτιά δεν είναι καθόλου εύκολο να τραβηχτεί και να παρηγορήσει σε άτομα.

5. Επιλέξτε ένα μάντρα:

Μια μάντρα είναι μια λέξη ή μια έκφραση που θα ξαναφτιάξετε μέσα από την αντανάκλαση σας. Μπορείτε να δηλώσετε το μάντρα μέσα ή, έτσι ώστε να ακούσει κάποιος - αυτό είναι μια ατομική κλίση. Το μάντρα σας θα πρέπει να είναι κοντά στο σπίτι και σημαντικό για εσάς. Το μάντρα σας θα πρέπει να είναι κάτι που πρέπει να συντονιστείτε στον εγκέφαλό σας ή την προσοχή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανακαλέσετε, "επιλέγω την ευδαιμονία". Αυτό θα σας βοηθήσει να σας εμπλουτίσω και θα επικεντρωθείτε γύρω από την ευεξία για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

6. Κάντε ένα πρόγραμμα:

Ο διαλογισμός είναι μια εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη πορεία δεν θα αποτελέσει σημαντικό επίτευγμα. Ο εγκέφαλός σας μπορεί να μπερδευτεί. Να υπολογίσετε πώς να αντικατοπτρίζεται αποτελεσματικά είναι μια διαδικασία και χρειάζεται χρόνος. Κάντε διαλογισμό ένα κομμάτι της συνεπούς ζωής σας. Ξεκινήστε με μικρές αυξήσεις, πιθανώς πέντε λεπτά ή ακόμα και μόνο δύο. Πριν από καιρό θα αισθανθείτε καλύτερα με τη διαδικασία και έχετε την ικανότητα να αφιερώσετε περισσότερες ευκαιρίες στο διαλογισμό κάθε μέρα.

Πλεονεκτήματα του Ξυπνήματος τρίτου ματιού:

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την αφύπνιση του τρίτου ματιού. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα οφέλη.

 • Το ένστικτό σας επεκτείνεται (αίσθηση του μέλλοντος)
 • Σας κάνει πιο προσεγμένο και συναρπαστικό
 • Επέκταση Astral ταξίδια
 • Ψυχικές κινήσεις
 • Αυξάνει την αθωότητα και την αυτοπεποίθηση
 • Ενισχύει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά σας
 • Βοηθά στην κατανόηση του σύμπαντος
 • Βοηθά στην εύρεση των απαντήσεων σας από το περιβάλλον
 • Ενισχύει την αποκρυπτογραφική ισχύ σας
 • Μειώνει τη νευρικότητα, το μαρτύριο και το φόβο
 • Σας παίρνει έρευνα, σκέψη και άμυνα.
 • Σας ενθαρρύνει να παίρνετε καλύτερες επιλογές
 • Έρχεται ως οδηγός στον τρόπο ζωής σας
 • Διευρύνει τις ικανότητες και τις ικανότητές σας

Με την πιθανότητα ότι δεν είστε ελαφρύς καρπός για την εξωγήινη ανάπτυξη και συνεχίζετε προς τα κάτω, το τρίτο σας μάτι τελικά θα ανοίξει μόνη συμφωνία. Ένα ανοιχτό τρίτο μάτι είναι ζωτικής σημασίας για τη βαθιά πρόοδο σας, επιτρέποντάς σας να τελειώσετε επιπλέον συντονισμένο στον εαυτό σας και στο σύμπαν. Με την ικανότητα να βλέπετε τα πιο βαθιά στρώματα αυτής της πραγματικότητας, θα έχετε ένα πολύ πιο συναρπαστικό και ικανοποιητικό υπόβαθρο ως άτομο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

39 − 37 =