Είναι το καστορέλαιο καλό για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια; | Στυλ στη ζωή

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι το κοινό πρόβλημα πολλών λαών σήμερα. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αλλαγή του τρόπου ζωής, στην έλλειψη ύπνου. Οι άλλοι λόγοι μπορεί να οφείλονται σε αλλεργίες, συνεχή τριβή των ματιών, υψηλή έκθεση στο ηλιακό φως κλπ. Υπάρχουν αρκετές διαδικασίες όπως η χημική απολέπιση ή η θεραπεία με λέιζερ για τη θεραπεία των μαύρων κύκλων, αλλά αυτές συχνά ακολουθούνται από παρενέργειες. Φυσικές θεραπείες που είναι ελεύθερες τοξικές και μακροχρόνιες είναι καλύτερες για τη θεραπεία μαύρων κύκλων. Ένα από τα καλύτερα φάρμακα είναι το καστορέλαιο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο για τους μαύρους κύκλους:

Ας δούμε ότι το καστορέλαιο είναι καλό για τους μαύρους κύκλους ή όχι.

1. Λάδι καστορέλαιο και μέλι:

Κάστορας Oil and Honey

Πως να φτιάξεις:

Ανακατεύετε ίσες ποσότητες καστορέλαιο και μέλι, πρέπει να πάρετε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι μετά από 1 κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο σε ένα ομαλό μίγμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα καστορέλαιο για τους κύκλους κάτω από τα μάτια, καθημερινά στο κρεβάτι χρόνο για τα γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να εφαρμόσει:

Πάρτε μερικές σταγόνες καστορέλαιο στις άκρες των δακτύλων σας και εφαρμόστε απαλά στα μάτια σας με κυκλική κίνηση. Αφήστε τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί.

2. Λάδι καστορέλαιο με λάδι καρύδας:

Κάστορας Oil with Coconut Oil

Πως να φτιάξεις:

Το καστορέλαιο που αναμιγνύεται με έλαιο καρύδας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή, καθώς το έλαιο καρύδας έχει την παρουσία αντιοξειδωτικών και λιπαρών οξέων. Αναμίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας με καστορέλαιο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Τα καλύτερα αποτελέσματα του καστορέλαιο για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, λαμβάνονται όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά όλη τη νύχτα.

Πώς να εφαρμόσει:

Βυθίστε τα δάχτυλά σας στο μείγμα και εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας και στα άνω βλέφαρα επίσης. Μασάζ απαλά με κυκλική κίνηση. Αφήστε τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί.

3. Καστορέλαιο με αμυγδαλέλαιο:

Κάστορας Oil with Almond Oil

Πως να φτιάξεις:

Πάρτε 3 με 4 σταγόνες καστορέλαιο και ανακατέψτε καλά με μια ίση ποσότητα αμυγδαλέλαιο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Αυτό το μείγμα αποδεικνύεται αρκετά αποτελεσματικό αν χρησιμοποιείται τη νύχτα καθημερινά.

Πώς να εφαρμόσει:

Εφαρμόστε απαλά το μείγμα γύρω από τα μάτια σας - μαύρους κύκλους και άνω βλεφάρων. Αφήστε το μείγμα όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε απαλά το πρωί.

4. Λάδι καστορέλαιο με λάδι μουστάρδας και λάδι καρύδας:

Κάστορας Oil with Mustard Oil and Coconut Oil

Πως να φτιάξεις:

Το έλαιο μουστάρδας που αναμιγνύεται με το καστορέλαιο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και το έλαιο καρύδας έχει αντιβακτηριακά και ενυδατικά αποτελέσματα. Ίσες ποσότητες ελαίου καρύδας, μουστάρδας και καστορέλαιο πρέπει να λαμβάνονται σε ένα μπολ και να αναμιγνύονται καλά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Η εφαρμογή αυτού του μείγματος κάθε μέρα κατά την κατάκλιση δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πώς να εφαρμόσει:

Αυτό το μίγμα καστορέλαιο για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια πρέπει να εφαρμοστεί και να μαλακώσει απαλά. Πρέπει να μείνει όλη τη νύχτα.

Δείτε περισσότερα: Είναι καστορέλαιο καλό για τα μάτια

5. Λάδι καστορέλαιο με λάδι αβοκάντο & λάδι σπόρων σταφυλιών:

Κάστορας Oil with Avocado Oil & Grape Seed Oil

Πως να φτιάξεις:

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο, λάδι αβοκάντο και λάδι σπόρου σταφυλιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Μετά το μασάζ, μπορείτε να αφήσετε το μείγμα για τουλάχιστον 30 λεπτά ή μία ώρα. Η έξοδος από τη νύχτα αποδεικνύεται πιο παραγωγική.

Πώς να εφαρμόσει:

Βυθίστε ελαφρά το μείγμα λαδιού κάτω από τα μάτια στους μαύρους κύκλους. Με τη βοήθεια των άκρων των δακτύλων σας απλώστε απαλά και μασάζ.

6. Λάδι καστορέλαιο και φρέσκια κρέμα:

Κάστορας Oil and Fresh Cream

Πως να φτιάξεις:

Ανακατέψτε καλά ένα κουταλάκι του γλυκού κρέμα γάλακτος φρέσκου γάλακτος μαζί με δέκα σταγόνες καστορέλαιο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιήστε την μία φορά την ημέρα και ξεπλύνετε μετά από μασάζ.

Πώς να εφαρμόσει:

Ανακατέψτε τα συστατικά καλά και εφαρμόστε το μείγμα γύρω από τα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε κυκλική κίνηση για να κάνετε μαλακό μασάζ με άκρες των δακτύλων.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από καστορέλαιο για το δέρμα

7. Λάδι καστορέλαιο με ακατέργαστο γάλα:

Κάστορας Oil with Raw Milk

Πως να φτιάξεις:

Ανακατεύουμε καλά ισάριθμες ποσότητες καστορέλαιου και νωπού γάλακτος. Κατά την ανάμειξη θα πρέπει να φροντίσετε να ανακατεύετε μέχρι το λάδι να μην ξεχωρίζει στο γάλα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Χρησιμοποιείτε καθημερινά τη νύχτα και ξεπλύνετε με κρύο νερό μετά από 30 λεπτά έως μία ώρα.

Πώς να εφαρμόσει:

Βυθίστε τα βαμβακερά μαξιλάρια σε αυτό το μείγμα και εφαρμόστε απαλά στους μαύρους κύκλους. Στη συνέχεια, βυθίστε απαλά για περίπου 10 έως 15 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Εναλλακτικά, μπορείτε να βυθίσετε χαρτί χαρτιού στο μείγμα και να τα τοποθετήσετε στα μάτια σας για 20 έως 30 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το με κρύο νερό.

Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας για να αποτρέψουμε τη δημιουργία μαύρων κύκλων κάτω από το μάτι. Ωστόσο, λόγω των αλλαγών στο περιβάλλον αυτό φαίνεται αδύνατο. Υπάρχουν διάφορες φυσικές θεραπείες με καστορέλαιο για τους μαύρους κύκλους. Αυτά τα διορθωτικά μέτρα δίνουν τη δυνατότητα στους μαύρους κύκλους να αναβλύσουν μετά από μερικές ημέρες. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να πίνουμε άφθονο νερό ή φρέσκους χυμούς φρούτων. Το καστορέλαιο διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο. Έχει επίσης αντιβακτηριακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αφαιρέσετε κάτω από μαύρους κύκλους ματιών

Leave A Comment

− 4 = 2