Πώς να κάνετε τα νύχια Ombre Στυλ στη ζωή

Είναι πάντα ένα θαύμα τα πράγματα που αντιμετωπίζουμε. Ξεκίνησε με νεώτερα χρώματα μαλλιών, όπως το μωβ ή το μπλε και στη συνέχεια κλιμακώθηκε στο νέο στυλ ένδυσης, όπου μπορείτε τώρα να αθληθείτε με ένα άσχημα μπερδεμένο τρίχωμα και να το αποκαλείτε κοιτάζοντας το κεφάλι του κρεβατιού. Τώρα μπορούμε να συνδυάσουμε τελικά τα ρούχα hippie με ένα απόλυτα ευθεία πόνι και αυτό γίνεται ένας παράγοντας τάξης, ίσως ένα νέο ύφος. Αυτό ήταν όπου είχαμε βρει νεότερα στυλ για τα νύχια μας και αυτό είναι ένα σωστό εδώ ονομάζεται ombre καρφιά.

Τι είναι αυτό?

Πως To Do Ombre Nails

Όταν χρησιμοποιούμε τον όρο ombre, εννοούμε συνήθως έναν τύπο ή ένα μοτίβο μίξης στο χρώμα, έτσι ώστε να μην επισημαίνεται ακριβώς η μετάβαση στο χρώμα. Ombre σημαίνει την ομαλή μετάβαση από μία απόχρωση σε άλλη μέσω μιας απαλής γραμμής που αναμειγνύεται με τα δύο χρώματα προκαλώντας ένα όμορφο μοτίβο. Αυτός είναι ένας τύπος τέχνη νυχιών όπου μπορείτε να αναμίξετε σε δύο χρώματα ή απλά να χρησιμοποιήσετε ombre για ένα.

Τα απαιτούμενα υλικά:

ombre nails2

Για αυτό το βλέμμα θα χρειαστείτε ένα σφουγγάρι ή μια βαμβακερή σφαίρα ως εφεδρικό. Τα σφουγγάρια προτιμούνται ευκολότερα λόγω του άψογου φινιρίσματος τους στα νύχια. Έχετε μια q-άκρη πρακτική και κάποια βαμβάκι και νυχιών αφαίρεσης. Με βάση την απόφασή σας κρατήστε δύο ή περισσότερες φιάλες βερνίκι νυχιών κοντά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε νυχιών στο σπίτι βήμα προς βήμα

Ξεκινάει η διαδικασία:

Πως To Do Ombre Nails

  • Ombre καρφιά, ειδικά αν επιλέγετε ένα γυμνό θα χρειαστεί πολλή προ-φροντίδα, γι 'αυτό ξεκινήστε με το μούσκεμα των νυχιών σας σε ένα μπολ με ζεστό νερό με πιθανό καθαριστικό για τα χέρια ή σαπουνάδα που επιπλέει γύρω. Τα νύχια σας πρέπει να είναι καθαρά ώστε το χρώμα να κολλήσει καλά.
  • Πριν από αυτό, αν έχετε χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μαλακτικό χεριών ή moisturizer βεβαιωθείτε ότι έχετε σκουπίσει εντελώς ότι από τα νύχια σας, έτσι ώστε τα χρώματα κολλήσει καλά. Μετά το πλύσιμο, αρχειοθετήστε ή κόψτε τα καρφιά σας αναλογικά για να πάρετε μια ίση όψη. Αυτό όμως δεν είναι υποχρεωτικό αν τα νύχια σας έχουν ήδη γίνει και έχουν κατατεθεί καλά από πριν. Στεγνώστε τα χέρια σας σωστά.
  • Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε ένα μαλακό νύχι ή μια βασική επίστρωση που θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι διαφανής αν πρόκειται για περισσότερα από δύο χρώματα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα με μια απλή λάμψη ή μια με γυμνό βλέμμα. Αφήστε την επικάλυψη βάσης να στεγνώσει και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προσκρούσεις στη βάση. Μόλις γίνει η βάση ξεκινήστε εφαρμόζοντας το κύριο χρώμα. Αν χρησιμοποιείτε μόνο ένα χρώμα, δεν χρειάζεται να βάλετε άλλο πρωτεύον παλτό. Ενώ το κορυφαίο παλτό σου στεγνώνει, σε ένα φύλλο πλαστικού ή χαρτιού, το παχύ είδος, ρίχνεις δύο ή τρεις σταγόνες του απαιτούμενου χρώματος που θέλεις να χρησιμοποιήσεις για το ombre. Εδώ χρησιμοποιήσεις το βούρτσα για τις σταγόνες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώματα εδώ. Με μια οδοντογλυφίδα ή ένα ασφαλιστικό πινέλο αναμειγνύεται στο χρώμα και στη συνέχεια έρχεται η χρήση του σφουγγαριού.
  • Βυθίστε το σφουγγάρι στο στρώμα βαφής των νυχιών και στη συνέχεια ξεκινήστε να βουρτσίζετε τις άκρες των νυχιών σας με το σφουγγάρι. Θα παρατηρήσετε ότι το ombre αρχίζει να διαμορφώνεται. Η συνοχή του σφουγγαριού σας πρέπει να είναι ευκολοφόρα για να αποφύγετε υπερβολικό χρώμα κατά τη διάρκεια της επίδρασης ombre στη γραμμή μετάβασης, γι 'αυτό συχνά συνιστάται η χρήση της γωνίας σφουγγαριών για τη δημιουργία της γραμμής μετάβασης.
  • Η μετάβαση εάν επαναληφθεί θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία. Τώρα αφήστε το τμήμα ombre να στεγνώσει και στη συνέχεια να σφραγίσει το βλέμμα με ένα λεπτό σαφές κορυφαίο παλτό.

Δείτε περισσότερα: Γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι

Εναλλακτική λύση:

ombre nails4

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε τα χρώματα των νυχιών σε μια λωρίδα χαρτιού και στη συνέχεια να τα κολλήσετε στην επάνω επίστρωση για να πάρετε την εμφάνιση ombre που είναι μια πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη έκδοση σε σύγκριση με τα σφουγγάρια. Ωστόσο, οι προοπτικές ενδέχεται να διαφέρουν κάπως.

Δείτε περισσότερα: Διακοσμήστε τα νύχια σας

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

− 1 = 3