Miele Οφέλη και χρήσεις για το δέρμα και την υγεία Στυλ στη ζωή

Millets:

Οι μύτες είναι μικροσκοπικοί κόκκοι με σφαιρικό σχήμα και έρχονται σε διάφορα χρώματα όπως το λευκό, το γκρι, το κίτρινο και το κόκκινο. Αρχικά καλλιεργήθηκαν στην Ανατολική Ασία πριν από χιλιάδες χρόνια και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο σήμερα. Είναι σαφές ότι δεν έχει χάσει την αναγνώρισή του και οι άνθρωποι το θεωρούν ακόμα ως μέρος της διατροφής τους. Αυτό οφείλεται κυρίως στα πολυάριθμα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σήμερα είναι τα πιο δημοφιλή σιτηρά στον κόσμο και έχουν παραχθεί σε χώρες όπως η Κίνα, η Ελλάδα, η Ινδία, η Αίγυπτος και ακόμη και η Αφρική. Είναι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες που μπορούν να σας προσφέρουν τόσα πολλά οφέλη. Ορισμένα από αυτά έχουν συζητηθεί εν συντομία σε αυτό το άρθρο. Ας μάθουμε περισσότερα γι 'αυτά.

χιλιάδες

Χρήσεις και οφέλη των Millets Για το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία:

Αφού περάσετε από τα παραπάνω σημεία, θα πρέπει να είστε περισσότερο από πρόθυμοι να καταναλώνετε αυτό το φαγητό σε καθημερινή βάση. Είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα εκεί έξω και ο καθένας πρέπει να το φάει.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη για την υγεία του μανγκό

Benefits Millet Για το δέρμα:

1. Ζημιά από τον ήλιο:

Το Millets περιέχει βιταμίνη C και E που δρουν ως φυσικά αντηλιακά και προστατεύουν το δέρμα σας από ζημιές. Δεδομένου ότι το καλοκαίρι πλησιάζει, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε αυτό το σιτάρι στη διατροφή σας και να προστατευθείτε από τις σκληρότερες ακτίνες του ήλιου. Η ζημιά από τον ήλιο κάνει το δέρμα σας θαμπό, σκοτεινό και άψυχο και κανείς δεν το θέλει αυτό. Έτσι, για να αποφύγουμε τέτοια προβλήματα και κινδύνους, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε χιλιάδες. Νέα κύτταρα θα ενισχυθούν σε αυτή τη διαδικασία και το δέρμα σας θα είναι πολύ πιο όμορφο και ακτινοβόλο.

2. Ενυδατώνει το δέρμα σας:

Οι μύτες είναι επίσης καλές για την ενυδάτωση του δέρματός σας. Βοηθούν στη συγκράτηση της υγρασίας του δέρματός σας και έτσι αποτρέψτε την να γίνει πολύ θαμπό ή σκοτεινή ή άψυχη. Στην πραγματικότητα το δέρμα σας θα είναι λαμπερό και θα παραμείνει επίσης ενυδατωμένο όλο το χρόνο. Απλά σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε λίγο κεχρί ώστε να αποφευχθούν όλα τα προβλήματα του δέρματος και το δέρμα σας να παραμείνει φρέσκο, όμορφο και υπέροχο όλο το χρόνο. Αυτός είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους οι αισθητικοί μας έχουν συμβουλεύσει να έχουμε τα σιτηρά τακτικά.

3. Αποτρέπει τις ρυτίδες:

Τα Millets μπορούν επίσης να καταπολεμήσουν την αντιγήρανση. Με σημάδια γήρανσης εννοούμε σκοτεινά σημεία, θαμπάδα, σπυράκια και ρυτίδες. Εάν είστε στις αρχές της δεκαετίας του '30, πρέπει να έχετε αρχίσει να αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα. Αυτό πιθανώς οφείλεται στην έλλειψη ενυδάτωσης στο δέρμα σας. Ένας απλός τρόπος για να καταπολεμηθεί αυτό το πρόβλημα είναι η χρήση κάποιου υγιούς κεχρί. Είναι γεμάτη διατροφή που μπορεί να αποκαταστήσει τη νεανική και νεανική εμφάνιση που όλοι μας επιθυμούμε. Όχι μόνο αυτό, το δέρμα μας θα είναι ομαλό και εύπλαστο εξαιτίας αυτών των ευεργετικών κόκκων.

Δείτε περισσότερα: Minneola Οφέλη

Miele Οφέλη για τα μαλλιά:

4. Αποτρέπει την πτώση των μαλλιών:

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από την πτώση των μαλλιών, θεωρήστε τα millets ως την απόλυτη θεραπεία σας. Θα ενισχύσει την ανάπτυξη των μαλλιών και θα σας κάνει παχύ, μακρύ και δυνατό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αυξήσετε την κατανάλωση αυτών των μικροσκοπικών και κυκλικών κόκκων στην καθημερινή διατροφή σας. Θα προωθήσουν την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής σας και θα κάνουν τα μαλλιά σας να αναπτυχθούν ταχύτερα από ό, Με τον τρόπο αυτό, αποτρέπεται επίσης η πτώση των μαλλιών. Ακόμα και προβλήματα όπως ο φαλάκρας δεν θα προκύψουν ποτέ στη ζωή σας όταν χρησιμοποιείτε τα χιλιάδες σε τακτική βάση.

Οφέλη για την υγεία των Millets:

5. Best για απώλεια βάρους:

Millets είναι το απόλυτο φαγητό που χρειάζεστε για να χάσετε βάρος. Έχοντας κάποια από αυτά σε καθημερινή βάση θα σας βοηθήσει πραγματικά να διαχειριστείτε αυτό το βάρος και τελικά να χάσετε λίγα λίρες. Θα είστε υγιεινότεροι και βοηθοί με τη βοήθεια αυτών των υπέροχων και νόστιμων millet. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι τα χιλιάρια τείνουν να μειώνουν την όρεξή σας και μπορούν να καταναλωθούν αντί των βαριών αυτών γευμάτων.

6. Κυκλοφορία αίματος:

Το κεχρί είναι επίσης εξαιρετικό για την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό θα διατηρήσει επίσης την υγεία της καρδιάς σας και θα αποτρέψει καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια ή άλλες στεφανιαίες παθήσεις. Θα ενισχύσει τον ρυθμό παλμών και θα οξυγονώσει όλα τα όργανα του σώματός σας. Όχι μόνο αυτό, θα αυξήσει το μεταβολισμό στο σώμα σας και θα αποτρέψει αρκετές απειλητικές για τη ζωή ασθένειες και καταστάσεις. Αυτό χρησιμοποιείται επίσης για την αποφυγή επιπλοκών στις ανισορροπίες του επιπέδου γλυκόζης μεταξύ των διαβητικών ασθενών. Δεδομένου ότι αυτό είναι τόσο αποτελεσματικό, θα πρέπει να προσθέσετε λίγο κεχρί στη διατροφή σας. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα προβλήματα υγείας δεν θα αποτελέσουν ποτέ μέρος της ζωής σας εξαιτίας αυτού.

7. Προλαμβάνει τον Καρκίνο:

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα που μας παρέχουν τα χιλιάδες είναι η πρόληψη του καρκίνου. Είναι μια πολύ πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και ελέγχει όλα τα καρκινικά κύτταρα που μπορεί να υπάρχουν στο σώμα σας. Οι Millets δεν θα ελέγχουν μόνο αυτό αλλά θα εξαλείψουν τέτοια επικίνδυνα κύτταρα από το σώμα σας. Θα προστατεύσουν επίσης το σώμα μας από τόσα εγκεφαλικά επεισόδια και άλλα θέματα υγείας. Ως εκ τούτου έχουν επίσης αναγνωριστεί ως παράγοντες εξάλειψης του καρκίνου. Επομένως, για να αποφύγουμε τις επιβλαβείς και επικίνδυνες ασθένειες, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε χιλιάδες.

Δείτε περισσότερα: Moringa Oleifera Οφέλη για την υγεία

8. Lean Muscles:

Ένα από τα καλύτερα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από τα millets είναι ότι θα έχετε πιωμένους και ισχυρότερους μύες λόγω αυτού του υπέροχου και νόστιμου σπόρου. Απλώς τα έχετε σε μορφή κουάκερ σε καθημερινή βάση και σας διαβεβαιώνουμε ότι μέσα σε λίγους μήνες, θα παρατηρήσετε ότι οι μύες σας έχουν γίνει τόσο άπαχος και ελκυστικός. Αυτό είναι το καλύτερο για τις γυναίκες, καθώς αυτοί είναι αυτοί που θέλουν να είναι πιο φτωχοί και λεπτότεροι.

9. Αλκαλικό περιεχόμενο:

Το κεχρί είναι κυριολεκτικά αλκαλικό και γι 'αυτό είναι τόσο καλό για την πέψη. Αν υποφέρετε από προβλήματα αφομοίωσης, τότε σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε να καταναλώνετε χιλιάδες. Έρχεται με καλές αναλογίες ινών και γι 'αυτό είναι μια καλή δίαιτα που μειώνει το βάρος επίσης. Αν ψάχνετε για ένα από τα ωραιότερα τρόφιμα έξω εκεί που είναι αρκετά προσιτή και μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εκτός από τη θεραπεία πολλών φυσικών προβλημάτων, έχει πολύ καλό γεύση και κάνει το σώμα ισχυρό από τον πυρήνα.

10. Θεραπείες καρδιακής προσβολής:

Το κεχρί μπορεί να βοηθήσει με καρδιακές προσβολές. Η περιεκτικότητα σε μαγνήσιο σε αυτό το φαγητό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του φαγητού και θα εκπλαγείτε από τον τρόπο με τον οποίο τα τρόφιμα αυτά φροντίζουν ανθρώπους εκεί έξω που αντιμετωπίζουν μερικά σοβαρά καρδιακά προβλήματα. Το φαγητό είναι τόσο καλό που μπορεί να βοηθήσει με συχνές επιθέσεις ημικρανίας επίσης. Ένα από τα ωραιότερα πράγματα για αυτό το φαγητό. Εάν είστε διατεθειμένοι να παραμείνετε υγιείς από τις ρίζες και να σας κρατήσουμε καθαρό, τότε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για εσάς. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οφέλη κεχρί.

11. Για τη χαλάρωση του μυαλού:

Αυτό το φαγητό είναι ένας ελιγμός. Το περιεχόμενο σε αυτό το φαγητό είναι αρκετά χρήσιμο για να χαλαρώσει ένα πνευματικά και να κάνει το μυαλό του / της χαλαρό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οφέλη αυτού του φαγητού. Το Millet μπορεί έτσι να έχει και αρκετά καλά φυσικά αποτελέσματα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σωστή κατανάλωση αυτού του φαγητού έχει γίνει τόσο σημαντική. Αν ψάχνετε για ένα από τα καλύτερα τρόφιμα έξω εκεί που μπορεί να βοηθήσει με περισσότερα από ένα φυσικά θέματα, τότε κεχρί θα είναι το σωστό φαγητό για σας. Το καλύτερο πράγμα για το κεχρί είναι η σωστή προμήθεια βασικών βιταμινών που επωφελούνται άμεσα από τη φύση της μητέρας.

12. Ελεγκτής χοληστερόλης: 

Γνωρίζατε ότι ο κεχρί μπορεί να βοηθήσει με το καθημερινό σας ζήτημα χοληστερόλης επίσης. Το φαγητό έρχεται με νιασίνη που έχει βιταμίνη Β3 και έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ χρήσιμη για τη θεραπεία διαφορετικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη χοληστερόλη. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οφέλη για την υγεία του κεχρί. Αν είστε πρόθυμοι να λύσετε τα θέματα χοληστερόλης σας φυσικά, τότε το κεχρί ίσως να είναι το καλύτερο φαγητό για εσάς και μπορείτε να το καταναλώνετε σε καθημερινή βάση. Η βιταμίνη Β3 είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για το σώμα μας και μπορεί να επηρεάσει πολλά πράγματα στο σώμα μας και να μειώσει και διάφορα προβλήματα φλεγμονής.

13. Προμηθευτής πρωτεϊνών για το σώμα:

Εάν είστε χορτοφάγοι και δεν λαμβάνετε σωστή προμήθεια πρωτεϊνών, τότε ξεκινήστε να καταναλώνετε χιλιάδες σε καθημερινή βάση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα εκεί έξω που έρχονται με μια τόσο άφθονη προσφορά πρωτεϊνών. Το φαγητό είναι τόσο σημαντικό για όλους μας ότι σχεδόν όλοι και όλοι θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να καταναλώσουν αυτό το φρούτο σε καθημερινή βάση. Οι χορτοφάγοι συχνά έχουν έλλειψη πρωτεϊνών λόγω των μη σαρκωδών τροφίμων τους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χορτοφάγοι που έρχονται με καλές αναλογίες πρωτεΐνης πρέπει να τρώγονται καλά από τους χορτοφάγους όπως τα χιλιτά.

Συνταγή Οφέλη από Millets:

14. Χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της μαγειρέματος:

Τα Millets μπορούν να κάνουν τα πιάτα σας τόσο πιο νόστιμα και υγιεινά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει ένα υγιές κουάκερ για πρωινό, μια γλυκιά γεύση καρυκεύματος ενώ ετοιμάζει σνακ, λίγο ψωμί και chapattis σε χώρες όπως η Ινδία και ακόμη και νόστιμα νοτιο-ινδικά πιάτα όπως το dosa. Αυτό τείνει να προσθέσει γεύση στο φαγητό και να σας επιτρέψει να απολαύσετε τη ζωή πολύ περισσότερο. Πράγματι τα σιλαρά είναι μια ευλογία στον κόσμο της μαγειρικής και δεν είναι περίεργο που είναι τόσο δημοφιλές στην Ινδία. Μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στο πλησιέστερο παντοπωλείο σας ή ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Εμπιστέψου με; ποτέ δεν θα μετανιώσετε έχοντας τους.

15. Για την καλή γεύση:

Είναι καλό για τα ευαίσθητα άτομα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρκετά ευαίσθητοι στα τρόφιμα. Μερικοί είναι αλλεργικοί στα περισσότερα από τα νόστιμα φαγητά εκεί έξω και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Θεός έδωσε στους αβοήθητους ανθρώπους με τρόφιμα όπως τα σιλαρά. Είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα εκεί έξω και για τέτοια φοβερά οφέλη από αυτό το φαγητό οι άνθρωποι θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να καταναλώσουν αυτό το φαγητό.

Σε αυτό το άρθρο, σας έχουμε παράσχει τα 15 καλύτερα σχετικά γεγονότα σχετικά με τα καλύτερα οφέλη για αυτό το κεχρί τροφίμων. Πρόκειται για μια χορτοφαγική τροφή, αλλά δεν είναι τίποτα λιγότερο από το κρέας ή τη μπριζόλα. Έρχεται με σημαντικές βιταμίνες όπως στα φρούτα και έχει επίσης μερικές από τις καλύτερες αναλογίες πρωτεΐνης που βρίσκονται στα τρόφιμα αυτές τις μέρες.

Πηγή εικόνας: 1.

Leave A Comment

23 − 14 =