Πώς να αφαιρέσετε Mehndi λεκέδες από τα ρούχα στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στην αγαπημένη σας στολή και ξαφνικά έρχεται μια σταγόνα mehndi! Ναι, αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε κατά την εφαρμογή του mehndi. Ακόμη και αν δεν κάνετε αίτηση, μπορείτε να πάρετε τέτοιους λεκέδες από άλλους. Μερικές φορές, η σκέψη για το πώς να αφαιρέσετε το mehndi από τα χέρια σας αμέσως επίσης σας φέρνει λεκέδες στα ρούχα. Εκείνη την εποχή, το μυαλό σας θα έπληξε άμεσα τον τρόπο σκέψης πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες mehndi από τα ρούχα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι λεκέδες είναι δύσκολο να αφαιρεθούν. μπορείτε ακόμα να απαλλαγείτε από αυτά.

Καλύτεροι τρόποι για να αφαιρέσετε Mehndi λεκέδες από τα ρούχα:

Εδώ είναι μερικές σπιτικές λύσεις για να αφαιρέσετε λεκέδες mehndi από τα ρούχα.

1. Αφαιρέστε το λεκέ καθώς σύντομα πέφτει:

Αφαιρώ Mehndi Stains from Clothes

Ναι, το βασικό βήμα της αποφυγής του mehndi να σκουρύνει στα ρούχα σας είναι να αφαιρέσετε την πτώση γρήγορα. Για αυτό, αρπάξτε ένα μαλακό πανί και απλά βάλτε το λεκέ. Μην τρίβετε το πανί πάνω από το λεκέ. Αυτό θα μπορούσε να εξαπλωθεί το mehndi κάνει τα ρούχα σας πιο βρώμικα, και η κηλίδα είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθεί.

2. Χρήση του σαπουνιού:

Πώς να αφαιρέσετε Mehndi λεκέδες από τα ρούχα στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Το επόμενο βήμα για το πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες χρώματος από τα ρούχα είναι φυσικά με τη χρήση σαπουνιού. Βυθίστε λίγο σαπούνι για το πλύσιμο και καθαρίστε απαλά το λεκέ με κυκλική κίνηση. Συνεχίστε να τρίβετε μέχρι να βρείτε το χρώμα που αφήνει τα ρούχα σας. Πλύνετε τα ρούχα με κρύο νερό και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία ξανά. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια παλιά οδοντόβουρτσα για να καθαρίσετε τους λεκέδες.

3. Χρήση Γάλακτος:

Πώς να αφαιρέσετε Mehndi λεκέδες από τα ρούχα στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Το γάλα είναι πολύ χρήσιμο για να απαλλαγούμε από τους λεκέδες. Ακόμα και όταν ψάχνετε για το πώς να αφαιρέσετε το χρώμα mehndi από τα χέρια αμέσως, το γάλα θα ήταν πολύ ωφέλιμο. Πάρτε λίγο διάλυμα γάλακτος και βυθίστε την περιοχή λεκέδων σε αυτό για σχεδόν μισή ώρα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα ρούχα από το διάλυμα γάλακτος και εφαρμόστε λίγο υγρό σαπούνι πάνω σε αυτό. Πετάξτε την περιοχή με μια οδοντόβουρτσα ή απλά ένα πλυντήριο σε κυκλική κίνηση. Θα δείτε τη σκίαση χρώματος από τα ρούχα. Εάν διαπιστώσετε ότι ο λεκέ είναι πεισματάρης, επαναλάβετε ξανά την ίδια διαδικασία για να το αφαιρέσετε.

4. Χρησιμοποιήστε υπεροξείδιο του υδρογόνου:

Πώς να αφαιρέσετε Mehndi λεκέδες από τα ρούχα στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Για τους επίμονα λεκέδες mehndi, η χρήση του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι επίσης χρήσιμη. Απλά μια σταγόνα από αυτό θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το λεκέ τελείως από τα ρούχα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το διάλυμα σε επαρκή ποσότητα, σαν να χρησιμοποιείτε περισσότερο, μπορεί να δώσει λεύκανση στα ρούχα. Μια μικρή σταγόνα θα κάνει σίγουρα τη δουλειά, αλλά αν δεν το κάνει, μεταβείτε σε κάποια άλλη τεχνική για να αφαιρέσετε τους λεκέδες.

5. Χρησιμοποιήστε μερικά ξίδι:

Πώς να αφαιρέσετε Mehndi λεκέδες από τα ρούχα στο σπίτι Στυλ στη ζωή

Ξύδι είναι η απάντηση στην ερώτησή σας, πώς να αφαιρέσετε λεκέδες χέννα από τα ρούχα. Το ξίδι είναι ικανό να απομακρύνει σχεδόν όλους τους λεκέδες από τα ρούχα συμπεριλαμβανομένων των λεκέδων mehndi. Ακόμα κι αν έχετε τρίβετε το mehndi στα ρούχα σας, το λευκό ξύδι θα σας δώσει το καλύτερο κόλπο για να αφαιρέσετε το λεκέ. Για αυτό, απλά εφαρμόστε λίγο λευκό ξύδι στο λεκέ και τρίψτε την περιοχή απαλά με κυκλική κίνηση. Ξεπλύνετε τα ρούχα με ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να επαναλάβετε τη διαδικασία αν εξακολουθείτε να βρίσκετε λεκέδες στα ρούχα.

Αυτό ήταν μερικά δημοφιλή βήματα που θα σας βοηθούσαν στην αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα. Ορισμένες άλλες λύσεις για το πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τους λεκέδες Mehndi από τα ρούχα περιλαμβάνουν αποχρωματισμό με ένζυμα λεκέδων, απορρυπαντικό πλύσης ενζύμων, αμμωνία, αλκοολούχο ποτό και μεθυλιωμένα οινοπνευματώδη ποτά. Οι λεκέδες που αναπτύσσονται ενώ χρωματίζετε τα μαλλιά σας στο πρόσωπο, την πλάτη ή τα ρούχα μπορούν επίσης να αφαιρεθούν από μερικά συγκεκριμένα κόλπα για πλήρη πλύση. Υπάρχει ένα αφαίρεσης λεκέδων τανίνης επίσης διαθέσιμο στην αγορά που βοηθά να απαλλαγούμε από λεκέδες mehndi.

Leave A Comment

61 − 59 =