Lolasana – Πώς να κάνετε και τα οφέλη της

Όπως τα χρώματα εκείνης της τοπικής έκθεσης, η γιόγκα έχει ένα πολύχρωμο ταξίδι που διαχωρίζει τη μάζα της σε διάφορες κατηγορίες σώματος και υγειονομικής περίθαλψης. Ο ανθεκτικός κατάλογος ενός Yogic θα σας έλεγε πόσο μοιάζει με μια ιατρική συγκυρία που σας αναλύει τα θέματα του σώματός σας, η γιόγκα θα εξετάσει επίσης τα θέματα σας, θα σας διαγνώσει και θα σας δώσει λύση επιλογής.

Η μόνη διαφορά είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια λύση στα προβλήματά σας χωρίς να χρειαστεί να πάρετε χημικές διαδικασίες και χάπια. Υπάρχει πάντα μια γιόγκα για μια συγκεκριμένη σειρά προβλημάτων και εδώ στο σημερινό άρθρο έχουμε ακριβώς ένα άλλο από την τσάντα πολλών, αυτό ονομάζεται Lolasana. Για να πάρουμε τα πράγματα σε τροχιά, θα μιλήσουμε για τα βήματα για την επίτευξη της θέσης και των ωφελειών που μπορούμε να αποκομίσουμε.

lolasana

Δείτε περισσότερα:  Ο θρήνος θέτει τη γιόγκα

Πως να το κάνεις:

Το όνομα γιόγκα Lolasana ονομάζεται επίσης κρεμαστό κόσμημα δημιουργούν, κυρίως επειδή υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα της κρέμονται και υποστήριξη που εμπλέκονται. Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γιόγκα είναι να αναπνεύσετε σαφώς, βαθιά πρόσληψη εκτός εάν συμβουλεύεστε να κρατήσετε την αναπνοή. Αυτό μας φέρνει στα βήματα της στάσης όπου η λέξη «Lola» σημαίνει να κολλάει σε μια προς και από την κίνηση, ένας από τους λόγους για τους οποίους ονομάζεται κρεμαστό κόσμημα.

Για να ξεκινήσετε, απλώστε το μαξιλάρι γιόγκας και πάρτε ένα μαλακό μαξιλάρι ή μαξιλάρι έτοιμο κοντά. Γονατίστε κάτω στο πάτωμα με την καθιστή σας στο στήθος του λαιμού σας καθώς τα δάχτυλα των ποδιών σας καμπυλώνουν κάτω από το να στηρίζεται πάνω από το ισχίο. Τα γόνατά σας θα προεξέχουν προς τα έξω. Μέχρι τώρα ο λαιμός σας πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένος ευθυγραμμισμένος με το μπαχαρικό σας καθώς τοποθετείτε τα χέρια σας και στις δύο πλευρές. Για τους αρχάριους που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα στα αρχικά στάδια, ίσως θελήσετε να επιλέξετε μαξιλάρια μαξιλαριού ή ένα υπόλοιπο στο οποίο θα τοποθετήσετε τα χέρια σας. Η τοποθέτηση χεριών ποικίλλει από άτομο σε άτομο με βάση τη συνήθη ευκολία του. Μπορεί να είναι μπροστά σας ή στην πλευρά σας.

Τώρα σκύβετε προς τα εμπρός σιγά-σιγά καθώς λυγίζετε κάτω πιέζοντας τα χέρια σας. Μέχρι τώρα η πλάτη σας πρέπει να σπηλιώνει να σας αφήσει να λυγίσετε τον μυελό σας για να προσαρμόσετε το σωματικό βάρος. Ανασηκώστε αργά τον εαυτό σας, τοποθετώντας την πίεση στις παλάμες σας. Τα χέρια σας θα διανέμουν όλη την πίεση στον εαυτό τους τώρα καθώς ανεβάζετε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να μην είναι μια εύκολη δοκιμασία στις αρχές αλλά με την πρακτική θα φτάσετε εκεί. Σύντομα θα εργαστείτε μόνοι σας μέχρι και μαξιλάρια για στήριξη χεριών επίσης.

Δείτε περισσότερα:  Prasarita Padottanasana

Πώς μας βοηθάει:

1. Η αίσθηση του συντονισμού μέσω της σωματικής και πνευματικής συνεργασίας είναι κάτι που έχουμε φτάσει σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ατυχείς που δεν μπορούν να συντονίσουν τα νεύρα τους με τη λειτουργία του σώματός τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει χαμηλή ισορροπία στο σώμα σας. Μέσω αυτής της άσκησης, μπορείτε να επιτύχετε ισορροπία δύναμης του σώματός σας.

2. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ενισχύσετε τους ανώτερους μυς του σώματος σας, όπου η ανύψωση βαρών στο γυμναστήριο είναι παρόμοια με αυτή όπου τα όπλα σας τώρα σηκώνουν το δικό σας βάρος. Με την υποστήριξη του σώματός σας στα χέρια σας, όχι μόνο ωφελούνται τα χέρια σας αλλά και οι μύες του στήθους και των ώμων.

3. Ενώ λυγίζετε και πιέζετε το σώμα σας για να σηκωθείτε, υπάρχει μια αιμορραγία στο στήθος που εξασφαλίζει την καρδιά σας να χτυπάει με την τέλεια ταχύτητα. Αυτό φροντίζει επίσης για τα καρδιακά προβλήματα, ανοίγοντας πιθανές εμπλοκές και εκκαθαρίζοντας το φράξιμο.

Δείτε περισσότερα: Crow Pose Για αρχάριους

4. Η ακαμψία του σώματος μπορεί να ανακουφιστεί επιλέγοντας αυτή τη γιόγκα, όπου οι αυστηροί μύες της πλάτης έχουν κάτι να προβληματιστούν καθώς περνούν από μια κατάσταση τεντώματος και δύναμης. Τολεί τα χέρια σας ανακουφίζει κάθε πιθανό πόνο των μυών.

Leave A Comment

59 + = 62