Kudalini Mudra – Πώς να κάνετε τα βήματα και τα οφέλη Στυλ στη ζωή

Η ζωή μας επηρεάζεται αρνητικά από πολλούς παράγοντες άγχους. Ορισμένες από αυτές μοιάζουν με κυκλοφοριακή συμφόρηση, πίεση σταδιοδρομίας, ζητήματα από ομοτίμους, γονικές πιέσεις, οικογενειακές εντάσεις, προσωπικές και μελλοντικές ανησυχίες και ομοίως. Όλα αυτά επιβαρύνονται με τη ζωή μας και διαταράσσουν τη ζωή μας όπως ποτέ άλλοτε. Δημιουργούν πολλή φασαρία και μάχες λόγω της οποίας η καθημερινή ζωή είναι σε μια κατάσταση ερειπωμένης κατάστασης.

Αυτά έχουν σίγουρα τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία και την ευημερία μας. Μια από τις σημαντικότερες επιπτώσεις στην υγεία είναι η ακανόνιστη σεξουαλική ζωή. Λόγω πολλών εντάσεων, εάν οι προσωπικοί συνεργάτες της ζωής αντιμετωπίζουν ποτέ πριν αντιληφθούν καταστάσεις στην οικογένεια. Ο οικογενειακός προγραμματισμός έχει γίνει εντελώς τυχαίος. Οι περιπτώσεις ανικανότητας και επιπλοκών είναι πάντοτε υψηλές.

Κουνταλίνι Mudra 639

Μια υγιής σεξουαλική ζωή είναι το κλειδί της ευτυχίας. Φανταστείτε αν δεν έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή, πώς θα σηκωθείτε το πρωί και θα εκτελέσετε το καλύτερο δυνατό. Θα μείνει μόνο με ένα ενοχλητικό συναίσθημα και τίποτα περισσότερο.

Δείτε περισσότερα: Διαλογισμός Lotus Mudra

Κουνταλίνι Mudra Σημασία, βήματα και οφέλη:

Έτσι λοιπόν, εδώ είμαστε με το Κουνταλίνι μουτρά, που σημαίνει βήματα και οφέλη που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτές τις σεξουαλικές εντάσεις.

Κουνταλίνι Mudra Έννοια:

Έχετε ακούσει ποτέ για την Kundalini Mudra; Λοιπόν, είναι μια παλιά πρακτική που συνδέεται με την αφύπνιση και την ενεργοποίηση των σεξουαλικών απολαύσεων μέσα στο σώμα σας. Θα ενεργοποιήσει τις σεξουαλικές δυνάμεις και θα εξαλείψει όλες αυτές τις σεξουαλικές εντάσεις από το σώμα σας. Πολλά σχολεία γιόγκα, κέντρα κατάρτισης πολεμικών τεχνών και ακόμη και γυναικολόγοι συνέστησαν αυτήν την κουνταλίνι γιόγκα μούτρα. Η μουντεία Κουνταλίνι είναι σαν τη συγχώνευση ή τη συσχέτιση ανδρικών και θηλυκών δυνάμεων.

Έτσι λοιπόν, τώρα όλοι μπορεί να ενδιαφέρεστε πολύ για το πώς να κάνετε αυτό το mudra Kundalini; Λοιπόν, μην ανησυχείτε, όλοι γνωρίζουμε καλά ότι αυτό το mudras kundalini yoga έχει γίνει ένα βασικό κομμάτι του καθημερινού τρόπου ζωής. Οι περιπτώσεις σεξουαλικών εντάσεων έχουν κλιμακωθεί όπως ποτέ άλλοτε. Και είναι καλύτερο να παίρνετε τη βοήθεια κάποιων βοτανικών και δια βίου τεχνικών παρά να καταφύγετε σε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε περισσότερα: Ksepana Mudra Οφέλη

Πώς να κάνετε Kundalini Mudra:

  • Καθίστε σε μια άνετη θέση μισού λωτού. Μπορείτε είτε να καθίσετε σε ένα ελαφρύ χαλί ή σε οποιοδήποτε κανονικό χαλί. Πολλοί ειδικοί έχουν συμβουλέψει έντονα να μην καθίσουν απευθείας στο πάτωμα. Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύεται ότι υπάρχουν κάποιες ακτινοβολίες από το πάτωμα που δεν θα είναι καλές ενώ ασκείστε οποιαδήποτε μορφή γιόγκα ή mudra.Μπορείτε να καθίσετε με τα μάτια κλειστά και να ανοίξετε εντελώς την επιλογή σας, αλλά τα κλειστά μάτια μπορούν να βοηθήσουν να συγκεντρωθούν καλύτερα.
  • Και τα δύο χέρια πρέπει να έχουν τη μορφή χαλαρής γροθιάς.
  • Τώρα, επεκτείνετε σταδιακά το αριστερό δείκτη στη δεξιά γροθιά από κάτω και τοποθετήστε το στο μαξιλάρι του δεξιού αντίχειρα.
  • Το άλλο δάκτυλο του δεξιού χεριού πρέπει να καλύπτει τα δάχτυλα από πάνω. Πρέπει να αρέσει ένα χαλαρό και σαρκώδες γάντι από δάχτυλα από πάνω.
  • Τώρα, πρέπει να κρατήσετε αυτή τη θέση όσο το δυνατόν περισσότερο μπροστά από την κάτω κοιλιά σας.

Αυτά είναι τα βήματα της μούτρας. Δεν ήταν πολύ απλό; Μπορείτε να το κάνετε αυτό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είτε το πρωί είτε το βράδυ. Ο χρόνος δεν είναι ο περιορισμός. Όσον αφορά τη συχνότητα το κάνετε τρεις φορές την ημέρα για τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά.

Δείτε περισσότερα: Καρτάρι Μουδρά

Οφέλη από την Kundalini Mudra:

Υπάρχει τεράστιος αριθμός ωφελειών kundalini mudra. Μερικά από τα σημαντικά οφέλη παρατίθενται παρακάτω:

1. Διαγράψτε τις σεξουαλικές εντάσεις και τις ανησυχίες.
2. Αφυπνίζει τη σεξουαλική δύναμη ή την ενέργεια μέσα σου.
Βοηθά στην επίτευξη φυσικού και υγιούς οργασμού.
4. Φέρνει ένα νέο σύνολο αναγέννησης και ενέργειας μέσα σου.

Έτσι, αυτά ήταν μερικά από τα αναρίθμητα οφέλη αυτής της mudra kundalini.

Πηγή εικόνας: Shutterstock

Leave A Comment

72 − = 68