Kubera Mudra – Πώς να κάνετε τα βήματα και τα οφέλη Στυλ στη ζωή

Ξέρετε τι είναι μια Mudra; Καταλαβαίνετε την πραγματική σημασία της Mudra; Επιτρέψτε μου να σας το εξηγήσω αυτό. Η μούτρα είναι πραγματικά ένας τρόπος ζωής. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να αναφέρεται κάθε ανθρώπινο ον, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο. Το Mudra είναι πραγματικά πολύ απλό. Χρειάζεται πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να γίνει, αλλά τα οφέλη είναι στην πραγματικότητα πολύ μακροπρόθεσμα και ως επί το πλείστον μόνιμα σε αντίθεση με τα αναρίθμητα φάρμακα που παίρνουμε.

Το Mudra είναι ακριβώς μια χειρονομία δάχτυλο ή χέρι. Επιτρέψτε μου να διορθώσω τον εαυτό μου, μπορεί επίσης να είναι ένα μάτι ή πόδια και ακόμη και πλήρης κίνηση του σώματος ή χειρονομία. Έχει σκοπό να ενσωματώνεται τακτικά στον καθημερινό τρόπο ζωής σας, ώστε να μπορείτε να έχετε τα μέγιστα οφέλη από μια συγκεκριμένη μούτρα. Κάθε θέση στη μούτρα έχει μια συγκεκριμένη σημασία. Κάθε κίνηση συμβολίζει κάτι πολύ βαθύ και εξαιρετικά σημαντικό. Για παράδειγμα, εάν υποφέρετε από κάτι που απαιτεί πνευματική κομμάτι, το οποίο στην ινδική γλώσσα ονομάζεται κατάθλιψη.

Εάν ασκείτε κάποια μούτρα για να καταπολεμήσετε την κατάθλιψη τότε θα συνειδητοποιήσετε σταδιακά ότι μέσα σε μερικά χρόνια, μπορείτε να μείνετε σε πνευματικό κομμάτι και να αποχαιρετήσετε την κατάθλιψή σας. Τώρα, ελπίζω ότι όλοι πρέπει να καταλάβετε τη σημασία και τη σημασία του Mudra.

Μπορεί να αναρωτιέστε από πού τέθηκαν οι μούτραι. Η καταγωγή της μουδιάς είναι μυστηριώδης. Έχει επικρατήσει από αρκετές δεκαετίες αλλά κανένας οργανισμός δεν ξέρει από πού ξεκίνησε και όλα αυτά. Όλοι πιστεύουμε ότι η μούτρα είναι πιο δημοφιλής στην Ασία. Αλλά είναι μια άλλη ψευδή ιδέα. Το Mudra είναι εξίσου δημοφιλές ακόμη και εκτός Ασίας. Η Mudra και οι κινήσεις της έχουν κερδίσει ένα όνομα σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί περιορισμοί και διαμάχες περιβάλλουν επίσης τους μουντρ. Όταν οι Σκανδιναβικοί λαοί υποβάλλονταν σε χριστιανισμό, τότε απαγορεύονταν οι αριθμοί μούτρα. Ιδιαίτερα εκείνοι οι μούτρα που περιλαμβάνουν αγκαλιάζοντας τους Θεούς με ανυψωμένα όπλα, δεν επιτρέπονται. Με χριστιανικές διδασκαλίες, αυτοί οι μούρτες έγιναν δεκτοί και αποτέλεσαν μέρος της περαιτέρω έρευνας και μελέτης.

Εάν παρακολουθείτε στενά τις διάφορες χειρονομίες των ιερέων στη μάζα, τότε θα είστε σε θέση να πάρετε μια γεύση από το πώς αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι συνήθιζαν να εκπροσωπούν τον εαυτό τους. Αλλά αυτό δεν είναι όλο, ακόμα και στην καθημερινότητά μας, τα σύμβολα και οι χειρονομίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Έχουμε μια σειρά από χειρονομίες στην καθημερινή μας ζωή που κάνουμε αλλά με το χρόνο αρχίσαμε να τις αγνοούμε. Αλλά όλοι οι mudras και οι χειρονομίες είναι ήδη μέρος της ζωής μας από αιώνες και θα συνεχίσουν να δημιουργούν μια εντύπωση και στο μέλλον μας.

Αν μιλάμε για το ινδικό πλαίσιο τότε αυτοί οι μούρτες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του θρησκευτικού μας συστήματος. Πτυσσόμενα χέρια, κάμψη έχουν γίνει πολύ δημοφιλής στην Ινδία. Έτσι, άμεσα ή έμμεσα, όλοι εκτελούμε μερικούς ή άλλους mudras, αλλά έχουμε την τάση να τους αγνοούμε με το χρόνο. Οι μούρτες είναι εξίσου δημοφιλείς στις ινδικές μορφές χορού. Περιλαμβάνουν ταυτόχρονες κινήσεις των χεριών, των ματιών, των ποδιών και ακόμη και της μέσης. Αλλά αυτή είναι μια ακόμη προσθήκη σε αυτό που είναι το δράμα. Ας αρχίσουμε να μιλάμε για kudera mudra που είναι πολύ ξεχωριστό και σχετίζεται με τη θρησκεία της Ινδίας θεός kubera σημαίνει θεός πλούτου.

Δείτε περισσότερα: Matangi Mudra Οφέλη

Kubera Mudra Σημασία, βήματα και οφέλη:

Σε αυτό το άρθρο συζητήσαμε καθαρά για τη σημασία της kubera mudra μαζί με τα σημαντικά βήματα και οφέλη.

kubera mudra

Σημασία του Mudra Kubera ή Πλούτος Mudra:

Μια τέτοια σημαντική μούρα είναι η Kubera Mudra. Όπως όλοι γνωρίζουμε καλά ότι το kubera είναι το νόημα του πλούτου. Είναι πραγματικά ο θεός του πλούτου και το αποκαλούν στην ινδική μυθολογία. Έτσι, ήμουν απλά έκπληκτος να μάθω για μια mudra που συνδέεται με τον πλούτο (Χρήματα) και τον πλούτο του Θεού. Αυτή η μούτρα συνδέεται με τις εσωτερικές σας επιθυμίες και δύναμη. Αυτή η μούτρα είναι γνωστό ότι αυξάνει και εντείνει την εσωτερική επιθυμία σας για πλούτο και ευημερία. Είναι επίσης γνωστή ως "τεχνική τριών δακτύλων" από την εκπαίδευση Alpha. Μπορείτε να δείτε αυτή τη χειρονομία των δακτύλων αρκετά συχνά στην καθημερινή μας ζωή. Είτε ζητάτε από την τροχαία να σας αφήσει νωρίτερα, για έναν ελεύθερο χώρο στάθμευσης, το σωστό βιβλίο, για να φέρει κάθε φόρεμα κάτω σε οποιοδήποτε κατάστημα, αυτή η χειρονομία δακτύλου χρησιμοποιείται.

Δείτε περισσότερα: Surya Mudra Απώλεια βάρους

Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείτε επίσης αυτό για να ασκήσετε πίεση σε μερικές από τις σκέψεις ή τις ιδέες σας. Όταν τα τρία δάχτυλα είναι κλειστά, δίνεται έμφαση στις σκέψεις και τις ιδέες σας. Πιστεύεται ότι κάτι θα συμβεί σίγουρα όταν ο πλανήτης του Άρη (δύναμη), ο Δίας (υπερβολική χαρά) και ο Κρόνος (σταθεροποίηση στην ουσία και περνώντας από νέες πύλες) έρχονται μαζί. Κάνοντας αυτό όλα μαζί είναι πραγματικά διασκέδαση στην κανονική ζωή. Αυξάνει τον εσωτερικό μεταβολισμό σας, δίνοντάς σας εμπιστοσύνη και αιώνια δύναμη.

Πώς να εκτελέσετε το Kubera Mudra για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες:

Λοιπόν, ειλικρινά μιλώντας διαλογισμός Kubera Mudra είναι πολύ απλή.

  • Πρέπει πρώτα να καθίσετε στο μισό λωτού ή σε οποιαδήποτε εύκολη και άνετη θέση. Βεβαιωθείτε ότι κάθεστε σε ένα ελαφρύ χαλί ή ελαφρύ χαλί. Αυτό θα αποτρέψει τις ακτινοβολίες να βγαίνουν από το πάτωμα. Πολλοί ειδικοί έχουν επισημάνει ότι οι ακτινοβολίες δαπέδου μπορούν στην πραγματικότητα να χρησιμεύσουν ως εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μούτρας.
  • Τέλος, μπορείτε να αφήσετε τα μάτια σας ανοιχτά και να κλείσετε όπως θέλετε.
  • Αλλά με κλειστά μάτια, μπορείτε να μεσολαβήσετε και να συγκεντρωθείτε καλύτερα.
  • Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι η κίνηση των δακτύλων, αλλά η ένταση και η εσωτερική δύναμη με την οποία εκτελείτε το mudra είναι σημαντική.
  • Τώρα, πρέπει να ενώσετε μαζί τον αντίχειρα, το μέσο και το δείκτη σε ένα σημείο.
  • Ελαφρώς λυγίστε το δάκτυλο έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να εισέλθουν σε ένα σημείο τομής.
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε με το χέρι που επιθυμείτε.
  • Αφού κάνετε με το ένα χέρι, επαναλάβετε το ίδιο με το άλλο χέρι.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί του Kubera Mudra:

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας πω κάτι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει πρόβλεψη χρόνου συχνότητας που να συνδέεται με αυτό το mudra Kubera. Δεν πειράζει να κάνετε αυτό το mudra οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορεί να το κάνετε το πρωί ή το βράδυ, αυτό είναι τελείως επιλογή σας. Επίσης, μπορείτε να το κάνετε όσες φορές μπορείτε. Σας προτείνω να το κάνετε τουλάχιστον 5-10 φορές την ημέρα.

Δείτε περισσότερα: Μακάρα Μουδρά

Kubera Mudra Πλεονεκτήματα:

Τώρα, θα σας παρουσιάσουμε τα οφέλη της Kubera Mudra.

Το δάκτυλο του αντίχειρα αντιπροσωπεύει τη φωτιά ενώ ο δείκτης και ο μεσαίος συμβολίζουν τον αέρα και το διάστημα αντίστοιχα. Αυτές οι τρεις δυνάμεις όταν ενωθούν μαζί θα εκπληρώσουν όλες τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας.

Leave A Comment

+ 21 = 22