Διάγραμμα Βαρών σε Kilograms Στυλ στη ζωή

Είμαστε Μοναδικοί Φορείς:

Κανένα σώμα δεν μοιάζει τόσο. Υπάρχει πάντα πολύ μικρή αλλά αξιοσημείωτη διαφορά στους ανθρώπους. Αυτό τους καθιστά μοναδικό και διαφορετικό με τον δικό τους τρόπο. Θα υπάρξει επίσης μια διαφορά στη δική τους οικογένεια. Τα ξαδέλφια σας ή ακόμα και τα αδέλφια τους θα έχουν διαφορετικές συνθέσεις σώματος που αποκλείουν ορισμένες εμφανείς γενετικές ομοιότητες. Αν αυτό δεν συνέβαινε τότε στη φωτεινότερη πλευρά όλοι θα φαινόταν σαν μοντέλα διαδρόμου και κανείς δεν θα ήταν ποτέ υπέρβαρος.

ύψος weight chart in kgs

Σημασία αυτού του χάρτη

Οι χάρτες ύψους και βάρους αποσκοπούν στην παρακολούθηση της ανάπτυξης του ανθρώπινου σώματος. Ξεκινά από τα στάδια βρεφικής ηλικίας όταν χρησιμοποιείται για να παρακολουθεί εάν το παιδί αναπτύσσεται ως έχει ή όχι. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις και μικρές αλλαγές έγιναν γνωστές στον παιδίατρο, ο οποίος θα πρότεινε περαιτέρω μια μελλοντική πορεία δράσης.

Όταν μεγαλώνουμε το σώμα μας παραμένει γερμένο, αλλά το ύψος μας σταματά να αυξάνεται μετά από ένα ορισμένο όριο ηλικίας. Αλλά το βάρος είναι μια τέτοια παράμετρος του σώματος που διατηρεί κυμαινόμενο σε όλη τη ζωή μας. Αυτή η διακύμανση είναι από μόνη της ένας δείκτης από τους οργανισμούς μας ως προς τους πιθανούς μελλοντικούς κινδύνους που μπορεί να υποστεί ο οργανισμός.

Επομένως, χρησιμοποιούμε αυτές τις παραμέτρους για να αξιολογήσουμε μερικά σημεία αναφοράς του σώματος που βοηθούν να υποδείξουμε αν το σώμα είναι ή όχι πιο υγιεινό. Χωρίς αυτό το διάγραμμα οι τεχνικές περαιτέρω ανάλυσης δεν θα ήταν σε θέση να λειτουργήσουν.

Δείτε περισσότερα:  Ύψος αυξάνοντας τα παπούτσια Ινδία

Δείκτες βάρους σώματος:

Ενώ γνωρίζουμε ότι οι μύες ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος στο σώμα μας, δεν βλάπτει να ελέγχει τα βάρη μας κάθε τόσο. Μερικά από αυτά είναι πραγματικά το βάρος του νερού που χάνεται όταν είναι κρύο και το οποίο μπορεί να μαζέψει με ζεστό και υγρό καιρό. Αλλά οι μηχανές ζύγισης δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά. Συχνά εξετάζουμε διάφορους δείκτες για να υποδείξουμε αν η τρέχουσα πορεία του τρόπου ζωής μας είναι κατάλληλη για το ιδανικό βάρος ή όχι.

ΒΜΙ (Δείκτης Μάζας Σώματος):

Ο πιο συνηθισμένος και ευρέως χρησιμοποιούμενος δείκτης είναι ο ΔΜΣ ή ο δείκτης μάζας σώματος. Πρόκειται για ένα μοναδικό και εύκολο καθοριστικό παράγοντα για το εάν είμαστε υποβαθμισμένοι ή παχύσαρκοι. Στο μετρικό σύστημα ο τρόπος υπολογισμού αυτού είναι διαιρώντας το βάρος σας σε χιλιόγραμμα με το τετράγωνο του ύψους σας σε μέτρα.

Τα αποτελέσματα του ανωτέρω τύπου θα ερμηνευθούν με βάση το ακόλουθο εύρος

Παρά το γεγονός ότι είναι εύκολο να υπολογιστεί, δεν εξυπηρετεί παρά έναν γενικό σκοπό να προσδιορίσει το ιδανικό βάρος ενός ατόμου σε σχέση με το ύψος του. Ωστόσο, αγνοεί το ποσοστό λίπους του σώματος που είναι απαραίτητο για τον προσδιορισμό της υγείας του ατόμου. Έτσι για αυτή την αξιολόγηση μια ψηλή πατάτα καναπέ θα είναι ένας υγιέστερος άνθρωπος σε σύγκριση με έναν πυγμάχο του ίδιου ύψους.

Επίσης, αγνοεί τη σημασία της αναλογίας μέσης προς ισχίου, η οποία μιλά για τη γονιμότητα και την υγεία της καρδιάς και αγνοεί επίσης την έννοια της οστικής πυκνότητας. Ένα άτομο που πάσχει από σοβαρή οστεοπόρωση θα είναι ακόμα υγιέστερο από μια νοικοκυρά που κερδίζει βάρος λόγω ορμονικών διαταραχών.

Δείτε περισσότερα:  Χρήσεις των αυξανόμενων παπουτσιών ύψους

Σωματικό λίπος:

Η γνώση του ποσοστού σωματικού λίπους θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε διάφορες λεπτομέρειες. Μπορείτε απλά να διαιρέσετε το βάρος των λιπών σας από το συνολικό βάρος του σώματός σας και να συγκρίνετε την έκβαση με το εύρος σύμφωνα με αυτό το δεδομένο πίνακα.

Αυτό είναι ένα πολύ καλύτερο και αποτελεσματικότερο μέσο για την εκτίμηση των μελλοντικών κινδύνων που αντιμετωπίζει το σώμα σε σχέση με το κέρδος βάρους από την άποψη των λιπών. Αυτό δίνει μια καλύτερη καθοδήγηση σχετικά με την υγεία της καρδιάς μας και τα επίπεδα χοληστερόλης. Μπορεί επίσης να προτείνει την ικανότητα αποθήκευσης λίπους του σώματός μας σε σχέση με το είδος της δραστηριότητας που κάνουμε. Πρόκειται για μια εξαιρετικά λεπτομερή προσέγγιση που συμβάλλει στη μείωση των αποτελεσμάτων.

Έτσι, τα κιλά που ζυγίζουμε εξυπηρετούν έναν πολύ μεγαλύτερο σκοπό για την υγεία μας από ό, τι συνήθως υποθέτουμε.

Δείτε περισσότερα:  Αυξάνει το Ύψος αύξησης του Yoko

Εικόνες Πηγή: 1.

Leave A Comment

15 − 7 =