Πώς να κάνετε Kareena Kapoor Εμπνευσμένο μακιγιάζ ματιών

Η Kareena Kapoor έχει ένα πολύ διαφορετικό στυλ να κάνει το μακιγιάζ της ματιών της. Ανάμεσα σε πολλά κομψά βλέμματα που ασχολείται με τον αθλητισμό, αθλείται συχνά με μακιγιάζ Smokey ματιών με έντονες επενδύσεις ή με λεπτή επένδυση και ροζ σκιά Smokiness. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε και τους δύο διαφορετικούς τύπους εύκολα με απλά χρώματα σκιάς που είναι εύκολο να αγοράσετε από τις αγορές.

Καρεένα Kapoor Eye Makeup

Παρακάτω είναι τα βήματα που αναφέρονται για να πάρει Kareena Kapoor μάτι μακιγιάζ μοιάζει με την εικόνα που φαίνεται παραπάνω.

 • Ξεκινήστε καθαρίζοντας την επιφάνεια του προσώπου. Χρειάζεστε ένα καλό καθαριστικό για το πλύσιμο του προσώπου. Το λάδι και η βρωμιά και η ρύπανση από τους πόρους θα πρέπει να καθαρίζονται σωστά έτσι ώστε η βάση μακιγιάζ να μπορεί να καθίσει στην επιφάνεια και τους πόρους. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κάποια καθαριστικά χωρίς πετρέλαιο ή τα καθαριστικά που έχουν εκχυλίσματα neem σε αυτά. Αυτά είναι καλά για το δέρμα που είναι λιπαρό και επιρρεπές σε σπυράκια.
 • Αφού πλύνετε το πρόσωπο, εφαρμόστε ένα αστάρι. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε η βάση να παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε διαφορετικούς εκκινητές που είναι για το καπάκι. Αυτό βοηθά να κρατήσετε τη σκιά πάνω στο καπάκι και να μην το αφήσετε να τσαλακωθεί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αστάρι προσώπου στα καπάκια. Αυτό ισχύει για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν υπερβολικά χρήματα n αγοράζοντας χωριστά πριμοδότηση.

Δείτε περισσότερα:   Μακιγιάζ ματιών Kristen Stewart

 • Στη συνέχεια, πρέπει να εφαρμόσετε κάποια ενυδατική κρέμα εάν το πρόσωπό σας έχει τη συνήθεια να σπάσει. Αυτό ισχύει για όσους έχουν ξηρή επιφάνεια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιες άλλες κρέμες αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ρωγμές στη βάση. Εάν έχετε λιπαρή επιφάνεια, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε το concealer μετά από τη γέμιση. Πρέπει να επιλέξετε ένα goo concealer αν έχετε σπυράκια και κηλίδες. Εάν έχετε κάτω από τους κύκλους των ματιών τότε και αυτό είναι σημαντικό. Για αρχάριους μπορούν να χρησιμοποιήσουν stick concealer που είναι πολύ προσιτές και επίσης πολύ κατάλληλο για αρχάριους. Αν θέλετε κάτι επαγγελματικό τότε μπορείτε να αγοράσετε κάποιο κρέμα concealer που πρέπει να εφαρμόσετε με σφουγγάρια μακιγιάζ. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε concealer ορυκτής σκόνης. Αυτό είναι καλό για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε καλή βάση. Το ίδρυμα είναι το βασικό στοιχείο για τη βάση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μορφή θεμελίωσης που είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα σας και κατά συνέπεια θα πρέπει να αγοράσετε αυτό σύμφωνα με το πώς επαγγελματίας θέλετε το μακιγιάζ να είναι.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο συμπαγές και κοκκινωπό για το πρόσωπο. Η συμπαγής ή χαλαρή σκόνη θα πρέπει επίσης να εφαρμοστεί στο καπάκι των ματιών.
 • Εάν θέλετε να φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες όπως η Kareena τότε θα πρέπει να το φορέσετε σε αυτό το στάδιο πριν κοιτάξετε το μακιγιάζ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κόλλα που συνοδεύει.

Δείτε περισσότερα:   Katy Perry μακιγιάζ μάτι μακιγιάζ

 • Τώρα πάρτε μια σκοτεινή ροζ σκιά και στη συνέχεια εφαρμόστε αυτό στο εξωτερικό και την πτυχή περιοχή. Αν θέλετε πιο σκούρο και τολμηρότερο φινίρισμα αντί για ροζ σκιά, χρησιμοποιήστε ένα κάρβουνο ή μαύρο χρώμα για το εξωτερικό και την πτυχή. Αυτό μπορεί να είναι για το κομματικό βλέμμα. Χρησιμοποιώντας ροζέζ θα το κάνει φρέσκο.
 • Στη συνέχεια, εφαρμόστε το ασημένιο χρώμα σκιάς στο υπόλοιπο καπάκι και στο φρύνο.
 • Πάρτε ένα ακόμα πιο σκούρο χρώμα όπως το κόκκινο τούβλο ή μπορείτε να πάρετε σκονισμένο χρώμα κάρβουνο για το κάτω χείλος. Γραμμή κάτω από τη γραμμή νερού.
 • Τώρα πάρτε την επένδυση γέλης σας και τραβήξτε μια λεπτή γραμμή ξεκινώντας από την πάνω εσωτερική πλευρά του χείλους και εκτείνονται σε ελαφρώς κεκλιμένο προς τα πάνω όταν φτάσετε στην εξωτερική πλευρά.
 • Εφαρμόστε τη μάσκαρα και αποφύγετε την επένδυση για το κάτω χείλος.

Δείτε περισσότερα:   Kim Kardashian μακιγιάζ ματιών

Πηγή εικόνας: 1

Leave A Comment

+ 47 = 52