Πώς να χρησιμοποιήσετε το Henna για την καταπολέμηση της πιτυρίδας | Στυλ στη ζωή

Η Henna έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για τη θεραπεία όλων των ειδών μαλλιών. Η Henna έχει φυσικές ιδιότητες που σφραγίζουν τις ρίζες και ενισχύουν τα μαλλιά έτσι ώστε η πτώση των μαλλιών ελαχιστοποιείται και τα μαλλιά αρχίζουν να αναπτύσσονται. Οι παράγοντες που υπάρχουν στη χήνα δρουν ως αντιοξειδωτικό και φυσικό χρώμα για να έχετε την εμφάνιση που επιθυμείτε μαζί με τα ισχυρά μαλλιά που χρειάζεστε.

Κίννα for dandruff

Η Χέννα εξελίχθηκε κυρίως από την Ινδία όπου οι ρίζες της χήνας είναι οι ισχυρότερες, στην αρχαιότητα οι άνθρωποι θα έτρωγαν πραγματικά τα μαλλιά τους από την εγχώρια χέννα και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το φυτό αυτό δεν λειτουργεί μόνο ως φυσικό χρώμα αλλά και ως τέλειος τρόπος για να επιτρέψετε στα μαλλιά σας να αναπνέουν μαζί με τη θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής σας για όλα τα είδη προβλημάτων όπως η πιτυρίδα και τα βακτήρια που εμποδίζουν την ανάπτυξη των τριχών πολύ.

Henna Hair Πακέτα για την καταπολέμηση της πιτυρίδας:

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά και πολύ αποτελεσματικά πακέτα μαλλιών που είναι κατασκευασμένα από henna που θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που χρειάζεστε εάν χρησιμοποιούνται τακτικά και σε μερικές περιπτώσεις Αμέσως λοιπόν δίνονται παρακάτω μερικές πολύ χρήσιμες πακέτες henna για την πιτυρίδα μαλλιών που θα σας δώσουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Σκόνη ψησίματος για πιτυρίδα

1. Μείγμα Ελιάς και Χέννας:

Αυτό το πακέτο τρίχας έχει τρία πολύ σημαντικά συστατικά: fenugreek, ελιά και henna τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η ελιά είναι μια γνωστή ενυδατική κρέμα που θα απαλλαγεί από το ξηρό τριχωτό της κεφαλής και το fenugreek προσθέτει θρεπτικά συστατικά στο τριχωτό της κεφαλής σας και για να το ξεπεράσει η χέννα ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών σας, καθιστώντας αυτό ένα καλά στρογγυλεμένο πακέτο μαλλιών για να θεραπεύσετε τα μαλλιά σας από την πιτυρίδα.

  • Πάρτε περ. 4 κουταλιές της σούπας χέννα,
  • Χυμός λάιμ,
  • 2 κουταλιές τυρόπηγμα,
  • Και οι σπόροι του ξιφίας σπάζουν σε σκόνη
  • Ανακατέψτε αυτά τα συστατικά μαζί και αφήστε τα να στεγνώσουν για δύο ώρες, στη συνέχεια εφαρμόστε τα στα μαλλιά σας και αφήστε τα για είκοσι λεπτά, μετά τα οποία ξεπλύνετε το μείγμα με ένα ήπιο σαμπουάν και μαλακτικό.

Δείτε περισσότερα: Σπανάκι για τη θεραπεία της πιτυρίδας

2. Μείγμα Henna και αυγό:

Το αυγό έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το τριχωτό της κεφαλής από περαιτέρω βλάβες αφού η χέννα έχει καθαρίσει το τριχωτό της κεφαλής των ακαθαρσιών κάνοντας αυτό το άλλο πολύ σημαντικό πακέτο μαλλιών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να απαλλαγείτε από πιτυρίδα.

Ανακατέψτε μαζί 2 κουταλιές της σούπας χέννα, προσθέστε δύο ασπράδια αυγού και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και κάντε ένα μείγμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτό το μείγμα στις ρίζες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής και αφήστε το για τουλάχιστον μισή ώρα. Αυτό το μείγμα επιτίθεται σε οποιοδήποτε πρόβλημα από τις ρίζες των μαλλιών σας και απαλλάσσεται από πιτυρίδα σε χρόνο μηδέν.

χήνα-για-μαλλιά-πιτυρίδα

3. Μουστάρδα και Henna:

Το λάδι μουστάρδας είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό αντι οξειδωτικό που βοηθά στην πρόληψη της πτώσης των μαλλιών και εξαλείφει την πιτυρίδα και ως εκ τούτου είναι η τέλεια προσθήκη σε ένα πακέτο henna καθώς θα εφαρμόσει περαιτέρω τις ιδιότητες της χέννας στα μαλλιά σας και στο τριχωτό της κεφαλής σας.

Πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 250 γραμμάρια μουστάρδα και να προσθέσετε μερικά φρέσκα φύλλα χέννας μαζί με μερικούς σπόρους fenugreek σε ένα γουόκ και να βράσει το μείγμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μείγμα και αφήστε τα μαλλιά ανοιχτά για τουλάχιστον μία ώρα μετά από την οποία μπορείτε να τα ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν και εάν θέλετε τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό.

Δείτε περισσότερα: Αλάτι για πιτυρίδα

χήνα-για-πιτυρίδα

4. Πάστα Ζύμης και Μείγμα Χέννα:

Το ασβέστιο έχει πολύ διακριτές ιδιότητες βιταμίνης C που βοηθούν στην καταπολέμηση οποιασδήποτε ακαθαρσίας στο τριχωτό της κεφαλής και η χέννα και το πηγμένο γάλα έχουν ψυκτικούς παράγοντες που σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα μετά τη χρήση αυτού του πακέτου μαλλιών καθιστώντας αυτό το τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό πακέτο μαλλιών της ομάδας.
Παίρνω,

  • 4 κουταλιές της σούπας σκόνη χέννας,
  • Ανακατέψτε τη σκόνη χέννας στο χυμό ενός ολόκληρου ασβέστη,
  • Και τέλος προσθέστε πηγμένο γάλα στο μίγμα και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά.
  • Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα αποτελεσματικά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την πιτυρίδα σας σε χρόνο μηδέν.

Αυτά είναι τα καλύτερα πακέτα μαλλιών που χρησιμοποιούν χέννα για τον έλεγχο της πιτυρίδας μόνιμα.

Leave A Comment

+ 49 = 59