Gujarati Νυφική ​​Μακιγιάζ – Πώς να κάνω | Στυλ στη ζωή

Οι νύφες Gujarati έχουν μια πολύ φωτεινή και πανέμορφη εμφάνιση την ημέρα του γάμου. Η συνολική εμφάνιση είναι πολύ κομψή με πλούσια κοσμήματα σε όλη τη νύφη. Ξεκινώντας από τα αξεσουάρ κεφαλής στα πόδια, οι νύφες είναι διακοσμημένες με κοσμήματα που τους κάνουν να φαίνονται εκπληκτικές. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά add-ons στο κοστούμι, το make up για τη νύφη διατηρείται πολύ απλή? αλλά κομψό.

gujarati bridal makeup

Το Gujarati make up έχει μια πολύ φωτεινή βάση και η χρήση των χρωμάτων και των αποχρώσεων είναι πολύ ελάχιστη. Περιλαμβάνει πολλά kohl και τακτικές με τεχνητές βλεφαρίδες. Η συνολική εμφάνιση είναι πολύ απλή και τα χαρακτηριστικά του κοριτσιού τονίζονται με σοφή χρήση μακιγιάζ. Διαβάστε παρακάτω για τις βασικές λεπτομέρειες της Gujarati Bridal Make Up αν σκοπεύετε να το κάνετε μόνοι σας.

Νυφική ​​μακιγιάζ Γκουτζαράτι:

1. Ίδρυμα, Concealer, Corrector και Powder Βάση:

Για τη βάση χρησιμοποιούνται ματ φινίρισμα και καλλυντικά με μηδενικό SPF. Αυτό είναι αποτελεσματικό για την παροχή ματ και φυσικού φινιρίσματος στο πρόσωπο χωρίς να το κάνει να φανεί φανταστικό στην κάμερα.

Εφαρμόστε θεμέλια σε κουκίδες στο μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη και το πηγούνι. Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ για να καλύψετε τα σημεία κάτω από τα μάτια και τα σκοτεινά μπαλώματα, έναν καλό διορθωτή για να μειώσετε την εμφάνιση λεπτών γραμμών και σπυριών. Τώρα χρησιμοποιώντας ένα μαξιλαράκι ξηρής σκόνης, τα συνδυάστε με το δέρμα, χαράγοντάς τα ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο.

Τέλος, εφαρμόστε το Compaq για να ρυθμίσετε τη βάση στη θέση της. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια καλή μάρκα καλλυντικών που δεν θα βλάψουν την επιδερμίδα αργότερα και θα δώσουν επίσης μόνιμο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα: Hindu Νυφικά μακιγιάζ εικόνες

2. Eye Liners, Kohl και μάσκαρα για τα μάτια:

Μετά τη ρύθμιση της βάσης, τονίζονται τα μάτια με μια λαμπερή και τολμηρή σκιά ματιών. Εφαρμόστε μια ελαφριά βάση στο καπάκι και μια κατάλληλη λάμψη στα οστά των φρυδιών. Βεβαιωθείτε ότι η σκιά είναι κατάλληλη για να αποτρέψετε την εμφάνιση των ματιών σε πολύ σκοτεινό χρώμα.

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών για να ορίσετε τα φρύδια ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και ελαφρώς το βούρτσισμα έξω. Μην το φανείτε πολύ σκοτεινό.

Με τη βοήθεια του νερού Kohl, η επένδυση και η μάσκαρα τονίζουν τα μάτια και ορίζουν το σχήμα. Χρησιμοποιήστε ένα σκούρο χρώμα για να κάνετε τα μάτια να λάμπουν εντυπωσιακά. Συνήθως προτιμάται ένα σκούρο μολύβι χωρίς λάμψη.

3. Blusher And Bronzer:

Η χρήση του blusher κατά μήκος των μάγουλων και της γραμμής των μαλλιών διατηρείται ελάχιστη. Προτιμάται η χρήση σχεδόν γυμνής απόχρωσης. Χρησιμοποιείται μόνο ως ένδειξη στα ζυγωματικά.

Το Bronzer εφαρμόζεται επίσης κατά μήκος της μύτης, του πηγουνιού και του μετώπου για να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά και να τα κάνει να φαίνονται αιχμηρά.

Δείτε περισσότερα: Φωτογραφίες νυφική ​​μακιγιάζ Punjabi

4. Κραγιόν και γυαλιστερό χρώμα:

Προτιμάται η χρήση σκούρου χρώματος κραγιόν. Εφαρμόστε την επένδυση στα χείλη και ορίστε πρώτα ένα σχήμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το παλτό της βάσης κραγιόν. Πατήστε τα χείλη με σκόνη για να παραμείνει η σκιά βάσης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια δεύτερη στρώση κραγιόν με μια λεπτή βούρτσα ομοιόμορφα. Βεβαιωθείτε ότι η σκιά είναι πιο σκούρα στο κάτω χείλος για να προσθέσετε βάθος.

Χρησιμοποιήστε ελάχιστη γυαλάδα για να προσθέσετε λάμψη στα χείλη. Η χρήση της περίσσειας στιλπνότητας μπορεί να κάνει το κραγιόν να απλωθεί μετά από λίγο.

Η μέθοδος είναι εύκολο να ακολουθηθεί, αλλά αυτό που είναι σημαντικότερο όταν το κάνεις μόνος σου είναι να είσαι σίγουρος για τις αποχρώσεις. Δεν μπορούν όλοι να κάνουν ένα νυφικό από μόνοι τους. Εκτός αυτού, το make-up, τα μαλλιά γίνεται επίσης πολύ απλά με το χτένισμα πίσω και ένα ψηλό κουλούρι. Πολλά κοσμήματα φοριούνται επίσης ως τελετουργία που προσθέτει στον παράγοντα glam. Η συνολική εμφάνιση φαίνεται απλή, αλλά η σωστή τοποθέτηση είναι το βασικό καθήκον. Έτσι, βλέπουμε ότι η επαγγελματική αφή μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να είναι μια τσέπη με αυτή την εύκολη μέθοδο.

Δείτε περισσότερα: Νυφική ​​Μακιγιάζ Μαχαράστρα

Πηγή εικόνας: 1.

Leave A Comment

+ 36 = 41