Σχέδιο διατροφής GM για μη χορτοφάγους Στυλ στη ζωή

Θέλετε να χάσετε βάρος; Απουσιάζετε το κίνητρο να ξεκινήσετε ένα σχέδιο διατροφής επειδή έχετε ακούσει ότι θα σήμαινε την αποκοπή των αγαπημένων σας μη χορτοφαγικών πιάτων από το μενού; Η γενική δίαιτα της General Motors περιλαμβάνει ένα καλό πασπαλίνι με μη λαχανικά είδη διατροφής, μαζί με λαχανικά και φρούτα.

Η GM ή η General Motors Inc. έχει αναπτύξει μια δίαιτα για τους εργαζόμενους και την οικογένειά τους. Με την προετοιμασία αυτής της δίαιτας, η GM πίστευε ότι οι καθαριστικές επιδράσεις της διατροφής θα βελτίωναν τις προοπτικές και τα συναισθήματα των εργαζομένων.

Η γενετική διατροφή για μη χορτοφάγους είναι στην πραγματικότητα ένα πρόγραμμα διατροφής επτά ημερών, το οποίο αποσκοπεί στη μείωση τουλάχιστον δέκα έως δεκαεπτά κιλά την εβδομάδα. Αυτό το πρόγραμμα διατροφής βασίζεται στην αρχή ότι το φαγητό που παίρνετε μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ότι καταναλώνετε. Τα τρόφιμα που περιλαμβάνονται στο διαιτολόγιο καθαρίζουν το σύστημά σας, ξεπλένοντας τις ακαθαρσίες από το σώμα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 7 ημερών, πρέπει να αποφεύγετε απολύτως το οινόπνευμα και να παίρνετε τουλάχιστον δέκα ποτήρια νερό καθημερινά.

Δείτε περισσότερα: Υγιεινή διατροφή για τους άνδρες

GM διατροφή για μη χορτοφάγους:

gm diet for non vegetarians

Διατροφή 1ης ημέρας:

Την πρώτη ημέρα της δίαιτας gm, μπορείτε να φάτε κάθε είδος φρούτου εκτός από την μπανάνα. Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε ποσό φρούτων που μπορείτε να αφομοιώσετε την πρώτη ημέρα. Η δίαιτα σας συμβουλεύει ιδιαίτερα για την πρόσληψη πεπονιών, ιδιαίτερα καρπούζια σε υψηλή ποσότητα. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα να χάσετε περισσότερες θερμίδες την ίδια την πρώτη ημέρα.

2η Ημέρα Διατροφής:

Τη δεύτερη ημέρα της δίαιτας gm, έχετε την άδεια να φάτε όλα τα είδη λαχανικών, ανεξάρτητα από αυτά που είναι είτε μαγειρεμένα είτε ωμά. Για να παίρνετε σύνθετους υδατάνθρακες, θα πρέπει να ξεκινήσετε την ημέρα καταναλώνοντας μια μεγάλη πατάτα με βούτυρο. Μπορείτε να αποκλείσετε το τμήμα του βουτύρου, αν δεν σας ταιριάζει.

Δείτε περισσότερα: Παρενέργειες της δίαιτας Gm & & Σχέδιο διατροφής Gm Motors για χορτοφάγους

Διατροφή 3ης ημέρας:

Την τρίτη ημέρα της δίαιτας gm, θα πρέπει να έχετε ένα συνδυασμό λαχανικών και φρούτων. Ο τύπος λαχανικών και φρούτων και η ποσότητα θα είναι σύμφωνα με την επιλογή σας. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται η λήψη πατάτας ή μπανάνας την τρίτη ημέρα.

Διατροφή 4ης ημέρας:

Την τέταρτη ημέρα της δίαιτας gm, πρέπει να καταναλώσετε τρία ποτήρια γάλακτος και οκτώ μπανάνες. Μπορείτε να τα καταναλώσετε με σούπα λαχανικών σε περιορισμένη ποσότητα. Δεν πρέπει να καταναλώνετε τίποτα άλλο από αυτά.

5η Ημέρα Διατροφής:

Την πέμπτη μέρα της δίαιτας gm, μπορείτε να φάτε τα ψάρια, το κοτόπουλο, το βόειο κρέας ή το βόειο κρέας. Μπορείτε να συνδυάσετε το κρέας με τις ντομάτες. Πρέπει επίσης να αυξήσετε την κατανάλωση νερού για να ξεπλύνετε το ουρικό οξύ από το σώμα.

Σχέδιο διατροφής GM για μη χορτοφάγους Στυλ στη ζωή

6η Ημέρα Διατροφής:

Την έκτη μέρα της δίαιτας gm, επιτρέπεται η πρόσληψη απεριόριστης ποσότητας ψαριών, βοδινού, κοτόπουλου ή προβάτου, μαζί με άλλα λαχανικά.

7η Ημέρα Διατροφής:

Την έβδομη ή την τελευταία ημέρα της δίαιτας gm, επιτρέπεται η λήψη λαχανικών, χυμών φρούτων και καφέ ρύζι.

Θα πάρετε μια εγγυημένη απώλεια βάρους τουλάχιστον 10 κιλών στο τέλος της έβδομης ημέρας. Δεν θα υπάρξουν επιπλοκές στην υγεία, ακόμη και αν θέλετε να επαναλάβετε τη διατροφή.

Leave A Comment

− 2 = 1