Πώς να εφαρμόσετε το υγρό Eyeliner Τέλεια; | Στυλ στη ζωή

Τα μάτια είναι σίγουρα το παράθυρο στον κόσμο. Είναι επίσης το πιο όμορφο όργανο στο σώμα σας. Λοιπόν, γιατί να μην το δώσετε κάποια αναγκαία προσοχή; Ναι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα και αυτό με δική σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρατάξετε τα μάτια σας τέλεια με μια πανέμορφη σκιά υγρού eyeliner και τελειώσατε. Το καλύτερο πράγμα για το υγρό eyeliner είναι ότι μπορεί πραγματικά να οριοθετήσουν τα μάτια σας που μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για μολύβι ή σκόνη eyeliners. Έτσι, μπορεί σίγουρα να θεωρηθεί ως μια πιο ακριβής εναλλακτική λύση απέναντί ​​τους.

Ωστόσο, υπάρχει και κάτι που τα κορίτσια απολύτως μισούν γι 'αυτό το είδος eyeliner. Πρέπει να εφαρμοστεί στα μάτια σας με ένα σταθερό χέρι, ανεξάρτητα από το εργαλείο που χρησιμοποιείτε. Σημαίνει ότι, αν χρησιμοποιείτε ένα στυλό τύπου στυλό ή εφαρμόζετε ένα υγρό τύπου βουρτσών, πρέπει να κρατάτε το χέρι σας σταθερό για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αλλά θυμηθείτε, η «πρακτική κάνει έναν άνθρωπο τέλειο». Συνεπώς, απλά συνεχίστε να δοκιμάζετε και σίγουρα θα γίνετε ο κύριος της τέχνης μια μέρα. Εν τω μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στο πώς να εφαρμόσετε υγρό eyeliner step-wise για να πάρετε μια αριστοκρατική αλλά λεπτή εμφάνιση:

Πως to Wear Liquid Eyeliner Properly

Σε περίπτωση που είστε αρχάριος και ψάχνετε για μερικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε υγρό eyeliner, θα σας βοηθήσουμε να το καταλάβετε.

Πώς να εφαρμόσετε υγρό Eyeliner:

Ας δούμε τις παρακάτω συμβουλές και βήματα για να τοποθετήσετε το υγρό eyeliner τέλεια.

1. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά:

Αυτό είναι απαραίτητο. Ενώ μπορεί να είναι φυσικό να κλείνετε τα μάτια σας όταν εφαρμόζετε τη σκιά ματιών και το eyeliner, είναι απαραίτητο να κρατάτε τα μάτια σας ανοικτά για να πάρετε την τέλεια γραμμή.

2. Εφαρμόστε και Σκιά ματιών ως Primer:

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το λέμε αυτό. Χρησιμοποιώντας ένα αστάρι σκιάς ματιών πριν από την εφαρμογή υγρού eyeliner θα βοηθήσει να σταματήσει το χρωματικό χρώμα από τη μεταφορά σε όλα τα καπάκια σας. Το αστάρι θα βοηθήσει επίσης στην ταχύτερη ξήρανση της επένδυσης, εκείνη που εφαρμόζεται με γυμνό μάτι.

3. Ξεκινήστε το Σχέδιο με ένα μολύβι Πρώτον:

Όπως θα τραβήξετε πρώτα ένα κομμάτι χαρτί για να τραβήξετε σωστά το σχέδιό σας, εδώ θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα μολύβι στα μάτια σας και στη συνέχεια να το βάλετε με το υγρό eyeliner. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για την εφαρμογή υγρών eyeliner. Αν δεν είστε επαγγελματίας, μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε με αυτό.

4. Χρησιμοποιήστε τις παύλες αντί για τις μεγάλες διαδρομές:

Ξεκινήστε με την επένδυση μεσαία γραμμή βλεφαρίδων και εργάζονται τρόπος σας έξω σε μια σειρά από σύντομες παύλες, την οικοδόμηση της γραμμής καθώς πηγαίνετε. Να πάρει ένα φτερωτό eyeliner σε ένα swoop μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο εκτός αν γνωρίζετε τη δουλειά σας!

5. Μην χρησιμοποιείτε το Remover:

Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το remover για να καθαρίσετε τα λάθη σας. Να πάρει σωστά τις γραμμές σας θα πάρει σίγουρα κάποιο χρόνο και υπομονή. Η χρήση των εργαλείων αφαίρεσης θα το παραβλέψει μόνο περισσότερο. Μπορείτε να απορροφήσετε την άκρη με λίγο νερό για να αποφύγετε το λάθος.

Ο, τι χρειάζεσαι:

 • Υψηλής ποιότητας υγρό eyeliner (μαύρο είναι το καθολικό χρώμα, αλλά μπορείτε επίσης να πάτε για το αγαπημένο σας σκιά)
 • Ένα αστάρι για σκιά ματιών (αν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να το αντικαταστήσετε με μια αποτελεσματική κρέμα κρέμας ή μια καλή ημιδιαφανή σκόνη)
 • Μια σκιά ματιών (επιλέξτε τη σκιά που σας ταιριάζει καλύτερα και ταιριάζει απόλυτα με ολόκληρο το βλέμμα σας)
 • Mascara (θα πρέπει επίσης να είναι της καλύτερης ποιότητας)
 • Εφαρμογή σφουγγαριών

Δείτε περισσότερα: Πώς να μας Colored Eyeliners

Το πρώτο βήμα:

Πριν να φορέσετε το υγρό eyeliner σας, είναι ύψιστης σημασίας τα βλέφαρα σας, καθώς και ολόκληρη η περιοχή γύρω από τα μάτια σας είναι επάνω για αυτό.

 • Ξεκινήστε με την εφαρμογή του αστάρι σκιάς ματιών στα καπάκια των ματιών σας.
 • Για να μίσετε σωστά το αστάρι, τοποθετήστε ένα σφουγγάρι απαλά πάνω του.

Όπως είπατε προηγουμένως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα κρέμας και να την συνδυάσετε με το δάχτυλό σας ή απλά να βουτήξετε μια ελαφρώς ημιδιαφανή σκόνη.

Δεύτερο βήμα:

 • Σταθείτε όρθια μπροστά από έναν καθρέφτη διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 6 ". Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει τραπέζι κοντά στον καθρέφτη, ώστε να μπορείτε να κρατάτε το χέρι σταθερό και σταθερό τοποθετώντας τον αγκώνα σας πάνω του.
 • Τοποθετήστε το πηγούνι σας λίγο προς τα πάνω και τραβήξτε απαλά το άνω βλέφαρο. Τώρα, ξεκινήστε να δημιουργείτε μικρές λεπτές γραμμές σε όλη τη βάση του άνω ματιού σας.
 • Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την εσωτερική γωνία του ματιού και να συνδέσετε τις γραμμές καθώς ανεβαίνετε στην εξωτερική γωνία.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με μια λεπτή ακριβή γραμμή, κάντε την ευρύτερη με εξαιρετική προσοχή. Η παρόμοια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθείται και για το κάτω βλεφάρων.

Τρίτο βήμα:

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο δράμα στο μακιγιάζ των ματιών σας, πηγαίνετε για φτερωτά μάτια ή μάτια γατών. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

 • Πρέπει να επιμηκύνετε τις γραμμές των ανώτερων βλεφάρων σας στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σε κάποιο βαθμό. Θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.
 • Ομοίως, μπορείτε να φέρετε τις γραμμές των κατώτερων ματιών σας λίγο πιο πάνω και να τους τραβήξετε έξω για μια μαγευτική εμφάνιση. Η ένωση των επεκταμένων κατώτερων γραμμών με τις ανώτερες γραμμές θα προσθέσει επίσης ένα ύψος στο μακιγιάζ σας eyeliner.
 • Τέλος, αφήστε το eyeliner να στεγνώσει και στη συνέχεια να εφαρμόσετε σκιά ματιών και μάσκαρα ένα προς ένα για να ολοκληρώσετε το βλέμμα σας.

Αλλά σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποια είναι τα δημοφιλή υγρά eyeliners, θα σας πούμε όλα σχετικά με αυτά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να βάλετε Eyeliner

1. Eyeko:

Το εφαρμοστικό αισθητήρα ρύθμισης άκρων κάνει το Eyeko Eye Eye Liquid Eyeliner εξαιρετικά εύκολο να το δοκιμάσετε και να το χρησιμοποιήσετε. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι είναι τόσο κοκαλιάρικο που μπορείτε να ξεκινήσετε μικρές και να δημιουργήσετε για να δημιουργήσετε την τέλεια κίνηση της γάτας. Πάρτε το τακτοποιημένο γίνεται με Eyeko.

 • Κρατήστε ένα ματωμένο μάτι και κρατήστε το εσωτερικό μισό του βλεφάρου σας καθαρό για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο ανάμεσα στα μάτια.
 • Τώρα, εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή, ξεκινώντας από τη μέση και κινώντας προς τα έξω, κρατώντας το πολύ κλείνει στις βλεφαρίδες.

Voila! Αυτό είναι όλο για αυτό!

2. MAC:

Το δημοφιλές Liquid Last Liner της MAC έχει μια μεγάλη φόρμουλα που δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Θα χρειαστείτε ένα καλό μακιγιάζ ματιών για να το απομακρύνετε. Τα καλά νέα είναι ευρέως διαθέσιμα σε μια πραγματικά εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων.

 • Ξεκινήστε με καθαρό ουρανίσκο. Έτσι, εφαρμόζετε είτε τη σκιά σας είτε απλά στη βάση σας
 • Βυθίστε τη βούρτσα της επένδυσης σε μια κατσαρόλα και στη συνέχεια εφαρμόστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Μπορείτε να διορθώσετε τυχόν κυματιστές γραμμές στην επόμενη στρώση.
 • Σχεδιάστε ένα τρίγωνο με τη δεύτερη γραμμή στο τέλος της βλεφαρίδας.
 • Συμπληρώστε ένα τρίγωνο. Τώρα είναι όταν διορθώσετε οποιαδήποτε καμπυλωτή γραμμή που έχετε κάνει.
 • Εφαρμόστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες επάνω και κάτω,

Αυτός είναι ένας σίγουρος εύκολος τρόπος να κάνετε!

3. Maybelline:

Αυτό είναι ένα υγρό μάτι-τακτικών γραμμών για αρχάριους και είναι μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα. Το προϊόν είναι μια άλλη κορυφαία επιλεγμένη μάρκα από πολλές γυναίκες εκεί έξω. Εδώ είναι πώς μπορεί να γίνει σωστό.

 • Ξεκινήστε τη γραμμή σας όπου κι αν είστε έτοιμοι - η μέση και η εσωτερική γωνία είναι και οι δύο δημοφιλείς επιλογές.
 • Τώρα, τοποθετήστε το άκρο της επένδυσης όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων σας.
 • Χρησιμοποιήστε μικρά εγκεφαλικά επεισόδια για να σχεδιάσετε παύλες κατά μήκος της γραμμής βλεφαρίδων.

Εδώ είναι μια γρήγορη συμβουλή: Όταν εφαρμόζετε λίγο μεγαλύτερη πίεση, θα δημιουργήσει μια παχύτερη γραμμή.

4. Bourjois:

Είναι γνωστό για την τέλεια κίνηση των αιλουροειδών, η εξαιρετικά λεπτή ευέλικτη βούρτσα του κλασικού μαχαιροπήρουνου Bourjois προσφέρει μια εκπληκτική απόδοση για τους τελειομανείς που απαιτούν απόλυτη ακρίβεια και ακρίβεια. Το προϊόν, ωστόσο, δεν είναι αδιάβροχο.

 • Εφαρμόστε ένα αστάρι σκιάς ματιών ως το πρώτο βήμα.
 • Μπορείτε να τραβήξετε πρώτα το έντομο με ένα μολύβι και στη συνέχεια να το συμπληρώσετε με ένα eyeliner.
 • Αντικαταστήστε τη λεπτή βούρτσα που θα είχατε με το eyeliner και χρησιμοποιήστε ένα σκληρό.

Αυτό είναι εύκολο να το κάνει σωστό!

5. Rimmel:

Αυτό είναι ένα καταπληκτικό και εύχρηστο υγρό προϊόν eyeliner και ένα make-up σάκο για πολλούς, το Exaggerate EyeLiner της Rimmel έχει μια σχεδόν ανόθευτη άκρη εφαρμογής που προσφέρει ελάχιστο έλεγχο για ελάχιστα λάθη.

 • Ξεκινήστε με μια σκιά ματιών.
 • Ξεκινήστε στα άκρα και σιγά-σιγά και σύρετέ το σε όλη την άκρη των βλεφαρίδων.
 • Αφαιρέστε απαλά τη βούρτσα μετά από μια λεπτή διαδρομή.

Εάν σας αρέσει ένα βαθύτερο, δοκιμάστε το καπνιστό βλέμμα για τα μάτια σας.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα Αδιάβροχα Eyeliners

Με αυτές τις συμβουλές και μερικά από τα καλύτερα υγρά eyeliners στην πόλη, πώς να χρησιμοποιήσετε το υγρό eyeliner δεν θα είναι πλέον μια ερώτηση. Σίγουρα πρόκειται να δοκιμάσετε την υπομονή σας και να κάνετε κάποια λάθη προτού να πάρετε τα σωστά εγκεφαλικά επεισόδια. Αλλά από τη στιγμή που ασκείτε την τέχνη, μπορείτε να δοκιμάσετε μια σειρά από άλλα εφέ στο μάτι σας. Πηγαίνετε για τα απλά και δοκιμάστε τις σκληρότερες στον ελεύθερο χρόνο σας. Αλλά πρώτα, ξεκινήστε!

Leave A Comment

2 + 5 =