Dia Mirza Συμβουλές ομορφιάς και μυστικά φυσικής κατάστασης Στυλ στη ζωή

Η δόξα της Dia Mirza κυριολεκτικά ήρθε όταν κέρδισε τον τίτλο της κυρίας Ασίας-Ειρηνικού το Δεκέμβριο του 2000. Έχοντας ακολουθήσει τα βήματα πολλών βασίλισσες της ομορφιάς γύρισε ηθοποιούς, έκανε την είσοδό της στο Bollywood χωρίς μεγάλη επιτυχία, αλλά το petite frame της, άψογη επιδερμίδα και μαγευτική τα βλέμματα έχουν συγκεντρώσει την μεγάλη προσοχή της στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ευλογημένη με την φυσική καλή εμφάνιση, είναι πολύ θαυμασμένη και εκτιμάται για τη χρήση της ελάχιστης μακιγιάζ, κυρίαρχη συμπεριφορά και απλή αλλά κομψή αίσθηση φόρεμα.

Το μυστικό της είναι να μην πάρετε την ομορφιά σας πολύ σοβαρά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς καταφέρνει να αντισταθμίσει την απλοϊκή γοητεία της με μια φούσκα χωρίς ρουτίνα ομορφιάς.

Dia Mirza Συμβουλές ομορφιάς και μυστικά φυσικής κατάστασης Στυλ στη ζωή

Ένας πρεσβευτής μάρκας του The Body Shop και ένας ανεμιστήρας των προϊόντων τους, η Diya Mirza αγαπά το γεγονός ότι τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη φυσική ομορφιά ενός ατόμου. Δεν είναι περίεργο ότι η λευκή πορσελάνη της υφής του δέρματος είναι πάντα τόσο λαμπερή.

Το καθεστώς περιποίησης προσώπου του προσώπου επιδιώκει λίγο πιο προσεκτική προσοχή καθώς έχει έναν συνδυασμό λιπαρού και ξηρού δέρματος, έτσι ακολουθεί θρησκευτικά τον καθαρισμό, τον ύπνο και την ενυδάτωση ρουτίνας δύο φορές την ημέρα, ευνοώντας μια γαλλική μάρκα moisturizer που ονομάζεται Uriage.

Dia Mirza Συμβουλές ομορφιάς και μυστικά φυσικής κατάστασης Στυλ στη ζωή

Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, ο Dia είναι ένας για να το τόνιμε με μια ελαφριά κάλυψη της Extra Virgin Minerals κρέμα συμπαγής θεμέλιο ή M.A.C Studio Fix ίδρυμα, ένα άγγιγμα για να τονίσει τα ζυγωματικά της και το ξεκλειδώνει με γυαλιστερό από το Bobbi Brown. Κατά κανόνα δεν πηγαίνει ποτέ στον ύπνο χωρίς να αφαιρέσει το μακιγιάζ της και ποτέ δεν βγαίνει χωρίς αντηλιακό για να εξασφαλίσει ότι το πρόσωπό της παραμένει προστατευμένο ανά πάσα στιγμή.

Δείτε περισσότερα: Μυστικά ομορφιάς Sridevi

Dia Mirza Συμβουλές ομορφιάς και μυστικά φυσικής κατάστασης Στυλ στη ζωή

Όσον αφορά τα μάτια της, Diya απλά δεν μπορεί να κάνει χωρίς το eyeliner, μάσκαρα και kajal. Η εμφάνιση της ημέρας της έχει τη χρήση γήινων αποχρώσεων, ενώ η νυχτερινή της εμφάνιση εντείνεται σε μια εγκοπή με κοχλ και μαύρα καπνιστά μάτια.

Δείτε περισσότερα: Συμβουλές ομορφιάς Vidya Balan

Dia Mirza Συμβουλές ομορφιάς και μυστικά φυσικής κατάστασης Στυλ στη ζωή

Με μακριά πανέμορφες σκάλες που καθορίζουν τα χαρακτηριστικά της, η Dia Mirza έχει φροντίσει ώστε να διατηρεί τα μαλλιά της μακριά από τη χρήση σκληρών χημικών ουσιών και άλλων θεραπειών, όπως το μονίρισμα των μαλλιών και το άγχος. Το μυστικό της είναι να περιβάλει βαθιά τα μαλλιά της με μια μάσκα κλιματισμού, σαμπουάν με μη τοξικά προϊόντα και κανονικές διακοσμήσεις, καθώς και πρόσληψη ορισμένων άλλων βιταμινών και μετάλλων για την ενίσχυση της ανάπτυξης των μαλλιών. Υπάρχουν ημέρες, ωστόσο, που όπως και όλοι οι άλλοι υποφέρουν από μια κακή τρίχα. Η λύση γρήγορης επιδιόρθωσης είναι να το φορέσει ή να το πλέξει για να το σώζει από μια καταστροφική πλημμύρα.

Δείτε περισσότερα: Μυστικά μακιγιάζ Freida Pinto

Dia Mirza Συμβουλές ομορφιάς και μυστικά φυσικής κατάστασης Στυλ στη ζωή

Η λεπτή φιγούρα του Dia Mirza έχει καλέσει πολλές ερωτήσεις για το πώς καταφέρνει να παραμείνει σε φόρμα και να φανεί τόσο εντυπωσιακό. Πολλές από τις συνεντεύξεις της έχουν αποκαλύψει τα μυστικά της γυμναστικής της όπου έχει μιλήσει για το πώς ένα μονοτονικό πρόγραμμα γυμναστικής εύκολα τρυπώνει την. Το μυστικό της είναι να βρει μια ρουτίνα που να είναι διασκεδαστική και συναρπαστική καθώς και να διεγείρει έτσι κάνει λίγα πράγματα που εναλλάσσονται μεταξύ κολύμπι και kickboxing στην ιππασία, τη γιόγκα, τη λειτουργική και την άσκηση βάρους, το χορό και ακόμη και τρέχει γύρω από το κτίριο της. Έχει μια αρκετά διασκεδαστική ρουτίνα που δεν έχει μόνο το ενδιαφέρον της, αλλά έχει δουλέψει τη μαγεία της στο σώμα και την ψυχή της.

Dia Mirza Συμβουλές ομορφιάς και μυστικά φυσικής κατάστασης Στυλ στη ζωή

Η υπέροχη εμφάνιση του Dia Mirza, η τέλεια επιδερμίδα και το καλά διατηρημένο σώμα οφείλουν επίσης τις ευχαριστίες τους σε μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Όντας foodie, το Dia Mirza δυσκολεύεται να αντέχει ενίοτε στην τροφή, αλλά όταν το σώμα της το καλεί, καταφέρνει να τρώει σωστά και να τρώει υγιεινά. Παραμένει μακριά από τα βαριά και τηγανητά τρόφιμα επιλέγοντας να τρώει λαχανικά με τη μορφή σαλάτας και κοτόπουλου ή ψαριών σε μορφή σχάρας ή ατμού. Δεν πιστεύει σε διατροφικές συντριβές και τρώει κάθε δύο ώρες διατηρώντας ένα κανονικό διάστημα μεταξύ των γευμάτων. Επιπλέον, πονάει άφθονο νερό, αλλά όταν αισθάνεται σαν να κρατάει πάρα πολύ νερό, αλλάζει πολλά πράσινα τσάι αντί να λέει ότι την βοήθησε σημαντικά.

Εικόνες Πηγή: Εικόνες Pinterest

Leave A Comment

− 2 = 7