Dhyana Mudra – Πώς να κάνετε τα βήματα και τα οφέλη Στυλ στη ζωή

Dhyana Mudra - χειρονομία του διαλογισμού:

Ξέρετε για την dhyana mudra; Τα μούτρα είναι σημάδια χεριών που ελέγχουν την ενέργεια στο σώμα. Στην Ανατολή, οι Mudras έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια. Τα μουντρά έχουν αντίθετο αποτέλεσμα σε πέντε στοιχεία. Θεωρείται ότι οι μούρτες μπορούν να τσιμπήσουν τα στοιχεία μέσα σε 45 λεπτά. Συνεπώς, είναι συνήθως επιθυμητό να εκτελεστεί μούτρα για 45 λεπτά την ημέρα. Η Dhyana σημαίνει διαμεσολάβηση στο σανσκριτικό. Το Dhyana mudra είναι η κίνηση του διαλογισμού της συζήτησης. Πρόκειται για μια τυπική στάση διαλογισμού και ένα σημάδι συμμόρφωσης.

Dhyana Mudra

Η Dhyana Mudra είναι σαν την υπακοή. Αυτός είναι ο κοινός διαλογισμός που δημιουργεί ότι οι θεοί βλέπουν να κάθονται. Σε αυτή τη μύρα Dhyani μαζί τα χέρια είναι τοποθετημένα σαν κύπελλα στον γύρο. Το αριστερό χέρι βρίσκεται στο δεξί χέρι και οι αντίχειρες αγγίζουν το καθένα. Η μορφή των χεριών λενιάζει ένα μπολ που είναι το σύμβολο της εισερχόμενης ελευθερίας, της καθαριότητας, της κενότητας που αντιστοιχεί στην επιδρομή του δρόμου προς τη θρησκεία. Αυτό το madra dyani, σε τυποποιημένο διαλογισμό, μετριέται να είναι ο χαρισματικός του γυμνού. Σε αυτό το άρθρο εξηγούμε σχετικά με τη σημασία της dhyana mudra, πραγματοποιώντας βήματα και οφέλη για εσάς.

Δείτε περισσότερα: Garuda Mudra Έννοια

Dhyana Hasta Mudra Σημασία Βήματα και οφέλη:

Σημασία της Dhyana Mudra:

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη μουδιά που χρησιμοποιείται στο διαλογισμό ως προς το νόημα του σύμβολής του για ένα δισκοπότηρο ή μπολ. Το κύπελλο είναι αντιπροσωπευτικό του χαμηλότερου ενεργειακού κέντρου αποθήκευσης και συνεπώς ολόκληρου του συστήματος μετασχηματισμού σεξουαλικής ενέργειας. Ένα βασικό υποπροϊόν αυτού του mudra είναι ότι έχει ισχυρή επίδραση στην ικανότητα του ιερού τσάκρα. Το ιερό τσάκρα είναι συνήθως το πρώτο που καταρρέει να υποτίθεται ότι το σύστημα τσάκρα είναι εκτός ισορροπίας. Τα φυσιολογικά συμπεριφορικά αντικείμενα ενός ιερού τσάκρα χωρίς ισορροπία μπορεί να είναι η ανικανότητα να πληρούνται οι προθεσμίες, διαφορετικά εκπληρώνει τις ευθύνες που θα προκαλέσουν άγχος και άγχος. Οι περισσότερες κυρίως επιπτώσεις στο έντερο και τα αναπαραγωγικά συστήματα μπορούν να αισθάνονται να ανακάμψουν δουλεύοντας σκληρά από αυτή τη dyani mudra.

Πώς να κάνετε Dyani Mudra:

Τα παρακάτω βήματα dyani mudra εκπροσωπούνται στο meditation θέτουν στη γιόγκα.

  •  Βάλτε μαζί τα χέρια σας στην αγκαλιά σας. Τα χέρια πρέπει να σχηματίζουν το σχήμα των κυπέλλων.
  •  Το αριστερό χέρι πρέπει να βρίσκεται στο δεξί χέρι και οι δύο αντίχειρες πρέπει να αγγίζουν το άλλο.
  •  Αυτός είναι ο συνηθισμένος τρόπος διαλογισμού.
  •  Τα δύο χέρια διαμορφωμένα σε σχήμα μπολ δείχνουν ότι είμαστε ιδιωτικά ελευθερωμένοι, καθαροί και άδειοι έτσι ώστε να λάβουμε όλο το πράγμα που απαιτούμε στο πνευματικό μας μονοπάτι.
  •  Επειδή εδώ δεν υπάρχει κενός χώρος στο σύμπαν και το όλο πράγμα είναι γεμάτο με κάποια ελαφριά ενέργεια. Αυτό το κενό που φτιάχνεται από τα χέρια μας θα μετατραπεί σε νέο κενό χώρο, επιπλέον θα γεμίσει με νέα ενέργεια.
  •  Σε αυτή τη στάση του χειραψία, ο γυμνός έρχεται στο μυαλό από τη dhyana mudra, Με αυτό τον τρόπο, το μυαλό σας είναι εγωιστικό στο σημείο του χρόνου. Από κοινού, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Το μυαλό μας περιπλανιέται για πάντα μεταξύ των ομάδων γνώμης.

Δείτε περισσότερα: Bhramara Mudra

Δεύτερη μορφή Dhyana Mudra:

Σε μια άλλη μορφή αυτής της dyani mudra, δακτύλιος, μεσαία, συν τα μικρά δάχτυλα και των δύο χεριών κείται πάνω από το άλλο και τα αντίχειρα και τα δάκτυλα δείκτη κάθε χεριού, το χτύπημα για να κάνει έναν κύκλο που συμβολίζει τον κόσμο της μορφής και της αληθινής φύσης ρεαλισμός.

 Dhyana Mudra Πλεονεκτήματα:

Τα ακόλουθα βήματα προορίζονται για τα οφέλη της dyani mudra στην υγεία.

  1.  Ψύχει το μυαλό και το βοηθά να πάρει το στάδιο της αγένειας.
  2. η dhyana mudra βοηθά να σκέφτεται σκέψης.
  3. Αυτό το σημάδι εκφράζει την υπερπήδηση του κόσμου της μορφής μέσω του διαφωτισμού, πάνω από την φωτισμένη κατάσταση του νου για το ότι η «σάσαρα» και τα «νιρβάνα» είναι συστατικά μέρη.
  4. Αυτή είναι μια επιρροή μούρα για να εξαγνισθεί το εγώ. Το σχήμα του μπολ που προετοιμάζεται από τα χέρια δείχνει ότι είμαστε γυμνοί για να πάρουμε νέα ενέργεια. Εξάλλου, βοηθάει στην αδράνεια των ενεργητικών-παθητικών ενεργειών επιπλέον να ενταχθούν στον Εαυτό ».

Σε αυτό το σημείο είναι ένα πολύ ζωτικής σημασίας σημείο σκέψεις μας συν συναισθήματα καθορίζει την ποιότητα αυτής της νέας ενέργειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο ζωτικής σημασίας να έχουμε ετοιμάσει το έργο της απαλλαγής νωρίτερα και να υπάρχει σε ειρήνη από όλα τα όντα.

Δείτε περισσότερα: Bhairav ​​Mudra Οφέλη

Leave A Comment

2 + 3 =