Πώς να κάνω Cornrow Bray Στυλ και τους τύπους του Στυλ στη ζωή

Τα Cornrows είναι επίσης ευρέως γνωστά ως γάντια της Γκάνας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να χωρίσει το τμήμα που πρέπει να cornrow. Για να κρατάτε την εμφάνιση και να παίρνετε τέλεια πλεξούδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα με βάση το νερό. Τώρα που έχετε χωρίσει και ενυδατωθεί ξεκινήσει cornrowing. Πρέπει να βγάλετε ένα μικρό τμήμα και στη συνέχεια να το κάνετε ξανά σε 3 κομμάτια και στη συνέχεια να ξεκινήσετε με τη διαδικασία. Ένας εσείς cornrow το πρώτο τμήμα που μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας μια κανονική πλεξίδα αρχίζετε cornrowing. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη φθορά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφαιρίδιο, ένα κλιπ για τα μαλλιά ή μια γραμμή τερματισμού για να κάνετε το ίδιο, έτσι ώστε να είναι εύκολο να το αφαιρέσετε αργότερα. Επαναλάβετε το για όλες τις ενότητες εξασφαλίζοντας ότι έχουν το ίδιο μέγεθος. Πρέπει να εργαστείτε πολύ μεθοδικά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ακόμη και cornrows που τρέχουν από το μέτωπο μέχρι τον αυχένα του λαιμού. Όλα τα cornrows θα πρέπει ιδανικά να έχουν ομοιόμορφα μεγέθη. Εάν προετοιμαστείτε μεθοδικά, τα cornrows σας είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν για περισσότερο από μία εβδομάδα. Κατά την διάρκεια του ύπνου μπορείτε να συνδέσετε ένα φουλάρι στο κεφάλι σας για να αποφύγετε να χαλαρά. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε προσεκτικά το λουτρό σας προστατεύοντας επαρκώς τα cornrows.

Πώς να κάνετε Cornrow Braid Στυλ:

Το απλό πλεξούδες:

Cornrow braid styles

Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, μπορείτε να αποφασίσετε να διατηρήσετε ένα απλό cornrow παίρνοντας το προς τα πίσω. Μην έχετε πολλά κομψά κομμάτια ή μέρη. Μπορείτε να κάνετε απλά ζιγκ-ζαγκ ή λίγο κομμάτι στο πλάι. Αυτά θα ταιριάζουν στρογγυλό σχήμα αντιμετωπίζει πολλά. Για άλλους, μπορούν επίσης να επιλέξουν εάν έχουν μακριά μαλλιά ή μεσαία μαλλιά, έτσι ώστε το πρόσωπο δεν φαίνεται πολύ μακρύ.

Δείτε περισσότερα:  Πλεκτά Updo Hairstyles

Προσθέτοντας στροφές:

Cornrow braid styles 2

Για να δώσετε στο κανονικό πλεξούδα Cornrow μια διαφορετική και κομψή εμφάνιση, μπορείτε να προσθέσετε στρίψιμο και χάντρες στην εμφάνιση. Ξεκινήστε τις περιστροφές από τις ρίζες των μαλλιών και πηγαίνετε προς το τέλος. Έτσι, ολόκληρη η πλεξούδα δεν είναι στριμωγμένη. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε πολύχρωμες χάντρες σε ίσες αποστάσεις σε κάθε μία από τις πλεξούδες ή ακόμη και σφαιρίδια μία μετά την άλλη. Μπορείτε ακόμη να το γεμίσετε σε ένα ύφος, ώστε να αφήσετε χαλαρά τα πλεξούδες και τις χάντρες. Αν σκοπεύετε να δέσετε τις πλεξίδες σας τότε μπορείτε στην πραγματικότητα να χάνετε μόνο την περιοχή της κορώνας και μπορεί να είναι μόνο μία ή δύο χάντρες στην πλεξούδα δεμένη.

Περισσότερο περίπλοκες εμφανίσεις:

Cornrow braid styles 3

Διάφορα περίπλοκα τμήματα και κουλουράκια μπορούν να προστεθούν για το μοντέρνο βλέμμα προσθέτοντας περίπλοκες ανατροπές. Αυτό σίγουρα θα απαιτήσει πολύ χρόνο, όπως πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά και απαιτεί επίσης εμπειρογνωμοσύνη. Ως εκ τούτου, μπορείτε πραγματικά να πάτε για έναν στιλίστα για να εξοικονομήσετε χρόνο και επίσης να πάρετε το τέλειο στυλ.

Δείτε περισσότερα:  Πλεκτά σε ένα κομμωτήριο Bob

Προσθήκη χρωμάτων και αξεσουάρ:

Cornrow braid styles 4

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε χρώματα σε αυτό το κλασικό μαύρο πλεξούδες και να χρησιμοποιήσετε τα αξεσουάρ και τα μακιγιάζ που είναι λίγο πιο πολύχρωμα για να δώσετε μια μοντέρνα εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χάντρες ή πολύχρωμες ελαστικές ταινίες. Αυτό το στυλ είναι εύκολο και ποτέ δεν βγαίνει από τη μόδα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτό το afro look από afro ύφανση πίσω.

Μερικά από τα πιο κομψά πλεξούδα Cornrow είναι:

Cornrow braid styles 5

Ωστόσο, δεδομένου ότι χρειάζονται χρόνο και εμπειρογνωμοσύνη μπορείτε πραγματικά να χρειαστεί βοήθεια ή έναν στιλίστα για να πάρει τη φινέτσα.

Δείτε περισσότερα: Μαύρες μπριγιάν χτενίσματα 2016

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5.

Leave A Comment

71 − 61 =