Apaan Mudra – Πώς να κάνετε τα βήματα και τα οφέλη Στυλ στη ζωή

Η σωστή και υγιής ζωή δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Πρέπει να κάνετε πραγματικές προσπάθειες για να παραμείνετε σε φόρμα. Εάν είστε ακόμη και λίγο τεμπέλης τότε τείνει να δείξει αρκετά γρήγορα. Επίσης, η διαμονή σε φόρμα δεν είναι μόνο για τη μόδα. Θα διαπιστώσετε σταδιακά ότι οι τακτικές ασκήσεις σας επιτρέπουν να παραμείνετε υγιείς και χωρίς ασθένεια μακροπρόθεσμα. Βελτιώνει πραγματικά το μεταβολισμό σας, που ανοσοποιεί το εσωτερικό σας σύστημα σε μεγάλο βαθμό.

Apaan Mudra

Αλλά η διαμονή σας δεν σημαίνει ότι πάντα πρέπει να πάτε σε γυμναστήρια. Ναι, με ακούσατε σωστά μπορείτε να παραμείνετε σε φόρμα και σε φόρμα ακόμα και στην άνεση του σπιτιού σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει να μένετε μέσα στο άνετο κρεβάτι σας. Πρέπει να απομακρυνθείτε από το κρεβάτι σας και να κάνετε κάποια υγιή γιόγκα MUDRAS. Τα μούτρα είναι ένα είδος σωματικής άσκησης που καίει τις θερμίδες σας με παρόμοιο τρόπο όπως το κάνετε στο γυμναστήριο. Πρέπει να γίνουν με ένα συγκεκριμένο σχέδιο που θα μεγιστοποιούσε τα οφέλη σας.

Δείτε περισσότερα: Mudra χέρι για τον πόνο στην πλάτη

Apaan Mudra Σημασία, βήματα και οφέλη:

Παρακάτω έχουμε τη γιόγκα ύδατος mudra που θέτουν νόημα και βήμα-βήμα διαδικασία για το πώς να το κάνουμε και, τέλος, τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία του.

Πώς να κάνετε Apaan Mudra Γιόγκα:

  • Αυτό το μοτίβο μούτρα είναι αρκετά εύκολο και βολικό για να εξασκηθείτε. Πρέπει πρώτα να καθίσετε σε μια άνετη θέση.
  • Μπορείτε να καθίσετε είτε στο χαλί σας είτε σε οποιοδήποτε κανονικό χαλί. Προτείνω να μην καθίσει στο πάτωμα.
  • Πρέπει να τοποθετήσετε και τα δύο χέρια σας και να συμμετάσχετε με το δείκτη και τα δαχτυλίδια του δακτυλίου.
  • Τώρα, απλά καθίστε με ευκολία. Μπορείτε επίσης να κλείσετε τα μάτια σας για περισσότερη χαλάρωση.
  • Αυτό το μοτίβο στάσης στάσης ύδατος μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο χρονισμού με αυτό το μοτίβο άσκησης. Μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε. Και το μπόνους με αυτό το μοτίβο μούτρα είναι ότι δεν περιλαμβάνει τη χρήση οποιουδήποτε εξοπλισμού.

Δείτε περισσότερα: Mudras Για Άσθμα

Apaan Mudra Pose Σημασία:

Εδώ, μιλάμε για Apaan Mudra, ένα ειδικό είδος mudra. Αυτή η μούτρα έχει σκοπό να καθαρίσει τα εσωτερικά σας όργανα. Αυτό το mudra είναι πολύ αποτελεσματικό στην εξάλειψη των αποβλήτων και των τοξινών από τα εσωτερικά όργανα του σώματος. Αυτό με τη σειρά του θα αποτοξινώσει ολόκληρο το σώμα σας και έτσι θα καταλήξετε να αισθάνεστε πολύ ελαφρύτερα και πιο ενεργά.

Οφέλη της στάσης του Apaan Mudra Γιόγκα:

Τα οφέλη του Apaan Mudra είναι πολλά. Είναι γνωστό ότι είναι ένα όφελος κατά των προβλημάτων ούρων, όπως ο διαβήτης, οι λοιμώξεις του ουροποιητικού, η δυσκοιλιότητα, οι πόνους στο στομάχι και ομοίως. Επίσης, σε μερικούς ανθρώπους υπάρχει λιγότερη απελευθέρωση ιδρώτα ή εφίδρωση.

Μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτό το mudra apaan. Εάν υποφέρετε από φλέγμα, που έχει κατατεθεί στο στήθος ή στην περιοχή του λαιμού σας, τότε αυτό το mudra γιόγκα είναι η άσκησή σας. Με την τακτική άσκηση αυτού του mudra, το ευερέθιστο φλέγμα μπορεί επίσης να αποβάλλεται φυσικά. Ακόμα και μια θανατηφόρα ασθένεια όπως ο καρκίνος μπορεί επίσης να εξαλειφθεί με αυτή την άσκηση mudra. Ακόμη και η ύπαρνη mudra είναι γνωστό ότι ενισχύει και τα μέρη του ανθρώπινου σώματος. Είναι ακόμη γνωστό ότι ρυθμίζει τη ροή των ούρων σε περίπτωση οποιωνδήποτε διαταραχών.

Επίσης, με την τακτική και μακρά άσκηση αυτού του mudra μπορείτε να απαλλαγείτε από τα δόντια σας επίσης. Μπορείτε να απολαύσετε λευκά, λαμπερά και υγιή δυνατά δόντια. Είναι επίσης γνωστό ότι θεραπεύει τον εμετό σε μακροπρόθεσμη βάση, κάνοντας την αίσθηση σας και παραμένοντας υγιής ακόμη και σε διάφορες καταστάσεις. Στα κορίτσια αυτή η μούτρα είναι σαν ένα όφελος. Αυτό είναι γνωστό ότι κάνει την περίοδο της εμμήνου ρύσεως πολύ πιο εύκολη. Οι γυναίκες που ασκούν τακτικά αυτή τη μύρα μπορούν να απαλλαγούν από τις κράμπες κατά τη διάρκεια αυτού του μηνιαίου κύκλου. Μπορείτε να ξεχάσετε σταδιακά κράμπες στο στομάχι, πόδια και αρθρώσεις χεριών. Εκτός από αυτό το ύδωρ mudra μπορεί να απαλλαγούμε από την αίσθηση καψίματος στα μάτια, τα πόδια, το χέρι, την καρδιά και τα ουρικά μέρη. Το Apaan mudra βοηθά επίσης στην ενίσχυση των μηρών και των ισχίων του σώματός σας. Αυτή η σωματική άσκηση όταν ασκείται τακτικά φροντίζει ολόκληρο το σώμα σας και σας κρατά υγιείς μακροπρόθεσμα.

Δείτε περισσότερα: Περιορισμοί του Apan Vayu Mudra

Δεν είναι τόσο απλό; Έτσι, αρχίστε να ασκείτε αυτή την άσκηση για μια μακροπρόθεσμη ευεργετική λύση στο σώμα σας.

Leave A Comment

9 + 1 =