Πώς να κάνει μακιγιάζ ματιών Angelina Jolie Στυλ στη ζωή

Η Angelina Jolie είναι πολύ γνωστή για την ματιά μακιγιάζ ματιών της. Κρατά το μακιγιάζ της αρκετά απλά και αν την έχετε δει στο κόκκινο χαλί, της αρέσει να αθλούμε τα σκούρα χείλη των χειλιών. Μερικές φορές αθλούμε τα ελαφρά καπνιστά μάτια και σε αυτές τις περιπτώσεις της αρέσει να αθλητικά ελαφριά μακιγιάζ των χειλιών. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι πολύ διαμορφωμένα. Έτσι δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνει τον κόπο να βάλουμε πάρα πολύ bronzer για να τα καταστήσουμε πιο έντονα.

Η ματιά της μακιγιάζ της ήταν συχνά η συζήτηση της πόλης. Μακιγιάζ καλλιτέχνες και μακιγιάζ αγαπώντας τα κορίτσια απλά αγαπούν να δοκιμάσουν ματιά μακιγιάζ ματιών της.

angelina jolie eye makeup

Πώς να πάρετε το βλέμμα:

  • Καθαρίστε το πρόσωπο με μια ελαφριά Ph ισορροπημένη πλύση προσώπου.
  • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αντηλιακό ή ενυδατική κρέμα εάν είναι νυχτερινή ώρα. Αφήστε το να καθίσει στο δέρμα για 1 λεπτό. Αυτό θα κρατήσει το δέρμα υγρό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε γήρανση του δέρματος ή εάν έχετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Δείτε περισσότερα: πώς να κάνετε Audrey Hepburn μακιγιάζ ματιών

  • Τώρα χρησιμοποιήστε ένα αστάρι για τα μάτια εάν είναι διαθέσιμο ή χρησιμοποιήστε ένα αστάρι προσώπου για ολόκληρο το πρόσωπο. Αυτό θα κάνει το μακιγιάζ σας να διαρκεί περισσότερο.
  • Ακολουθήστε με ένα concealer για να καλύψετε οποιαδήποτε σημεία, μπλε φλέβες, κηλίδες ή μαύρους κύκλους. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα θεμέλιο.
  • Ξεκινήστε με μια σκιά ματιών σε σάρκα. Χρησιμοποιήστε με μια βούρτσα σκιά ματιών σε όλο το καπάκι και επεκτείνετε μέχρι τα οστά φρυδιών.
  • Πρέπει να θυμόμαστε ότι η Angelina Jolie κρατά πάντα τα βλέφαρα της ουδέτερα και μερικές φορές με μια ελαφριά καπνιστή αφή στο εξωτερικό. Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια γκρι σκιά τώρα στην πτυχή και στο εξωτερικό τμήμα του ανώτερου καπακιού των ματιών. Χρησιμοποιήστε αυτό με μια γωνιακή βούρτσα πολύ κοντά στην κάτω γραμμή βλεφαρίδων επίσης.
  • Τώρα, αν θέλετε μια ελαφριά καπνιστή αφή, πάρτε λίγο καφέ και χρησιμοποιήστε την πτυχή πάνω από το γκρι χρώμα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα στο 1/3 του εξωτερικού μέρους του άνω καλύμματος των ματιών. Δημιουργήστε ένα ελαφρύ πτέρυγα.
  • Χρησιμοποιήστε ένα μικρό επισήμανσης σε ασήμι και χρησιμοποιήστε τα πάνω κόπρανα. Η εργασία σας με σκιά ματιών γίνεται.
  • Τώρα ας τραβήξουμε αυτό το βλέμμα ματιών της γάτας που αγαπάει η Αγγελίνα στον αθλητισμό. Ξεκινήστε με μια γωνιακή βούρτσα και επένδυση ματιών γέλης. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του άνω καλύμματος των ματιών. Συνεχίστε μέχρι το άλλο άκρο κρατώντας το πλάτος της επένδυσης ματιών σχεδόν το ίδιο σε όλο το καπάκι. Τερματίστε σε ένα κεκλιμένο σχήμα ελαφρώς προς τα πάνω για να σχηματίσουν το μοτίβο των πτερυγίων του ματιού της γάτας.
  • Μην φτιάχνετε φτερά για το κάτω καπάκι των ματιών. Μπορείτε να κάνετε την ίδια ματιά ματιών γάτα με το κανονικό υγρό eyeliner σας. Η επιλογή είναι δική σου. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα μολύβι Kohl κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες για να δημιουργήσετε μια πιο ανοιχτή ματιά. Εάν πρόκειται για μια καπνιστή επίδραση, ξεθωριάζει αυτή τη γραμμή με ένα πινέλο Q-tip.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνει μακιγιάζ ματιών όπως ο Avril Lavigne

Τώρα ας έρθουμε στο μεγαλύτερο μέρος του μάτι μακιγιάζ χωρίς την οποία τα μάτια Jolie δεν είναι πλήρης. Ναι, το έχετε υποθέσει σωστά. αυτές οι διασημότητες απλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς ένα ψεύτικο ψεύτικο. ¶ ¶Έτσι πάρτε το μάτι σας βλεφαρίδες. Βγάλτε τα φυσικά βλεφαρίδα σας. Χρησιμοποιήστε λίγο μάσκαρα και στις άνω και κάτω βλεφαρίδες. Αμέσως χρησιμοποιείτε κόλλα για τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα τοποθετείτε με λαβίδες. Κρατήστε τα για ένα λεπτό, εάν απαιτείται για να τα φτιάξετε. Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο μάσκαρα μετά την τοποθέτηση των ψευδών σας.

Voila! Το μακιγιάζ των ματιών σας Angelina Jolie είναι πλήρες. Αλλά θυμηθείτε, τα φρύδια των ματιών σας πρέπει να είναι σωστά τοξωτά για μια εμφάνιση Jolie και επίσης να μην χαλαρώσετε το χείλος plumper.

Πηγή εικόνας: 1.

Leave A Comment

96 − 94 =