9 Νέα Συλλογή Τσάντες Versace στην Ινδία 2018 | Στυλ στη ζωή

Η Gianni Versace ίδρυσε την εταιρεία μόδας Versace μόδας το 1978. Το τρίτο κεφάλαιο βρίσκεται στο Μιλάνο της Ιταλίας. Το Versace είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, έτσι υπάρχουν συλλογές Versace. Ο Gianni Versace επέλεξε το κεφάλι της Medusa ως λογότυπο της εταιρείας. Η ελληνική μυθολογία Medusa προσέλκυσε τους ανθρώπους στο σημείο της μη επιστροφής έτσι Versace αποφάσισε επίσης ότι τα προϊόντα της θα έχουν την επίδραση της Medusa στους ανθρώπους.

Νέος Collection of Versace Bags in India 2017

Τσάντες Versace σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη:

Εδώ είναι τα 9 καλύτερα σχέδια των σάκκων Versace σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια για τις γυναίκες και τους άνδρες.

1. Τσάντα Versace Bowler:

Versace Bowler Bag

Η Duavivo πωλεί αυτή την τσάντα Versace για τις γυναίκες. Είναι κατασκευασμένο από μαύρο δέρμα που πηγαίνει καλά με μαύρη στολή. Υπάρχει ελκυστική χρυσή λαβή και διακοσμήσεις.

2. Μαύρη δερμάτινη τσάντα Versace:

Versace Black Leather Bag

Αυτή η τσάντα είναι κατασκευασμένη από λείο μαύρο δέρμα. Μπορείτε να κρατήσετε ό, τι χρειάζεστε και να στερεώσετε χρησιμοποιώντας το κλείσιμο με φερμουάρ. Υπάρχει μια χρυσή μεταλλική τσάντα από την συλλογή Versace.

3. Versace Athena βελούδινη τσάντα:

Versace Athena Velvet Handbag

Αυτό το εξάρτημα είναι ειδικά κατασκευασμένο με βελούδο που μοιάζει με μαλακό δέρμα λεοπάρδαλης. Υπάρχει ένας σχεδιασμός του στέμματος που περιβάλλεται από στεφάνι, φύλλα και λουλούδια. Οι αποχρώσεις του κίτρινου, του λευκού και του καφέ, που συνδυάζονται καλά με το φόντο, έχουν χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό. Στην κορυφή, το κάτω μέρος, οι πλευρές, ο ιμάντας και οι λαβές είναι κατασκευασμένα από συμπαγές, σκούρο δέρμα. Αυτό διαμορφώνει την τσάντα και την καθιστά σταθερή και ανθεκτική. Το κλείσιμο με φερμουάρ είναι στην κορυφή. Ασημένιες πόρπες για λαβές και φούντα προσθέτουν στο σχέδιο.

4. Πορτοφόλια Versace - Luxe Τσάντες:

Versace Purses – Luxe Handbags

Σίγουρα θέλετε να μεταφέρετε αυτή την τσάντα όταν παρευρίσκεστε σε ένα πάρτι. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από μαύρο δέρμα με χρυσό μεταλλικό λογότυπο Versace μπροστά. Σε αντιστοιχία, υπάρχει χρυσή αλυσίδα για τη μεταφορά της τσάντας.

Δείτε περισσότερα: Ysl Τσάντες

5. Versace ράψιμο λευκό δέρμα τσάντα ώμου:

Versace Stitched White Leather Shoulder

Αυτή η αυτοκόλλητη λευκή δερμάτινη τσάντα ώμου έχει χρυσές διακοσμήσεις και στις δύο πλευρές. Το ζευγάρι της λευκής λαβής έχει χρυσό υφαντό μέταλλο. Το πλήρες getup της τσάντας είναι ελκυστικό και ταιριάζει καλά όταν είστε σε ένα λευκό φόρεμα ή sari.

6. Λευκή τσάντα Versace τσάντα με αλυσίδα:

Versace Jeans White Chain

Αυτή η χειροποίητη δερμάτινη τσάντα έχει δύο λαβές. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα διαμέρισμα φερμουάρ 38 x 29 x 13 cm. Υπάρχει μια εσωτερική τσέπη και μια εξωτερική τσέπη με φερμουάρ.

Δείτε περισσότερα: Τσάντα φορητού υπολογιστή Targus

7. Versace μαύρο νάυλον Medusa Pouch:

Versace Black Nylon Medusa Pouch

Ανδρική τσάντα είναι μαύρη, λεπτή, νάιλον θήκη με λογότυπο της εταιρείας. Υπάρχει ένα αποσπώμενο λεπτό λουράκι για τη μεταφορά του. Το άνοιγμα έχει κλείσιμο με φερμουάρ. Υπάρχει δερμάτινο λογότυπο, τσέπη με φερμουάρ μέσα. Επίσης, υπάρχει τονοειδής υφασμάτινη επένδυση, ραφή. Το μέγεθος είναι 10 "x 6.75".

8. Alce μαύρη αλυσίδα δερμάτινες τσάντες ώμου:

Alce Black Leather Shoulder Bag

Η τσάντα έχει σχήμα φακέλου και είναι κατασκευασμένη από φυσικό δέρμα μοσχαριού. Αυτή η τσάντα Versace είναι ιδανική για τη μεταφορά των βασικών σας αντικειμένων. Υπάρχει μια αποσπώμενη αλυσίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσει το πορτοφόλι στους ώμους σας τη μέρα. Το βράδυ, η ίδια τσάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βράδυ με την αφαίρεση του ιμάντα. Υπάρχει μια κορυφή του πτερυγίου που μπορεί να κλείσει χρησιμοποιώντας μαγνητικές ασφάλειες. Επίσης υπάρχει εσωτερική φερμουάρ, ανοιχτή τσέπη. Επίσης υπάρχει μια πινακίδα υπογραφής στην μπροστινή πλευρά με χρυσό υλικό.

Δείτε περισσότερα: Νέες τσάντες λεωφορείων

9. Versace Σακίδιο για Άνδρες:

Versace Backpack for Men

Το σακίδιο κλωστοϋφαντουργίας για άνδρες έχει πολυάριθμους ιμάντες τυπωμένους σε ροζ, μπλε, κίτρινο, μαύρο και λευκό. Η εσωτερική εσωτερική επένδυση έχει ετικέτες τόνου. Το κυρίως διαμέρισμα είναι 13 "x 16" x 4,5 "με κλείσιμο με φερμουάρ. Η λαβή στην κορυφή είναι από μαύρο δέρμα. Ρυθμιζόμενες ιμάντες ώμου παρέχονται με το λογότυπο της εταιρείας στο όπλο με το μπροστινό φερμουάρ.

Κάθε τσάντα έχει το λογότυπο σε χρυσό ή όπλο-μέταλλο και γνωρίζετε ότι η τσάντα που αγοράζετε είναι αυθεντική και από versace. Σίγουρα η Μέδουσα προσθέτει στην εμφάνιση της τσάντας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 1