9 Μοντέρνα σχέδια που σχεδιάζονται σε σχήμα V στο πίσω και το μπροστινό μέρος | progressivenewsdaily.info

9 Μοντέρνα σχέδια που σχεδιάζονται σε σχήμα V στο πίσω και το μπροστινό μέρος

V μπλούζες λαιμό είναι λαμπερή ματιά στην έκκληση της μόδας σας. Η μπλούζα του λαιμού V φαίνεται σέξι με τις αιχμηρές περικοπές. Ο λαιμός φαίνεται όμορφα χαραγμένος με ένα μοτίβο που φαίνεται εντυπωσιακό ακόμη και στην πλάτη καθώς από μπροστά. Όσο πιο μοναδική είναι η βελονιά της μπλούζας τόσο περισσότερο δουλεύει περισσότερο η saree στο σχεδιασμό της. Ένα απλό saree με μπλούζα σχεδιαστή ενώ ένας saree σχεδιαστής με μια απλή μπλούζα, μπορεί κανείς να μιξάρει και να ταιριάζει απέναντι στα χρώματα ή ακόμα και να φανεί εκπληκτικό στην ίδια μπλούζα saree.

Τελευταίες σχεδίασης μπλουζάκι V neck Saree:

Εδώ έχουμε καταθέσει 9 καλύτερα σχέδια μπλούζες με v σχήμα σχήματος λαιμών.

1. Επιστροφή νήμα V Λαιμός Μπλούζα:

Πίσω Thread V Neck Blouse

Ένα βαθύ μοτίβο μπλούζα V neck στο πίσω μέρος δεμένο με έναν κόμπο στο κάτω μέρος είναι σέξι και αξιολάτρευτο σχέδιο για να σας κάνει να φαίνεστε πανέμορφα. Ένα τσίμπημα που σας βοηθά να ταιριάζετε στους ώμους μπορεί να σας δώσει μια άνεση στη φθορά της σχεδόν πίσω μικρότερης μπλούζας.

2. Μπροστινό μπλουζάκι με βαθύ λαιμό V:

Εμπρός Deep V Neck Blouse

Μια μπροστινή μπλούζα V neck είναι απίστευτο ζεστό ύφος για κάθε κοπέλα να δείχνει σέξι μέσα. Η τόλμη του λαιμού V από το μπροστινό μέρος της μπλούζας εκτείνεται στο κόμμα διάσπασης. οι γυναίκες μπορούν να φαίνονται τολμηρές με ανοιχτό παλάτι και μπορούν ακόμη και να ντύνονται όμορφα με ένα καλυμμένο μέτωπο με ένα καθαρό saree.

3. Μπλούζα κοντό σέξυ βέρες:

Μικρός Sexy V Neck Blouse

Μια σύντομη ή ακόμη και να πούμε μια περικομμένη μπλούζα με μια μπλούζα του τύπου λαιμού V στο μπροστινό μέρος φαίνεται σέξι και τολμηρή για έναν σχεδιαστή και κόμμα εμφάνιση. Ένα λουλούδι εκτύπωσης λουλουδιών floral saree μπορεί να φανεί φανταστικό με μια περικομμένη μπλούζα του λαιμού V μπορεί επίσης να ραμμένο ως ένα σχέδιο λαιμού halter.

4. Ρουχισμός μικρότερης βάσης βολφραμίου:

Ωμος Less Deep V Neck Blouse

Ένας ώμος λιγότερο Μπλούζα ντεκολτέ στο λαιμό V διακοσμημένα σύνορα είναι μια μοναδική μπλούζα σχεδιαστών. Μια σκούρα μπλε μπλούζα με χρυσαφένιες διακοσμήσεις στα σύνορα της μπλούζας του λαιμού V φαίνεται δυναμική και μπορεί να δει από απόσταση.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Μπλούζας U Neck

5. Βαμβακερό μπλουζάκι βαθύ V neck:

Βαθύς V Neck High Blouse

Ένας βαθύς σχεδιασμός μπλούζας V neck στην πλάτη μπορεί να σχεδιαστεί με το μισό ύφασμα και το μισό δίχτυ. Ο συνδυασμός του υφάσματος και του καθαρού διχτυού σας δίνει μια απίστευτη ματιά στο ντύσιμο σας. Μπορείτε να το συρραφήσετε και με τα μανίκια. Αλλά η εκπληκτική εμφάνιση με μπλούζα χωρίς μανίκια είναι εκπληκτική.

6. Λεπτομέρειες μαργαριταριών V Μπλούζα σχεδιαστών λαιμών:

Μαργαριτάρι Details V Neck Designer Blouse

Ένας σχεδιαστής και μοναδική μπλούζα κομμάτι μπορεί να κατασκευαστεί με μια εξαιρετικά διατεταγμένη μπλούζα μοτίβο. Μπορείτε να κάνετε ένα βαθύ μοτίβο μπλουζάκι σχήματος V neck με ένα περίγραμμα με μαργαριτάρια διακοσμημένο με πρόσθετη εργασία κλωστή που γίνεται πάνω του.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός μπλουζάκι σε σχήμα ποτ

7. Μπλούζα σε μανίκια V Pattern:

Απόλυτος Blouse V Neck Pattern

Μία μπλούζα με ασημένια μπλούζα από την ασημένια ζαριά στην μπλούζα του λαιμού V φαίνεται απίστευτα απλή αλλά κομψή μπλούζα. Ένα λευκό ή οποιοδήποτε άλλο έγχρωμο ραμμένο διπλό σε στρώσεις με το καθαρό ύφασμα στην κορυφή είναι μια σίγουρη μπλούζα σχεδιαστή.

8. V λαιμούς με τσέπες σε μπλούζα:

V Necks with Tucks in Blouse

Ένας σχεδιασμός μπλουζάκι V neck saree μπροστά μπορεί να γίνει με πιέτες στην μπλούζα. Ο σχεδιασμός φαίνεται πιο ευχάριστος και σχεδιαστής με τις πιέτες στο μπροστινό μέρος. Τέτοιες μπλούζες σχεδιαστές μπορούν επίσης να φορεθούν με lehenga.

9. Χαμηλός λαιμός V με μπλούζα κολάρο:

Χαμηλός Cut V Neck with Collar Blouse

Μια χρυσή μπλούζα με σχέδιο Deep V στην πλάτη με ψηλό λαιμό κλειστό από μπροστά φαίνεται υπέροχη και εντυπωσιακή εμφάνιση πώμα εμφάνιση στην εικόνα σας. Κάποιος μπορεί να φορέσει μια τέτοια μπλούζα με lehenga και saree για να ενισχύσει το βλέμμα σας.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζα Μπλούζες Μπροστά και Πίσω

Ένας τύπος μπλούζας λαιμού V είναι πάντα θαυμάζεται από τις στιγμές που οι γυναίκες άρχισαν τις ποικιλίες στη βελονιά μπλούζας. Μπλούζες βαθύ λαιμό V με μπλούζες V neck λαιμό V ή πίσω λαιμό V η μπλούζα φαίνεται απίστευτα καταπληκτική σε οποιοδήποτε ύφος. Οι μπλούζες του λαιμού V έχουν επίσης μια ματιά με τον τρόπο με τον οποίο τα μανίκια είναι ενωμένα. Ανδρικά μπλούζες λαιμού V ή μπλούζες με πλήρες μανίκι V, μπλούζες με μανίκια V ή ανοιχτά μανίκια η εμφάνιση στις μπλούζες σχεδιαστής πάντα γκλαμπαίνει το ύφος σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 + = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map