9 Μοντέρνα σχέδια σε σχήμα U με μπλουζάκι στο πίσω και στο μπροστινό μέρος | progressivenewsdaily.info

9 Μοντέρνα σχέδια σε σχήμα U με μπλουζάκι στο πίσω και στο μπροστινό μέρος

Τα μανικετόκουμπα είναι υγρά κοινά και σχεδόν φορεμένα από όλες τις γυναίκες. Η ευγνωμοσύνη του προτύπου μπλούζας λαιμών u ταιριάζει σε όλα τα σχέδια της μπλούζας saree. Ένα μοναδικό και όλων των εποχών αγαπημένο λαιμό u ταιριάζει κάθε κυρία. Οι λεπτές κυρίες που ταιριάζουν με τις γυναίκες συν το μέγεθος μπορούν να φαίνονται πανέμορφες και ελκυστικές με τη βελονιά μπλούζα U. Υπάρχουν ευρείες μορφές U λαιμού σε βαθύ U λαιμό σε υψηλό U σχέδια μπλουζών λαιμό ως επί το πλείστον θεωρείται ως μια ποικιλία σε μπλούζες U λαιμό.

Τελευταίες U Μπλούζες Μπλούζα Σχέδια μανικιών:

Εδώ είναι μια λίστα με 9 καλύτερα σχέδια μπλούζες με u σχήμα σχήμα λαιμού.

1. Εξαιρετική μαντίλι U Neck:

Εξοχος U Neck Blouse

Aishwarya Rai Bachhan λάμπει κομψά με ένα χρυσό κίτρινο saree με μια δεμένη μπλούζα του λαιμού U. Η μπλούζα saree φαίνεται πανέμορφη ακόμη και σε έναν συνδυασμό χρωμάτων σε αυτή την εποχή μιας τάσης όπου τα αντίθετα προτιμούνται σε μεγάλο βαθμό.

2. Υψηλή μπλούζα με κρίκο U:

Υψηλός U Neck Blouse

Μια σαμάρι με δύο σκιά μπορεί να πάρει μια αποκλειστικά σχεδιασμένη μπλούζα. Μια μισή μανίκι τυπωμένη μπλούζα ραμμένη με το μανίκι μπλουζάκι σχήματος U λαιμού φαίνεται δυναμική και κομψή με το πλούσιο saree. Ένας τόσο βαθύς λαιμός U τόσο στην πλάτη όσο και στο μπροστινό μέρος μπορεί να φανεί φοβερός για το ντύσιμο σας.

3. Μπλούζα μανίκι μανικιούρ μανίκι σχεδιαστής U:

Σχεδιαστής Half Sleeve U Neck Blouse

Οι μπλούζες στο λαιμό U διακοσμημένες με ωραία έργα τέχνης σας δίνουν μια υπέροχη εμφάνιση. Το αξιοθαύμαστο πράγμα στη διακόσμηση των λαιμών μπλούζας είναι ότι πρέπει να το βλέπει καν από απόσταση. Ένας τολμηρός σχεδιασμός στρογγυλών μπαλωμάτων ή καθρεφτών στη γραμμή του λαιμού της μπλούζας του λαιμού U φαίνεται υπέροχο.

4. Κοντό μανικέτι με μανίκια:

Δέσμευση Detailed U Neck Blouse

Μια ευρεία μπλούζα U λαιμού φαίνεται καταπληκτική με ένα saree σχεδιαστή. Η ευρύτητα του λαιμού της μπλούζας μπορεί να είναι από την ακριβή λωρίδα ώμου μέχρι μια βαθιά λίγο ψηλά από τη διάσπαση στην λωρίδα ώμου του λαιμού. Ένα μακρύ μανίκι φαίνεται δυναμικό με το μοτίβο.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια μπλούζας Pot Neck

5. Floral, Εκτύπωση U Μπλούζα:

Ανθινος, Print U Neck Blouse

Τα μπλουζάκια λουλουδιών εκτύπωσης φαίνονται δροσερά ακόμη και σε κανονικά sarees που φοριούνται καθημερινά. Ένας σχεδιαστής και μοναδική εμφάνιση μπορεί να δοθεί στην καθημερινή σας ντύσιμο με ένα μείγμα και σχεδιασμό ταιριάζει με το saree και μπλούζα σας. Μια τυπωμένη floral μπλούζα U ράψιμο λαιμού φαίνεται εκπληκτικό με οποιοδήποτε από τα saree σας που έχει οποιοδήποτε χρώμα που ταιριάζει με το floral εκτύπωση στην μπλούζα σας.

6. Μπλούζα με βελούδο U:

ΕΝΑ Velvet U Neck Blouse

Μια πίσω μπλούζα U λαιμό είναι επίσης ένα από τα πιο κοινά αλλά κομψό στυλ της ραπτικής μπλούζες σχεδιαστή σας. Ορισμένες μπλούζες σχεδιαστή έχουν κεντημένα έργα που δίνουν σχήμα U στην πλάτη ή μπροστά. Τέτοιες μπλούζες δίνουν μια θαυμάσια σχεδιαστική εμφάνιση στο saree σας.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια μπλούζας για ευρείς ώμους

7. Πίσω U Μπλούζα:

Πίσω U Neck Blouse

Το πίσω μέρος της μπλούζας U λαιμό μπορεί να γίνει πιο απίστευτο με όμορφη εργασία μπάλωμα ή κεντήματα. Το θαυμάσιο μοτίβο / μαργαριτάρι φαίνεται φανταστικό στα σύνορα της μπλούζας. Μια παρόμοια saree σχεδιαστής φωτίζει την εμφάνισή σας.

8. Μαύρο Zardoshi εργασίες για U Neck Μπλούζα:

Μαύρος Zardoshi work on U Neck Blouse

Μια βαθιά μπλούζα στην πλάτη U με μαύρο χρώμα σίγουρα φωτίζει την πλάτη σας. Μια μαύρη μπλούζα με χρυσές zardoshi δουλειά στα σύνορα του μοχλού U φαίνεται υπέροχη. Ένα απλό σαριέ κόκκινο ή ακόμα και μαύρο μπορεί να φανεί υπέροχο για το κόμμα σας.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Μπλούζας με Μπάρες

9. Κεντημένο διπλό μανίκι νυχιών:

Κεντημένα Dupion Silk U Neck Blouse

Μια μπλούζα από μετάξι από μπλουζάκι με σχέδιο μπλούζας με λαιμό U με έντυπη ή κεντητική εργασία είναι ένα μοναδικό στυλ μπλούζας σχεδιαστή. Το έργο για την μπλούζα ταιριάζει με το χρώμα saree nay και δίνει επίσης μια εμφάνιση κόμμα φθορά.

Οι γυναίκες με δροσερό χτένισμα μπορούν να δώσουν μια σέξι εμφάνιση στη στολή της μπλούζας saree με μια βαθιά μπλούζα στο λαιμό U που βαθαίνει ελαφρώς και στη διάσπαση. Ενώ μπορείτε να πάρετε ακόμη βαθιά μπλούζες U λαιμό στο πίσω μέρος δίνοντας ένα ανοικτό σχέδιο πίσω στο ντύσιμο σας. Το Saree draping είναι μια τέχνη να φανεί πανέμορφη με μικρές αλλαγές στους τρόπους σας ντύσιμο. Μια απλή μπλούζα του λαιμού U μπορεί να σας δώσει μια δυναμική εκπληκτική εμφάνιση πάρα πολύ.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Αποθηκεύσετε

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 − = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map