9 καλυμμένα toe παπούτσια των ανδρών και των γυναικών για το 2018

Για τους άνδρες και τις γυναίκες που επιθυμούν να καλύψουν τα δάχτυλα των ποδιών τους ενάντια σε εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες που ψάχνουν για τα καλύτερα και νέα κλειστά σανδάλια, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο, το οποίο περιέχει λεπτομέρειες για τα κορυφαία 9 κλειστά toe sandals που καλύπτουν τόσο το φύλο με πιο σύγχρονους τύπους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά. Τα κλειστά σανδάλια παπουτσιών μπορούν να κατασκευαστούν από απλό ελαστικό υλικό έως δερμάτινο υλικό υψηλής ποιότητας, ανάλογα με την περίσταση και τις περιστάσεις που φορούν τον σωστό τύπο, καθιστούν το σανδάλι σας πιο άνετο.

Καλύτερα και κομψά κλειστά σανδάλια toe για γυναίκες και άνδρες:

Ας βρούμε εδώ με τα κλειστά σανδάλια των γυναικών και των ανδρών.

1. Κλειστή δερμάτινη σανδάλι για γυναίκες:

Κλειστό Toe Leather Flat Sandal For Women

Αυτό το απλό σχεδιασμένο πλαστικό σανδάλι με φερμουάρ κατασκευασμένο από έγχρωμο δέρμα ή δέρμα μοιάζει με υλικό που κατασκευάζεται με το βασικό σχέδιο. Το μπροστινό μέρος του σανδάλι καλύπτεται με ένα φαρδύ δερμάτινο υλικό που καλύπτει το δάκτυλο του ποδιού, το οποίο εκτείνεται μέχρι την μέση του ποδιού, το σανδάλι είναι στερεωμένο με δερμάτινο λουράκι με λουράκι πόρπης.

2. Κλειστή toe επίπεδη πόρπη συνθετικό Sandal για άνδρες:

Κλειστό Toe Flat Buckle Closure Synthetic Sandal for Men

Αυτά τα ημιτελή σανδάλια κλειστά toe womens γίνονται συνήθως από καθαρό μαύρο ή καφέ δέρμα το οποίο έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας το μοτίβο μονομάχων που φορούν γυναίκες. Η φτέρνα είναι κατασκευασμένη από σόλα από καουτσούκ, αυτή η σανδάλι εκτείνεται ακριβώς πάνω από την επιφάνεια του αστραγάλου με δύο κλείστρου με σύστημα πόρπης.

3. Σανδάλια κλειστού Toe Gladiator για γυναίκες:

Κλειστό Toe Gladiator Sandal for Women

Το σχέδιο Gladiator είναι πράγματι ο πιο συχνά φορεμένος τύπος σανδάλι από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών ως επί το πλείστον. Το χρησιμοποιούμενο υλικό είναι ένα συνθετικό υλικό το οποίο κόβεται σε λεπτές ή παχιές γραμμές οι οποίες είναι σχεδιασμένες σε οριζόντιο και κάθετο σχήμα που αναπαράγει το σχέδιο ύφανσης και τις ουρές κάτω με το κλείσιμο της πόρπης, ακριβώς πάνω από το επίπεδο του αστραγάλου.

4. Mens Closed Toe Clog Sandal:

Κλειστό Toe Clog Sandal for Men

Αυτός ο τύπος μαύρων κλειστών σανδάλων toe μπορεί να ονομαστεί ως το πιο άνετο εξωτερικό σανδάλι ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα φράγματα είναι κατασκευασμένα από ένα ελαστικό υλικό με το εμπρόσθιο πώμα, το οποίο μπορεί να έχει μια οπή στο πάνω μέρος του μπροστινού καλύμματος που θεωρείται ως σχέδιο. Οι άνδρες μπορούν να το φορούν άνετα χωρίς κάλτσες.

5. Κλειστή πέτρινη καρφίτσα με καρφίτσα για γυναίκες:

Κλειστό Stone Studded Pointed Toe Sandal for Women

Αναζητώντας ένα άνετο σανδάλι για πάρτι, τότε αυτό το στρογγυλό σανδάλι με καρφίτσα θα έκανε τη μαγεία να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα αλλά να φανείτε όμορφο με αυτό το μαύρο βελούδινο σανδάλι.

6. Γιούτα τακούνια κλειστά toe γόβες για τις γυναίκες:

Γιούτα Heels Closed Toe Wedges for Women

Αυτά τα γυναικεία κλειστά σανδάλια των γυναικών είναι πραγματικά τα πιο άνετα σανδάλια τακουνιών λόγω της μαλακής απόσβεσης που δίνει το μαλακό υλικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία των τακουνιών που φέρουν γιούτα. Το μπροστινό μέρος του σανδαλιού καλύπτεται με ύφασμα και ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από συνθετικό υλικό με επένδυση από βαμβάκι.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο γυναικείο σανδάλι

7. Ολισθήστε σε κλειστό toe σανδάλι για άνδρες:

Γλιστράω on Closed Toe Sandal for Men

Αυτή η ολίσθηση σε σανδάλι κατασκευασμένη από την παχιά σόλα και την κορυφή του σάντα που καλύπτεται μέχρι την περιοχή του αστραγάλου είναι ένα άνετο σανδάλι για καθημερινή χρήση. Όταν το πάνω μέρος του σανδαλιού είναι κατασκευασμένο από δέρμα ή δέρμα σαν υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ημιτελές σανδάλι.

8. Κλείσιμο Toe Αθλητικό Σανδάλι για Άνδρες:

Κλειστό Toe Sports Sandal for Men

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών που φορούν αθλητικά παπούτσια για πεζοπορία ή οποιοδήποτε υπαίθριο σπορ είναι αρκετά άβολο που κάποιος αισθάνεται άβολα και πιο ιδρωμένος αυτό μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση μπροστινών καλυμμένων σανδάλια που μοιάζουν σαν παπούτσι αλλά με δαντέλα και παχιά φτέρνα.

Δείτε περισσότερα: Αγαπημένα σανδάλια παραλία για γυναίκες και άνδρες

9. Κλειστή toe βελούδινη ιμάντα για τις γυναίκες:

Κλειστό Toe Velcro Strap Sandal for Women

Για τις κυρίες που μισούν φορώντας σανδάλια με πόρπη, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτός ο τύπος σανδάλων με Velcro που δεν καλύπτει μόνο την περιοχή των μπροστινών δακτύλων, αλλά δίνει και έξυπνη εμφάνιση λόγω του χονδρού εμπρός ιμάντα με σύστημα κλειδώματος Velcro.

Επιλέγοντας ένα μπροστινό κάλυμμα σανδάλι είναι μια έξυπνη επιλογή δεδομένου ότι όχι μόνο κρύβει το μπροστινό δάκτυλο, αλλά και προσθέτει μια διαφορετική προοπτική μεταξύ άλλων ανθρώπων στο πλήθος. Επιλέγοντας ένα σανδάλι μπροστινού καλύμματος που είναι κατασκευασμένο από καθαρό δέρμα θα είναι το καλύτερο από όλα σε σύγκριση με τα παπούτσια με ψηλά τακούνια.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες σχεδιαστές σανδάλια για γυναίκες

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

91 − = 89