Κορυφαίες 9 φωτογραφίες του Tabu χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Ένας από τους πιο ευπροσάρμοστους ηθοποιοί όλων των εποχών, ο Tabassum Fatima Hashmi, γνωστός ως το όνομα της σκηνής Tabu, είναι ένας από εκείνους τους πολλούς ηθοποιούς που έχουν επηρεάσει τον κόσμο του κινηματογράφου με το πρωταρχικό πρόσωπο και τις άψογες δεξιότητές του. Μέχρι την πρόσφατη ταινία της Drishyam, η Tabu βρίσκεται σε σύντομο διάλειμμα από την ενεργότητά της όλες αυτές τις μέρες. Ωστόσο, οι πρώτοι χρόνοι της περιείχαν μερικά από τα μεγαλύτερα χτυπήματα όλων των εποχών. Στην ηλικία 43 ετών, η Tabu εξακολουθεί να είναι μια εκπληκτική ομορφιά, η χάρη της που ξεχειλίζει από την προσωπικότητά της κάθε φορά που την βλέπουμε στην οθόνη. Αλλά είναι ένα κοινό γνωστό γεγονός ότι τα αστέρια συχνά φαίνονται αρκετά διαφορετικά χωρίς το επαγγελματικό μακιγιάζ τους. Πραγματικά έρχεται κάτω στα ίδια τα αστέρια αν μπορούν να τραβήξουν από το μη φτιαγμένο βλέμμα τους με ευκολία ή όχι. Σε αυτό το άρθρο, σήμερα θα μιλήσουμε για μερικές από τις καλύτερες μακιγιάζ ματιά του Tabu και να αποφασίσει αν μπορεί πραγματικά να τραβήξει από την εμφάνισή της ή όχι.

Όμορφες εικόνες του Tabu χωρίς μακιγιάζ:

1. Με τα επιτεύγματα:

Ταμπού without Makeup

Αυτή η εικόνα χρονολογείται από τις πρώτες μέρες του Tabu, ίσως αμέσως μετά την απονομή βραβείου για το εξαιρετικό της επίτευγμα. Θέτοντας χωρίς μακιγιάζ Tabu στις νεότερες της ημέρες ήταν αρκετά χαριτωμένο αν όχι φυσικά μια ομορφιά. Ταιριζόμενη σε ένα παραδοσιακό μωβ κοστούμι, ο Tabu σε αυτή την εικόνα κοίταξε τόσο χαρούμενος και ευχαριστημένος με το βραβείο της.

2. Grace Personified:

ταμπού without makeup2

Για άλλη μια φορά ντυμένος με ένα παραδοσιακό κοστούμι, εδώ είναι μια άλλη όμορφη εικόνα του Tabu χωρίς κανένα μακιγιάζ, κοιτάζοντας απλά θεία καθώς αγκαλιάζει ένα χαριτωμένο μικρό χαμόγελο στο πρόσωπό της. Αφήνοντας τα μαλλιά της μακριά, μακρά και χαριτωμένα, ο Tabu φαινόταν αρκετά επαγγελματικός στον τρόπο με τον οποίο έφερε τον εαυτό του.

3. Σκηνές ταινιών:

ταμπού without makeup3

Το Tabu ήταν πάντα ένας τολμηρός ηθοποιός με δεξιότητες βετεράνων που κυβερνούν τους ρόλους της με φινέτσα. Αυτή είναι μια ακίνητη φωτογραφία που τραβήχτηκε από μια από τις ταινίες όπου αποφάσισε να επιλέξει το βλέμμα ενός μινιμαλιστή, τα μαλλιά της σε φυσική κατάσταση που πέφτουν στους ώμους της καθώς χρησιμοποιεί γυμνή χείλη χείλη και μαλακή μαύρη επένδυση για να προσθέσει στο βλέμμα της.

4. Casual Forever:

ταμπού without makeup4

Αυτό ήταν ένα από τα αποσπάσματα πριν ή μετά από μια διεξαχθείσα συνέντευξη όπου βλέπουμε την ανάπαυσή της καθώς θέτει για ένα γρήγορο snap στην καθημερινή περιστασιακή εμφάνιση της. Τα μαλλιά της ήταν στη συνηθισμένη της κατάσταση τονισμένα και κομμένα κάτω καθώς ζευγάρωσε το μαύρο μπλουζάκι της με μανίκια με μπλε τζιν καμπάνα.

5. Στην Συνέντευξη:

ταμπού without makeup5

Αυτή η εικόνα προέρχεται από μια ακόμη συνέντευξη στην οποία ο Τάμπου φάνηκε να μην είχε μακιγιάζ. Η απαλή μαύρη χροιά ταιριάζει με την ήπια φυσική της επιδερμίδα, ενώ τα κουρασμένα μάτια της θα μπορούσαν να μας πουν ότι είχε δυσκολία να δουλέψει στη νέα ταινία. Καθώς μιλούσε για την ταινία της και για το ρόλο της σε αυτό, το χαρισματικό της φώτιζε απλά το δωμάτιο.

Δείτε περισσότερα: Φωτογραφίες από Sunny Leone χωρίς μακιγιάζ

6. Το καλύτερο της εμφάνισής της:

ταμπού without makeup6

Υπάρχουν μόνο λίγοι ηθοποιοί που είναι έτοιμοι να εμφανιστούν στην οθόνη χωρίς προηγούμενη μακιγιάζ για να καλύψουν τις ατέλειές τους και ο Tabu είναι περήφανα ένας από αυτούς. Αυτή είναι μια ακόμη ταινία της, όπου εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ φρέσκια και όμορφη.

7. Χάουτερ Σκουλς:

ταμπού without makeup7

Μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές οθόνες όλων των εποχών, αυτή είναι μια εικόνα από τις φωτογραφίες της χτύπησής της Haider. Σε αυτή την εικόνα, κοιτάζει αρκετά την ομορφιά που ενεργεί μέχρι το ρόλο της καθώς το άψογο πρόσωπο της απεικονίζει μόνο τα γείσα της και την αληθινή της ομορφιά.

Δείτε περισσότερα: Urvashi Rautela Δεν μακιγιάζ

8. Παραδοσιακή:

ταμπού without makeup8

Το καλύτερο της εμφάνισής της ήταν πάντα τόσο παραδοσιακό και εδώ είναι μια εικόνα του εαυτού της αθλητική ένα κομψό χρυσό μπλε sari που αναζητούν όμορφη, όπως πάντα.

9. Ταινία Premier:

ταμπού without makeup9

Για άλλη μια φορά το ζευγάρωμα της μαύρης μπλούζας με τα ανοιχτόχρωμα μπλε τζιν, ο Τάμπου κοίταξε λίγο κάτω στη γη και ευχάριστος στην πρώτη της ταινία.

Δείτε περισσότερα: Μαλάικα Άρορα χωρίς μακιγιάζ

Leave A Comment

− 3 = 5