Τα 9 καλύτερα οφέλη της Surya Namaskar | Στυλ στη ζωή

Αποκτήστε οφέλη από τη Surya Namaskar! Η ενσωμάτωση του Surya Namaskar στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να δημιουργήσει μια χρήσιμη διαφορά στη ζωή σας. Ενώ γίνεται σωστά, παρέχει μια ολοκληρωμένη προθέρμανση σώματος πέρα ​​από την ψυχική συνείδηση. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη λήψη βαθιά εισπνοές ενώ κάνει τις 12 ασάνες που είναι χρήσιμες για την υγεία του.

πλεονεκτήματα of surya namaskar

Surya Namaskar ή αλλιώς χαιρετισμός ήλιο είναι μια πολύ επιδέξια θέτουν γιόγκα. Σας ωφελεί να χαιρετίσετε τη νέα μέρα με το σεβασμό στον ήλιο. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της καθημερινής λειτουργίας του Surya Namaskar είναι η αύξηση των ενεργειακών επιπέδων. Κατά προτίμηση, το Surya Namaskar πρέπει να γίνεται σε εξωτερικούς χώρους, καθώς αρχίζει το πρωί στο φως του ήλιου. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε το ηλιακό φως συν τα επίπεδα μελατονίνης σας αυξάνεται. Αυτή είναι ουσιαστικά μια ορμόνη που βοηθά στην απόρριψη της υπνηλίας.

Τα 9 καλύτερα οφέλη της Surya Namaskar:

1. Ανακούφιση απώλειας βάρους:

Η συνήθης πρακτική της Surya Namaskar βοηθά να κάψετε επιπλέον θερμίδες. Στην πραγματικότητα, όπως μια σειρά από την τεντώσει θέτουν τους κοιλιακούς μυς, μπορεί να είναι εξαιρετικά επιτυχής στη μείωση του επιπλέον λίπους της κοιλιάς συν διατηρεί ένα ομαλό στομάχι.

2. Ανακτήστε την πέψη:

Παίρνει επίσης καλύτερα το πεπτικό σύστημα από το εναλλασσόμενο τέντωμα και την στερεότητα των κοιλιακών οργάνων. Οι άνθρωποι που εμφανίζουν δυσκοιλιότητα συν δυσπεψία διαφορετικά η δυσπεψία πρέπει να ασκεί τη Surya Namaskar κάθε πρωί σε γυμνό στομάχι.

3. Διατηρεί το δέρμα υγιές:

Στην κατάσταση, θέλετε να εισάγετε μια λάμψη στο πρόσωπό σας και να διατηρήσετε το δέρμα ακτινοβόλο και χωρίς ηλικία, αρχίστε να εργάζεστε Surya Namaskar. Μετράται μια φυσική λύση για να αποφευχθεί η έναρξη των ρυτίδων συν συντήρηση του δέρματός σας απαλλαγμένο από ακμή, σπυράκια, άλλα δερματικά προβλήματα.

4. Βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος:

Ενώ κάνεις την Ημέρα του Ήλιου χρησιμοποιείς κάθε κλάσμα του σώματός σου. Αυτό εξασφαλίζει την πρόοδο της κυκλοφορίας του αίματος που σας εξυπηρετεί να είστε πιο ζωντανός όλη την ημέρα.

Δείτε περισσότερα:  Γιόγκα για τη βελτίωση της όρασης

5. Βοηθήστε να αποκτήσετε τα οστά:

Το Surya Namaskar έχει μια πνευματική αίσθηση και γι 'αυτό πρέπει να είναι έτοιμη μπροστά από τον πρωινό πρωινό ήλιο. Αυτό σας βοηθά να απορροφάτε τη βιταμίνη D, έτσι ώστε το ασβέστιο να μπορεί να τοποθετηθεί στα οστά σας.

6. Ρυθμίστε τους εμμηνορρυσιακούς κύκλους:

Πολλές νέες γυναίκες υφίστανται αυτές τις ημέρες από την άνιση εμμηνόρροια. Η πραγματοποίηση της Surya Namaskar σε καθημερινή βάση βοηθά στον έλεγχο των κύκλων της εμμηνόρροιας καθώς και στην ευκολία της γέννησης του παιδιού. Σίγουρα βελτιώνει την πιθανότητα φυσικής γέννησης και ισορροπεί τις θηλυκές ορμόνες.

7. Διευκολύνετε με Αποτοξίνωση:

Σε όλη τη διάρκεια της Surya Namaskar, πηγαίνετε από το τέλος προς το τέλος της ενεργούς εισπνοής και της διαδικασίας εκπνοής. Με αυτόν τον τρόπο οι πνεύμονες αερίζονται προσεκτικά και τα υπόλοιπα αίματος οξυγονώνονται. Αυτό επιπλέον διευκολύνει την τυπική διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού. Ένα καλά αποτοξινωμένο σώμα παραμένει υγιές.

Δείτε περισσότερα: Γιόγκα για ώμους ώμου

8. Σας κάνουν να κάνετε άγχος:

Το άγχος έχει την ικανότητα να σφίγγει κάθε ένα μυ στο σώμα σας. Ενώ κάνετε Surya Namaskar πρέπει να κάνετε βαθιά αναπνοή συν αυτό θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε πολύ άγχος. Εξαλείφει επίσης το μυαλό σας και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το άγχος σε καθημερινή βάση.

9. Πνευματικές συνέπειες:

Η γιόγκα είναι μια άσκηση τόσο για τον πυρήνα όσο και για τον οργανισμό. Η Surya Namaskar συμβάλλει στην εξισορρόπηση των τριών βασικών συνθέσεων του σώματος. Pitta, Vata και Kapha. Αυτό δίνει μια εσωτερική πνευματική ισορροπία που σας οδηγεί από τη μια πλευρά στην άλλη κάθε είδους στρες και βελτιώνει την ασυλία σας.

Πρόσθετα οφέλη:

• Σας καθιστά ευέλικτο: Το τέντωμα πάντα τεντώνει τους μυς μας συν ταυτίζοντας ταυτόχρονα. Το Surya namaskar βοηθά το ένα για την οικοδόμηση του ελαστικού σώματος.

• Βοήθεια για την αύξηση του ύψους: Υποτίθεται επίσης ότι η εκτέλεση surya namaskar στις πρώτες μέρες βοηθά στην αύξηση της ψηλότητας του παιδιού.

Δείτε περισσότερα:  Γιόγκα για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς

Πηγή εικόνας: 1

Leave A Comment

12 − 10 =