9 Κομψή Silver Δαχτυλίδια πολύτιμων λίθων σχεδίων στην Ινδία

Τα ασημένια δαχτυλίδια κερδίζουν τη δημοτικότητα και τη ζήτηση από τους νέους, καθώς η εμφάνισή τους είναι πολύ εξελιγμένη και έχει αρμονικές αποχρώσεις, που είναι πολύ ελκυστικές για τα μάτια. Λέγεται επίσης ότι με το ασήμι, όλη η αρνητικότητα αποβάλλεται και καθαρίζει το άτομο εσωτερικά. Όταν το ασημένιο δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο με πανέμορφους πολύτιμους λίθους και πολύτιμα διαμάντια, η ομορφιά του αυξάνεται από πολλές πτυχές και αφήνει τους ανθρώπους άφωνους. Τα ασημένια δαχτυλίδια με πέτρες γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθώς τα δάχτυλα είναι το πιο ορατό τμήμα του ανθρώπινου σώματος. Οποιοδήποτε δαχτυλίδι φοριέται σε αυτό αντικατοπτρίζει το στυλ σας και αντανακλά το πρόσωπο σας προς τη μόδα επίσης.

Ασημένια δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 ασημένια δαχτυλίδια γεμάτα με ασημένια κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες.

1. Ασημένιο δαχτυλίδι με πολύτιμους λίθους:

ασήμι stone rings

Πολλοί άνθρωποι φορούν πολύτιμους λίθους σύμφωνα με το άστρο και τη πίστη τους. Έτσι, αυτός ο τύπος δαχτυλιδιών είναι ιδανικός για αυτούς καθώς μπορείτε να ανάγλυφα την πέτρα αναλόγως. Οι πέτρες είναι γεμάτες με ένα εκπληκτικό σχέδιο δίνοντας μια μοναδική και ευχάριστη εμφάνιση όταν αυτά τα ασημένια δαχτυλίδια φοριούνται στα δάχτυλα.

2. Μπλε πέταλο Floral Ασημένιο δαχτυλίδι:

Μπλε Stone Floral Silver Ring

Οι μπλε ζαφείρι πέτρες λέγεται ότι έχουν φρέσκο ​​νερό αισθάνονται και ο φορέας, αν αυτή η πέτρα έχει την ηρεμία. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο σε ασημένιο μέταλλο και το floral σχέδιο είναι ανάγλυφο με λευκά διαμάντια και ζαφείρι δίνοντας μια καρδιά σφύζουσα εμφάνιση όταν φοριέται από κορίτσια σε οποιαδήποτε μέρη.

3. Ruby Silver Ring για τα κορίτσια:

Ρουμπίνι Silver Ring for Girls

Αυτός ο τύπος ασημένιου δακτυλίου με τρία ρουμπίνια που είναι στερεωμένοι σε αυτό σε μια σειρά μοιάζει φανταστικό. Στα πλάγια, μικρά λαμπερά λευκά διαμάντια είναι ανάγλυφα, ενισχύοντας έτσι την εμφάνιση κατά μίλια και κάνοντας τον φορέα να ξεχωρίζει στο πλήθος. Αυτοί οι τύποι δαχτυλιδιών αγαπούνται από νεαρά κορίτσια, καθώς είναι πιασάρικα και ελκυστικά.

4. Vintage στερλίνα ασημένια δαχτυλίδι πέτρα φεγγάρι:

Σοδειά Sterling Silver Moon Stone Ring

Τα πέτρινα δαχτυλίδια λευκού φεγγαριού λέγεται ότι ενεργοποιεί την ενέργεια στη γυναίκα και ισορροπεί τα συναισθήματα στους άνδρες. Το ασημένιο δαχτυλίδι έχει ένα πανέμορφο αρχαίο σχέδιο με λαμπερές πέτρες λευκού φεγγαριού στην κορυφή, καθιστώντας το έτσι μοναδικό και κομψό όταν φοριέται.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια δαχτυλίδια δέσμευσης για τις γυναίκες

5. Ασημένιο κόκκινο και λευκό πέτρινο δαχτυλίδι για άντρες:

Γνήσιος Silver Red and White Stone Ring for Men

Οι άνδρες είναι πολύ συνειδητοί στη μόδα και φορούν κοστούμια σε αυτές και τις κάνει να φαίνονται κομψές. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο σε ασήμι 925sterling με υπέροχη χειροτεχνία στο δαχτυλίδι και στο κέντρο ρουμπίνι και λευκές πέτρες εγχύονται στο δαχτυλίδι κάνοντάς το να φαίνεται δαχτυλίδι.

6. Τυρκουάζ πέτρινο δαχτυλίδι:

Τουρκουάζ Stone Silver Ring

Η τιρκουάζ πέτρα είναι μια από τις παλαιότερες πέτρες και συμβολίζει τον πλούτο και είναι επίσης σύμβολο φιλίας. Το δαχτυλίδι έχει πανέμορφες αναζητούν τιρκουάζ πέτρες ανάγλυφες σε ασήμι με χάντρες. Το δαχτυλίδι έχει μια καλλιτεχνική εμφάνιση, και το ασημένιο του δαχτυλίδι τύπου είναι μια καλή επιλογή του δώρου στους φίλους και αγαπημένους σας.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια δαχτυλίδια

7. Γεμιστά ασημένια δαχτυλίδια με πέτρες για άντρες:    

Φαντασία Silver Rings with Stones for Men

Νεαρά αγόρια και άντρες προτιμούν να φορούν πολύτιμους λίθους, καθώς είναι η πεποίθηση ότι οι πέτρες μπορούν να φέρουν τεράστιες αλλαγές και θαύματα σε μια προσωπική ζωή. Κατά συνέπεια, ο σχεδιαστής δημιούργησε το ασημένιο δαχτυλίδι με πέτρες ανάγλυφες πάνω του δίνοντάς του ένα φανταχτερό και έξυπνο βλέμμα όταν φοριέται στα δάχτυλα από τους άνδρες.

8. Ασημένιο ασήμι με μπλε πέτρα Opal για τα κορίτσια:

Γνήσιος Silver with Blue Opal Stone for Girls

Αυτός ο δακτύλιος είναι κατασκευασμένος σε ασήμι με οξειδωμένη μορφή, με μικρό εκπληκτικό μπλε οπάλιο που στέφθηκε πάνω του. Το δαχτυλίδι είναι αρκετά μεγάλο σε σχήμα και είναι ένα δαχτυλίδι πιασάρικα μάτι επίσης. Αυτός ο τύπος δακτυλιδιού μπορεί να φορεθεί στη δυτική στολή δίνοντας έτσι μια κομψή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών σε ασήμι

9. Εξατομικευμένο ασημένιο δαχτυλίδι με σμαράγδι για άντρες:

Εξατομικευμένη Silver Ring With Emerald for Men

Οι άντρες εκτιμούν να πειραματίζονται με δαχτυλίδια, καθώς προσθέτουν περισσότερο στυλ στο persona τους. Το ασημένιο δαχτυλίδι έχει όμορφο σμαράγδι στεφανωμένο και στις πλευρές μπορείτε να έχετε το όνομά σας γεμάτο πάνω του και κάτω από αυτό μπορείτε να έχετε μικρή ενσάρκωση οποιουδήποτε πουλιού ή ζώου που επιθυμείτε δίνοντας έτσι μια εξατομικευμένη επαφή με τον έξυπνο δακτύλιο.

Τα ασημένια δαχτυλίδια φαίνονται πολύ ελκυστικά στα μάτια και όταν διαφορετικές πολύχρωμες πολύτιμες πέτρινες πέτρες πάνω τους ενισχύουν την εμφάνιση του. Όχι μόνο τα θηλυκά αρσενικά εκτιμούν επίσης να φορούν ασημένια πέτρινα δαχτυλίδια, καθώς τα κάνουν να φαίνονται κομψά και μοντέρνα επίσης. Πιστεύει επίσης ότι το πρόσωπο που φοράει ασήμι είναι μοντέρνο και διαθέτει κομψότητα και τάξη.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

64 + = 67