9 Χαριτωμένα και κομψά σχέδια των δαχτυλιδιών της μύτης του septum στην τάση

Δακτυλίδι διάφραγμα φοριέται στο ρινικό σας διάφραγμα. Πρέπει να τρυπήσετε το μαλακό σας σημείο κάτω από το ρινικό διάφραγμα για να φορέσετε τα δαχτυλίδια της μύτης του διαφράγματος. Υπάρχουν επίσης ψεύτικο δακτύλιο διαφράγματος. Το δακτύλιο του septum τρέχει ευρέως τώρα-α-ημέρες. Ακόμα και οι διασημότητες δεν μένουν πίσω. Είναι μια τάση για να διακοσμήσετε το πρόσωπό σας. Η τρύπα του διαφράγματος δεν είναι ορατή αν δεν έχετε φορέσει δακτύλιο. Αναπτύσσει την ομορφιά του προσώπου σας με κοσμήματα μύτης. Ακόμη και τα παιδιά φορούν αυτό το είδος δακτύλου septum. Ο δακτύλιος της μύτης του διαφράγματος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε με τόλμη.

Τελευταίες και Μοντέρνα Σχέδια Δαχτυλιδιών Μύτης Septum για Γυναίκες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 δακτυλίδια της μύτης του διαφράγματος.

1. Δαχτυλίδι διάφραγμα απλού δακτυλίου:

Απλός Hoop Septum Ring

Είναι ένα απλό δακτύλιο μύτης με διάφραγμα. Είναι από χάλυβα και δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα. Μερικές φορές η απλότητα είναι καλύτερη. Είναι μικρό δακτύλιο διαφράγματος ιδανικό για κανονική φθορά. Είναι ορατό μόνο όταν ένα άτομο είναι κοντά σε σας. Είναι κρεμασμένο στο ρουθούνι σας.

2. Δαχτυλίδι διάφραγμα με μπλε πέτρα:

Διάφραγμα Ring with Blue Stone

Αυτό το δακτύλιο διάτρησης διάφραγμα έχει μπλε τιρκουάζ πέτρα ανάγλυφο μεταξύ. Υπάρχει ένα στρώμα από τρεις χαλύβδινες μπάλες και στις δύο πλευρές της μπλε πέτρας. Αυτή η μπλε πέτρα είναι λαμπερή και μοιάζει με την αγάπη σας για την πέτρα. Το δαχτυλίδι και η μπάλα το κατέχουν λίγο παχύ.

3. Πετάλι μύτης δακτύλιος διάφραγμα:

πέταλο Septum Ring

Είναι δαχτυλίδι από χρυσό διάφραγμα και έχει σχήμα σαν το παπούτσι αλόγου. Το πέταλο θεωρείται τυχερό. Όπως το παπούτσι αλόγου, είναι στρογγυλό και τελειώνει με δύο μικρές χάντρες σε κάθε πλευρά. Αυτή η περιοχή χάντρα παραμένει στην εξωτερική πλευρά και το τμήμα του δακτυλίου μπαίνει ανάμεσα στη ρινική οπή.

4. Ροζ Χρυσό Κοσμήματα Septum Χρυσό:

Τριαντάφυλλο Gold Septum Ring

Αυτός ο δακτύλιος αποτελείται από ροζ χρυσό και δύο διαμάντια με σχήμα ματιών. Αυτό το δαχτυλίδι αυξήθηκε χρυσό διάφραγμα είναι ανοιχτό και κολλάει με την περιοχή των ρουθουνιών σας. Φαίνεται ότι τα διαμάντια κοιμούνται στο δαχτυλίδι. Αυτό το διαμάντι θα παραμείνει κρεμασμένο στα άνω χείλη σας.

5. Χαριτωμένο δαχτυλίδι δαχτυλίδι διαμάντι με στύλους:

Διαμάντι Studded Septum Ring

Είναι μαύρο δακτύλιο septum με γραμμή λευκού διαμαντιού. Υπάρχει ένα μεγάλο διαμάντι στη μέση και γραμμή πέντε μικρών διαμαντιών σε κάθε πλευρά. Πρέπει να σπρώξετε αυτές τις μαύρες χάντρες μέσα στη μύτη για να το κλείσετε. Το μαύρο διάφραγμα με λευκό διαμάντι είναι ένας σπάνιος συνδυασμός.

6. Δαχτυλίδι διάφραγμα με κόκκινη πέτρα:

Διάφραγμα Ring with Red Stone

Είναι δακτύλιοι διαφράγματος δύο κύκλων. Αυτό το όμορφο δακτύλιο διαφράγματος έχει έναν μικρό κύκλο στη μέση κρεμασμένος με μια στρογγυλή κόκκινη πέτρα. Και υπάρχει ένας μεγαλύτερος κύκλος ασημένιου δακτυλίου που συνδέεται με μικρό. Αυτό φαίνεται αρκετά γοητευτικό στη μύτη και παίρνει παρατήρησε πρώτα.

7. Δαχτυλίδι μύτη διάφραγμα ημίσεος ημισέληνος:

Ήμισυ Moon Septum Ring

Αυτός ο δακτύλιος διάφραγμα έχει σχήμα ημίσειας φεγγαριού. Υπάρχουν χάντρες μέσα στις οποίες κρατείται ο δακτύλιος. Αυτός ο σχεδιασμός αργυρού μισού φεγγαριού φαίνεται φοβερός και μπερδεμένος. Αυτό είναι ένα θεματικό σχέδιο φεστιβάλ όπως το Karwa Chauth ή το Eid. Υπάρχει μεγαλύτερη σημασία της Σελήνης σε αυτά τα δύο φεστιβάλ.

8. Δακτύλιος με μύτη για το διάφραγμα:

διάφραγμα nose rings

Είναι χαριτωμένο δακτύλιο διάφραγμα με αλυσίδα χάντρες. Υπάρχει απλό χρυσό δαχτυλίδι που συνδέεται με μια αλυσίδα από μικρές χάντρες χρυσού. Αυτή η αλυσίδα θα παραμείνει ως Latkan και θα συνεχίσει να κινείται καθώς μετακινείτε το πρόσωπό σας. Η χειροποίητη αλυσίδα είναι το επίκεντρο αυτού του δακτυλίου δακτύλου.

9. Δαχτυλίδι μύτης από διάφραγμα:

Ποτήρι Septum Ring

Αυτός ο δακτύλιος κατασκευής από γυαλί είναι ένας μοναδικός δακτύλιος διάφραγμα Έχει επίσης μια μαύρη σφαίρα σιλικόνης στο μεταξύ. Το γυαλί είναι λιγότερο χρωματικό και χρειάζεται να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη φθορά. Εάν είναι σπασμένο, μπορεί να σας βλάψει. Υπάρχουν επίσης πολύχρωμα γυαλιά σε αυτόν τον δακτύλιο septum.

Ο δακτύλιος της αιχμής του septum κερδίζει δυναμική μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει κανένα άτομο μακριά από αυτό. Υπάρχει απλό δαχτυλίδι septum για να σας κάνει να φαίνεστε λεπτές και πολύχρωμες, για να σας φανεί τολμηρό. Μπορείτε να το αλλάξετε καθημερινά για να ταιριάζει με τη στολή σας. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε δακτύλιο septum που διαθέτει ασυνήθιστα σχέδια και να πάρετε μια ενθουσιώδη εμφάνιση.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

36 − 26 =