9 Προτεινόμενα σαμπουάν Selsun Blue για τριχωτό της κεφαλής Στυλ στη ζωή

Αν τα προϊόντα υψηλού επιπέδου είναι ένα κομμάτι τσίμπημα για τις τσέπες σας, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε ακαταμάχητα. Τα προβλήματα των μαλλιών αυτές τις μέρες είναι αχαλίνωτα και μαζί με τα εύθραυστα μαλλιά και την πτώση, τα άλλα πιο παράπονα για το αντικείμενο για να φροντίζει είναι η επίμονη άφιξη της πιτυρίδας που κρατά κνησμό και flakiness ως πρωταρχικό όπλο.

Selsun Blue Shampoos

Ωστόσο, κάθε φορά που μπορεί να μην είναι δυνατό να επιλέγετε εκτεταμένες θεραπείες περιποίησης μαλλιών και χρονοβόρες ρουτίνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήγαμε το μπλε σαμπουάν Selsun από την πλευρά μας, το οποίο είναι απλώς ένα προϊόν χωρίς σαμπουάν που έχει αποκτήσει το όνομά του από τα περίφημα συστατικά που κάνουν αυτό το σαμπουάν εμπορικό χτύπημα. Η παρουσία 1% θειούχου σεληνίου είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο αυτό ονομάζεται Selsun.

Διαφορετικοί τύποι σαμπουάν Selsun Blue:

Όντας ένα εξειδικευμένο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, τώρα που έχετε μια εικόνα για αυτό το εκπληκτικό προϊόν, ας δούμε τα λίγα σαμπουάν που μπορεί να θέλετε να επιλέξετε σε αυτό το εύρος.

1. Σαμπουάν Ενυδατικό Σαμπουάν Selsun Blue:

Selsun blue sensitive scalp moisturizing shampoo

Το ευαίσθητο σαμπουάν της κεφαλής είναι ένα ήπιο ήπιο σαμπουάν που χρησιμοποιεί μόνο 1% ψευδάργυρο Pyrithione για να καθαρίσει το κεφάλι σας από τα κατάλοιπα πιτυρίδας καθώς οι ιδιότητες βιταμίνης Β5, Ε και αλόης Βέρα μαλακώνουν το ευαίσθητο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Το σαμπουάν χρησιμοποιεί επίσης γαλακτικό Menthol για να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής με μια ελαφριά αίσθηση ψύξης.

2. Σαμπουάν Balanced Selsun Blue:

Selsun blue balanced shampoo

Το ισορροπημένο σαμπουάν Selsun Blue είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και τριχωτού της κεφαλής, όπου το σαμπουάν εργάζεται κυρίως για τη ρύθμιση της ισορροπίας του φάρυγγα του τριχωτού της κεφαλής σας ώστε να διατηρεί υγιείς συνθήκες στο κεφάλι σας χωρίς να ζυγίζει τα μαλλιά σας ή να το απογυμνώνει εντελώς από την υγρασία και το φυσικό ελαιογραφίες.

3. Selsun μπλε φάρμακο με σαμπουάν Menthol πιτυρίδα:

Selsun blue medicated with menthol dandruff shampoo

Αυτό το μπλε σαμπουάν Selsun έχει ιατρική όψη σε αυτό όπου λειτουργεί για την παροχή κατάλληλης φαρμακευτικής ασθένειας για πιτυρίδα και τραχιά μαλλιά που καταστρέφεται και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Η αίσθηση της μενθράνης δροσίζει και ηρεμεί το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής καθώς το ανακούφιση πιτυρίδας σταματά επικουρικά προβλήματα όπως απολέπιση και φαγούρα.

4. Σαμπουάν καθαρισμού μικρών σφαιριδίων βαθιάς καθαρισμού Selsun:

Selsun Blue Deep Cleansing Micro Bead Scrub Shampoo

Το βαθύ καθαριστικό σαμπουάν από το Selsun Blue χρησιμοποιεί μικροσκοπικές χάντρες για πολύ βαθιά καθαρισμό, που επιτρέπει στις χάντρες να σκάσουν καθώς κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας βουτηγμένα τα μαλλιά σας ενεργητικές ασκήσεις προστασίας της πιτυρίδας. Η τακτική χρήση θα έχει το κεφάλι σας και το τριχωτό της κεφαλής καθαρισμένο από πιτυρίδα και υπολείμματα.

5. Σαμπουάν ξηρού δέρματος Selsun Blue Naturals:

Selsun blue naturals dry scalp shampoo

Συσκευασμένο ειδικά για το ξηρό τραχύ τριχωτό της κεφαλής, αυτό το σαμπουάν χρησιμοποιεί επιπλέον τύπο ενυδάτωσης που ενυδατώνει και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής σας, ενώ η βιταμίνη B5 και E καταπραΰνει και θρέφει το κρανίο σας. Αυτό το σαμπουάν εισάγει επίσης βοτανικά εκχυλίσματα που καλλιεργούν το τριχωτό της κεφαλής ενώ αποτρέπουν περαιτέρω πιτυρίδα προκαλώντας παθήσεις από επαναλαμβανόμενες.

Δείτε περισσότερα: Το καλύτερο σαμπουάν Tresemme για ξηρά μαλλιά

6. Σαμπουάν ξηρού κραγιόν Selsun Blue:

Selsun blue itchy dry scalp shampoo

Το τριχωτό δέρμα με τριχοφυΐα, το ξηρό δέρμα της κεφαλής Selsun, χρησιμοποιεί τη βιταμίνη B5 και E για να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα που αποκαθιστά την χαμένη υγρασία και την υγεία του τριχωτού της κεφαλής αφήνοντας πίσω του ένα ελαφρύ άρωμα γεμάτο με εσπεριδοειδή. Η βιταμίνη Ε ενυδατώνει και μαλακώνει την υφή των μαλλιών.

7. Σαμπουάν Μπλε Πιτυρίδα Ενυδατικό Σαμπουάν με Αλόη:

Selsun blue dandruff moisturizing shampoo with aloe

Η αλόη βέρα είναι ένα προϊόν θαυμάτων που επιτρέπει στα μαλλιά να διατηρούν την υγιεινή τους κατάσταση καθώς το σαμπουάν αφαίρεσης πιτυρίδας λυγίζει το κεφάλι σας από πιτυρίδα και βοηθητικά προβλήματα. Αυτό είναι ουσιαστικά ένα ενυδατικό σαμπουάν που εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας τροφοδοτούνται, τροφοδοτούνται και αναπληρώνονται σωστά μετά την πλύση.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερο σαμπουάν Shikakai

8. Selsun Blue Medicated Πιτυρίδα 2 σε 1 Σαμπουάν:

Selsun blue medicated dandruff 2 in 1 shampoo

Πρόκειται για ένα σαμπουάν 2 σε 1 που χρησιμοποιεί ένα μόνο δοχείο ως σαμπουάν για τον καθαρισμό των ακαθαρσιών και των ακαθαρσιών, ενώ ταυτόχρονα εγχύει παράγοντες ρύθμισης στο σαμπουάν που τρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά και το κρανίο για ένα μαλακό βελούδινο κεφάλι.

9. Selsun Blue Ultimate Σαμπουάν καθημερινής φροντίδας:

Selsun blue ultimate daily care shampoo

Ένα απαλό σαμπουάν καθαρισμού από το Selsun Blue, η απόλυτη καθημερινή φροντίδα είναι ήπια στα μαλλιά σας, χωρίς να αφήνετε παρενέργειες που σας αφήνουν να αποκόψετε κάθε μέρα τη βρωμιά, την πιτυρίαση και τα σωματίδια ρύπανσης από τα μαλλιά σας χωρίς να στεγνώσουν τα μαλλιά πάρα πολύ.

Δείτε περισσότερα: Σαμπουάν Selsum

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 5