9 Παραδοσιακά ινδικά κοστούμια Salwar κοστούμια για γυναίκες Στυλ Στη ζωή

Οι παραδοσιακές επιδέσμους στην ινδική κουλτούρα ήταν πάντα μια σημαντική επίδραση του salwar kameez σε αυτό. Εκτός από sarees και choli lehenga, salwar kameez έχουν γίνει μέρος της ινδικής επίδεσμο από την απλούστερη μορφή έως τις τελευταίες βαριές κοστούμι designer salwar. Τα απλά τυπωμένα κοστούμια salwar σε κεντημένα κοστούμια σχεδιαστές φέρνουν μια ινδική πινελιά στις γυναίκες που την κάνουν να φανεί πιο πανέμορφη. Τα μακρά σχέδια κούτσας για να ξεσηκωθούν τα φορέματα anarkali κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται εκπληκτικά εντυπωσιακές στην ινδική ενδυμασία. Μερικά πολύ εκπληκτικά σχέδια μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο ινδικό dressing για την επόμενη δημόσια εμφάνισή σας.

Τελευταίες και όμορφες ινδικές κοστούμια Salwar κοστούμια για τα κορίτσια στην Ινδία.

Ας πρέπει να εξετάσουμε τα κορυφαία 9 σχέδια ινδικής μόδας salwar kameez για κυρίες.

1. Ινδικό Bandhej Salwar Suit:

Ινδός Bandhej Salwar Suit

Μια άσπρη μακρά κορυφή που συνδυάζεται με ένα churidar salwar και το matching leheriya τυπωμένο dupatta μπορεί να είναι μια θαυμάσια συλλογή ινδικών κοστουμιών salwar. Στολισμένο με τα ίδια κουμπιά χρώματος το φόρεμα μπορεί να σας φέρει ένα ντύσιμο σχεδιαστή.

2. Ινδικό στυλ κόκκινο και μουστάρδα Bandhej Salwar κοστούμι:

Ινδός Style Red and Mustard Bandhej Salwar Suit2

Το κόκκινο χρώμα είναι το αγαπημένο χρώμα όλων των εποχών στην ινδική παράδοση. Το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο ήταν τα κύρια χρώματα στις ινδικές επιδέσμους. Ένα ινδικό σχεδιασμό κοστουμιών salwar μπορεί να είναι το καλύτερο παράδειγμα με κόκκινο και μουστάρδα κίτρινο κοστούμι salwar.

3. Ινδική Patiala Salwar Suit:

Ινδός Patiala Salwar Suit

Τα κοστούμια Patiala είναι σχεδιασμός του Ινδικού kameez. Ένας ανοιχτόχρωμος συνδυασμός λευκού χρώματος με κίτρινο έμπλαστρο και ροζ Patiala salwar φαίνεται εκπληκτικό σε κάθε γυναίκα. Τα καλοκαιρινά ινδικά φορέματα salwar kameez είναι ειδικά σχεδιασμένα με ανοιχτά χρώματα.

4. Ίδιο στυλ εκτύπωσης Ινδικό κοστούμι Salwar:

Ιδιο Print Style Indian Salwar Suit

Τα ινδικά σχέδια salwar kameez μπορούν να γίνουν υπέροχα με ένα ίδιο ύφασμα που χρησιμοποιείται τόσο για το salwar όσο και για το kameez ένα ίδιο τυπωμένο salwar και ο σχεδιασμός kameez μπορεί να είναι ένα πώμα εμφάνισης σε ένα καλά ραμμένο σχέδιο.

Δείτε περισσότερα: Εθνοφόρα κοστούμια Salwar

5. Παραδοσιακή εργασία καθρέφτη Koti για το πακέτο Patiara Salwar:

Παραδοσιακός Mirror work Koti on Patiala Salwar Suit

Ένας ινδός σύντομος σχεδιασμός σαμουάρ kameez μπορεί να είναι καλύτερα να δούμε όταν βελονιά με το σχεδιασμό κάτω. Ένα σακάκι μικρού μεγέθους, ευρέως γνωστό ως koti στην ινδική dressing φαίνεται εκπληκτικό σε ένα τέτοιο σχεδιαστή salwar kameez design.

6. Στολή Churidar Salwar:

Churidar Salwar Suit

Τα κοστούμια Churidar είναι ένα πολύ γνωστό ινδικό design salwar kameez. Οι γυναίκες φορούν ακόμη αμάνικες κοστούμι churidar salwar που τους καθιστούν εκπληκτικές στην ινδική τους ενδυμασία. Flair στη φούστα του kameez το κάνει να φαίνεται στυλ anarkali.

Δείτε περισσότερα: Bollywood Salwar Kameez Designs

7. Ινδικό κοστούμι Anarkali Salwar:

Ινδός Anarkali Salwar Suit

Anarkali φορέματα είναι γνωστά και ως επί το πλείστον φοριούνται ως ινδική σχεδιαστής salwar kameez μορφή μιας παραδοσιακής εμφάνισης. Στη λίστα των τελευταίων ινδικών κοστουμιών κοστουμιών, η anarkali έχει κάνει την παρουσία της πιο ελκυστική.

8. Αγκώνας κεντημένο Ινδικό στυλ Salwar Suit:

Λαιμός Embroidered Indian Style Salwar Suit

Σχέδια λαιμών σε ινδική κοστούμι salwar kameez είναι πολύ συνηθισμένοι και επίσης καλή εμφάνιση στην παραδοσιακή του εμφάνιση. Κυρίως τα σχέδια λαιμού είναι διακοσμημένα με καθρέφτη εργασία, ή έργο τέχνης κεντήματα. Τα σχέδια του λαιμού είναι επίσης καλύτερο διακοσμημένα με έντυπο υλικό.

Δείτε περισσότερα: Στυλ Πουντζάμπι Σαλούρ Καμέεζ

9. Straight Cut Salwar Σχεδιασμός κοστούμι:

Ευθεία Cut Salwar Suit Design

Μια σφικτή ινδική σχεδίασε salwar kameez ήταν ένα παλιό σχέδιο. αλλά με τη μόδα της σημερινής τάσης. Ένα πλήρες γυαλιστερό υλικό σε ένα σάλκερ μήκους αστραγάλου φαίνεται υπέροχο. Ένα καλά διατηρημένο πρόσωπο σχήμα μπορεί να φανεί πανέμορφο με ένα σφιχτό ντύσιμο Punjabi βελονιά.

Η ινδική κουλτούρα ήταν πάντα καυτή τάση της μόδας στην ινδική dressing. Salwar kameez έχουν θαυμάσει, επειδή είναι πάντα το αγαπημένο σχέδιο. Οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν τον αγώνα του ζεύγους Salwar και Kameez στην επιθυμητή μορφή τους. Ένα σαγηνευτικό στυλ Salwar που είναι το παρασί σάλουαρ ή το Patiala salwar μπορεί να είναι καλύτερο με σύντομα kurtas ενώ το μακρύ kurta μπορεί να πάει καλύτερα με churidar salwar ή παντελόνι στυλ straight salwar. Το στυλ της ινδικής salwar kameez είναι σήμερα αποδεκτό παγκοσμίως. Σήμερα twist με φούστες, επίσης γνωστό ως chaniya είναι ζευγαρωμένο με kurta να φέρει μια ελκυστική εμφάνιση.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 73 = 77