9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Κάθε φορά που η Ινδία γιορτάζει ένα φεστιβάλ, θα βρείτε πολλά χρώματα, φώτα, γλυκά, pujas και Rangolis. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού μας και τείνουν να κάνουν κάθε ευκαιρία ευοίωνο και ελκυστικό. Είτε είναι στρογγυλά ή τετράγωνα τριγωνικού σχήματος, τα Rangolis φαίνονται πάντα όμορφα, όπως έχουν γίνει με μεγάλη αγάπη και φροντίδα. Σήμερα αυτό το άρθρο ασχολείται με στρογγυλά σχέδια rangoli.

Εντυπωσιακό στρογγυλό σχέδιο Rangoli με εικόνες:

Αν ψάχνετε για μερικά ωραία στρογγυλά σχέδια rangoli με εικόνες, οι καλύτερες έχουν καταγραφεί στις ακόλουθες παραγράφους.

1. Μοναδικός σχεδιασμός στρογγυλών Rangoli:

γύρος rangoli designs

Ο μοναδικός σχεδιασμός Rangoli είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα σχέδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Φαίνονται πολύ όμορφα και γραφικά στην εμφάνιση και σίγουρα θα σας κάνουν να κερδίσετε εάν το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα χρωμάτων και ότι τα σχήματα είναι καλά καθορισμένα.

2. Πολύχρωμο στρογγυλό σχέδιο Rangoli:

9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Ο πολύχρωμος και στρογγυλός σχεδιασμός Rangoli έχει αγαπηθεί και εκτιμάται από όλους. Εκφράζουν το εξαιρετικό ταλέντο του δημιουργού και φαίνονται καταπληκτικά λόγω των διαφορετικών ορίων και αποχρώσεων που χρησιμοποιούνται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάμπες για να περιβάλλετε αυτό το σχέδιο για να το φανεί ελκυστικό.

3. Καταπληκτική σχεδίαση στρογγυλών Rangoli:

9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Όπως και το όνομά της, το καταπληκτικό γύρο Rangoli είναι πανέμορφο και εκπληκτικό στην εμφάνιση. Φαίνεται εξαιρετικά υπέροχο και μοιάζει να έχει τοποθετηθεί πολλή προσπάθεια. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μαύρο, λευκό και άλλα χρώματα για να το φανείτε φωτεινό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις εικόνες των diyas και το σύμβολο Om για να του δώσετε μια ξεχωριστή και μοναδική.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Diwali Rangoli με Diya

4. Κίτρινο και κόκκινο γύρο Σχέδια Rangoli:

9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Το κίτρινο και το κόκκινο είναι ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα υπέροχο σχέδιο rangoli. Οι αποχρώσεις δημιουργήθηκαν τέλεια και οι κίτρινες καρυδιές τοποθετημένες στο τέλος τους φαίνονται ελκυστικές και αξιοσημείωτες.

5. Λάμψη στο σκοτεινό γύρο Σχεδιασμός Rangoli:

9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο Rangoli χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας σχέδια και χρώματα και να το περιβάλλετε με φωτιστικούς λαμπτήρες και diyas. Αυτά τα σχέδια rangoli σε στρογγυλή μορφή φαίνονται υπέροχα κάτω από το νυχτερινό ουρανό και αρπάζουν πολύ προσοχή. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο για Diwali και έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους.

6. Λόρδος Ganesha Round Rangoli Σχεδιασμός:

9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Ο κύκλος του Λόρδου Ganesha Το Rangoli Design είναι φοβερό και εντυπωσιακό σε εμφάνιση. Έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά νοικοκυριά και εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια Rangoli. Το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα σχέδια είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας σχέδια και τα χρώματα που χρησιμοποιείτε είναι επίσης στη δική σας βούληση. Τοποθετώντας την εικόνα του Ganesha στο κέντρο θα δημιουργήσετε σίγουρα ένα εξαιρετικό σχέδιο.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Rangoli του Λόρδου Krishna

7. Hindu χειροποίητο στρογγυλό Rangoli Σχεδιασμός:

9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Το Ινδικό χειροποίητο στρογγυλό σχέδιο Rangoli Design αποτελεί ένα ισχυρό χαρακτηριστικό γνώρισμα του πολιτισμού Hindu. Χρησιμοποιεί τα ινδουϊκά σύμβολα όπως ο Om και η σβάστικα και έχει δημιουργηθεί σε ένα τυπικό ινδικό ύφος. Χρησιμοποιείτε πολλά χρώματα για αυτό το σχέδιο και το αποτέλεσμα είναι βέβαιο ότι θα είναι εκπληκτικό.

8. Οικολογικό φιλμ Round Rangoli Σχεδιασμός:

9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Το φιλικό προς το περιβάλλον στρογγυλό σχέδιο Rangoli είναι μοναδικό για να το δούμε. Κάνει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης μεταξύ των ανθρώπων και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξουμε πόσο αγαπάμε και φροντίζουμε για το περιβάλλον μας. Μπορείτε επίσης να γράψετε "Αποθηκεύστε τα δέντρα" γύρω από το Rangoli για να φανεί καταπληκτικό. Είναι πολύ όμορφο στρογγυλό σχήμα rangoli kolam.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Gujarati Rangoli

9. Ειδικό σχέδιο Diwali Round Rangoli:

9 καλύτερα στρογγυλά σχέδια και μοτίβα Rangoli Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι πολύ μεγάλο κυκλικό σχήμα rangoli με κουκκίδες για diwali. Ο ειδικός σχεδιασμός Diwali Round Rangoli απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και χρόνο. Σχεδιάζοντας την εικόνα των φωτιστικών diyas μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φανταχτερά σχέδια και να τα γεμίσετε με υπέροχα χρώματα.

Leave A Comment

41 − = 39