Κορυφαία 9 σχέδια δαπέδου Rangoli | Στυλ στη ζωή

Η κατασκευή του Rangoli είναι μια δημοφιλής μορφή τέχνης της Ινδίας. Όμορφα σχέδια δημιουργούνται στο πάτωμα σε σαλόνια ή αυλές με υλικά όπως χρωματισμένο ρύζι, ξηρό αλεύρι, χρωματισμένη άμμο ή πέταλα λουλουδιών, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια φεστιβάλ όπως το Holi, το Diwali και άλλα ινδικά φεστιβάλ. Έχουν σκοπό να είναι ιερά φιλόξενοι χώροι για τις ινδουιστικές θεότητες. Τα σχέδια συνήθως περνούν από τη μία γενιά στην άλλη, διατηρώντας τη μορφή της τέχνης και την παράδοση ζωντανή. Εδώ είναι μερικά από τα σχέδια δαπέδου rangoli. Το Rangoli δίνει και καλλιτεχνική αίσθηση στο χώρο και το κάνει να φανεί εκπληκτικό. Είναι μια από τις καλύτερες ιδέες για να διακοσμήσετε τα σπίτια, με ελάχιστη δαπάνη. Το Rangoli είναι σίγουρα μια παράδοση σε πολλά νοικοκυριά, όπου γίνεται καθημερινά. Στα υπόλοιπα, μπορεί να είναι απλώς μια εορταστική υπόθεση, η οποία έρχεται σε επαφή με το Diwali και μερικά άλλα φεστιβάλ. Το Rangoli είναι ευπρόσδεκτο για την ευημερία και την ειρήνη στο σπίτι.

Απλό και εύκολο ινδικό δάπεδο Σχέδια Rangoli:

Πάτωμα Rangoli Designs

1. Αυτός ο σχεδιασμός δαπέδου Ganesha rangoli είναι καλύτερος για ινδικά φεστιβάλ όπως ο Diwali, όταν ο Ganesha λατρεύεται με πλήρη αφοσίωση. Είναι παραδοσιακά διατηρώντας τα θρησκευτικά συναισθήματα των περισσότερων από τα φεστιβάλ μας. Τα φωτεινά χρώματα ζωντανεύουν την ενέργεια που φέρνει ένα φεστιβάλ. Τι καλύτερο είναι ο άρχοντας στην είσοδό σου. Αλλά φροντίστε να γίνεται σε ασφαλές μέρος.

Πάτωμα Rangoli Designs 2

2. Αυτό είναι ένα καλλιτεχνικό μοτίβο που βασίζεται περισσότερο στην φυτική πλευρά. Είναι όμορφα σχεδιασμένο με τις φωτεινές αποχρώσεις που τον φέρνουν ζωντανούς. Αυτό το μοτίβο είναι επίσης κατάλληλο για οικογενειακές λειτουργίες όπως μια οικογένεια puja. Τα λουλούδια καυσίμων στη ζωή μέσα στην αισθητική πινελιά των σχεδίων δαπέδου rangoli.

Πάτωμα Rangoli Designs 3

3. Αυτό το πανέμορφο design rangoli είναι η απεικόνιση ενός παγώνου. Το diya στην κορυφή υποδηλώνει τη σημασία του Diwali, φεστιβάλ φώτων. Είναι πολύχρωμο και φωτεινό. Τα παγώνια και τα λουλούδια και οι δύο έχουν έναν ευτυχισμένο αέρα γι 'αυτούς και φαίνονται πραγματικά αναζωογονητικά και φιλόξενα. Η Diya είναι ένας δείκτης φωτός που απομακρύνει το σκοτάδι και κάθε κακό.

Δείτε περισσότερα: Ρανγκόλι με κόκκους ρυζιού

Πάτωμα Rangoli Designs 4

4. Αυτό το floral Diwali rangoli έχει κίτρινο ως βάση και φώτα ως θέμα. Είναι απλό αλλά κομψό. Το κίτρινο είναι το χρώμα της ευημερίας και έχει χρησιμοποιηθεί κομψά σε αυτό το σχέδιο rangoli για το πάτωμα. Φαίνεται ζεστό και φιλόξενο.

Πάτωμα Rangoli Designs 5

5. Αυτό το rangoli αθανατίζει το πανέμορφο παντόπιο Rangoli με μια καλλιτεχνική πινελιά. Έχει ένα ζωντανό χρωματικό σχέδιο. Αυτός ο σχεδιασμός δαπέδου rangoli είναι καλύτερο να κερδίσει διαγωνισμούς και εκτίμηση.

Πάτωμα Rangoli Designs 6

6. Αυτό είναι γεωμετρικά floral βάση rangoli στο πάτωμα. Το κομψό του σχέδιο και τα ζωντανά χρώματα είναι μια οπτική απόλαυση. Αυτός ο σύγχρονος σχεδιασμός rangoli υποδηλώνει τον εκσυγχρονισμό που διαρρέει στην ινδική παράδοση, καθώς ακόμη και οι βασικές πολιτιστικές ρίζες (όπως η κατασκευή του rangoli) έχουν λερωθεί στις ζωντανές αποχρώσεις του.

Δείτε περισσότερα: Ιδέες υλικών Rangoli

Πάτωμα Rangoli Designs 7

7. Αυτή η εντυπωσιακή αναπαράσταση ενός παγώνου είναι σίγουρος νικητής για όλους τους αγώνες στο rangoli. Μπορεί να φωτίσει ένα φεστιβάλ και να δώσει μια γοητευτική ματιά στο σπίτι σας.

Πάτωμα Rangoli Designs 8

8. Αυτό είναι για τον εραστή της συμμετρίας. Αυτό το γεωμετρικό σχέδιο δίνει μια ωραία και κομψή εμφάνιση σε κάθε όροφο. Η συμμετρία παρέχει ισορροπία η οποία δείχνει επίσης τη διατήρηση της ισορροπίας στην πραγματική ζωή.

Πάτωμα Rangoli Designs 9

9. Αυτή η διακόσμηση δαπέδου rangoli με βάση το κόκκινο και το κίτρινο είναι απόλυτη ομορφιά. Η απλότητα εξαπλώνεται σε μια ηρεμία. Οι diyas ζωντανεύουν το όμορφο μοτίβο.

Δείτε περισσότερα: Απλά γεωμετρικά σχέδια Rangoli

Αυτά ήταν μερικά από τα δημοφιλή σχέδια rangoli δάπεδο για diwali. Το Rangolis αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των φεστιβάλ σε ινδικά σπίτια. Τα χρώματα και τα φώτα σημαίνουν τι είναι τα φεστιβάλ για. Η παραδοσιακή μορφή τέχνης είναι μοναδική για τον πολιτισμό μας. Αυτά τα όμορφα σχέδια μπορούν μόνο να εξαπλώσουν την ευτυχία και να φέρουν ευημερία κατά τη διάρκεια της εορταστικής διάθεσης. Επιπλέον, μπορούν επίσης να επιλεγούν σε ορισμένες άλλες ειδικές περιπτώσεις.

Εικόνες Πηγές: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − 66 =