9 διάσημα τουριστικά αξιοθέατα Puri | Στυλ στη ζωή

Το Puri είναι ένα από τα σπάνια μέρη στην Ινδία, όπου θα έχετε τη χρυσή ευκαιρία του τουρισμού καθώς και του προσκυνήματος. Είναι γεμάτο από διάσημα ξενοδοχεία, εστιατόρια και εξωτικά τουριστικά αξιοθέατα. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Puri, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανατρέξει στους τόπους που θα επισκεφθείτε στην περιοχή που περιγράφεται στην παρακάτω παράγραφο.

Αξιοθέατα στο Puri:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά καλύτερα τουριστικά μέρη με εικόνες.

1. Παραλία Puri:

καθαρό tourist places

Η παραλία Puri είναι πολύ μακρά και ήσυχη. Εδώ θα βρείτε πολυάριθμους πάγκους παρατάσσονται όπου μπορείτε να αγοράσετε τις καλύτερες τσάντες από γιούτα, τα κρεμαστά τείχη και άλλα όμορφα προϊόντα. Οι ναοί κοντά στην παραλία είναι επίσης πολύ ελκυστικοί και αξίζει να πάτε. Σε γενικές γραμμές, η παραλία είναι ένα υπέροχο μέρος για να βρείτε την ειρήνη και την ηρεμία.

2. Ναός Jagannath:

jagannath-temple_puri-τουριστικά μέρη

Ο ναός Jagannath χτίστηκε τον 12ο αιώνα και είναι ένας από τους αρχαιότερους τόπους που θα βρείτε στον Οδηχαίa. Είναι αφιερωμένο στον Λόρδο Κρίσνα και επισκέπτεται καθημερινά εκατοντάδες άτομα. Οι εσωτερικοί τοίχοι αυτού του ναού είναι διακοσμημένοι με διάφορες εικόνες και πίνακες που απεικονίζουν τα διάφορα στάδια της ζωής του Κρίσνα. Αυτός ο τόπος είναι η υπερηφάνεια του Οντίσα και σίγουρα θα πρέπει να τον επισκεφθεί κανείς μία φορά.

Δείτε περισσότερα: Τουριστικά μέρη στο Punjab

3. Λίμνη Τσιλικά:

chilika-lake_puri-τουριστικά μέρη

Η λίμνη Τσίλικα είναι η μεγαλύτερη λίμνη αλμυρού νερού της Ασίας. Βρίσκεται κοντά στον κόλπο της Βεγγάλης και είναι μια μοναδική τοποθεσία για να επισκεφθείτε. Εδώ θα βρείτε μερικά από τα πιο εξωτικά πουλιά που συγκεντρώνονται κατά τους χειμερινούς μήνες. Τα γαλάζια νερά, οι καθαροί ουρανοί, ο ήρεμος καιρός και η ευχάριστη ατμόσφαιρα σίγουρα θα σας κάνουν να ερωτευτείτε με τον Puri.

4. Ναός Sakshi Gopal:

sakshi-gopal-temple_puri-τουριστικά μέρη

Ο ναός Sakshi Gopal του Puri είναι παρόμοιος με τον ναό Jagannath. Αυτός ο ναός είναι αρκετά δημοφιλής και έχει αρκετούς επισκέπτες κάθε χρόνο. Είναι αφιερωμένο στον Λόρδο Κρίσνα και τον σύζυγό του Ράντα. Ο τόπος είναι ήρεμος και ήσυχος και η αρχιτεκτονική είναι απολύτως λαμπρή. Η έλευση αυτού του τόπου θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία πράγματι.

Δείτε περισσότερα: Θέσεις για να δείτε στο Shillong

5. Swargadwar:

swargadwar_puri-τουριστικά μέρη

Το Swargadwar έχει αρκετές μυθικές ιστορίες που συνδέονται με αυτό. Βρίσκεται κοντά στην ακτή και είναι ένα ιερό μέρος για να επισκεφθείτε. Πιστεύεται ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν στον τόπο αυτό θα επιτύχουν απευθείας τη σωτηρία και θα πάνε στον ουρανό. Πιστεύεται επίσης ότι ο διάσημος άγιος Vaishnava συγχωνεύθηκε επίσης στη θάλασσα που βρίσκεται κοντά. Είναι ένα διάσημο καθαρό τουριστικό μέρος για να επισκεφθείτε, μην χάσετε αυτό το μέρος όταν επισκέπτεστε.

6. Ναός Gundicha:

gundicha-temple_puri-τουριστικά μέρη

Ο ναός Gundicha χτίστηκε τον 16ο αιώνα και βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ναού Jagannath. Είναι αφιερωμένο στον Λόρδο Vishnu και είναι διάσημο για τον Rath Yatra. Ο ναός είναι μία από τις πιο γνωστές και καθιερωμένες τοποθεσίες του Puri και έχει επισκεφθεί καθημερινά πολλοί άνθρωποι. Όταν έρχεστε στο Puri, βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκεφθεί το ναό Gundicha.

Δείτε περισσότερα: Μέρη για να δείτε στο Meghalaya

7. Μουσείο Τέχνης Sudarshan:

sudarshan-craft-museum_puri-τουριστικά μέρη

Το Μουσείο Τέχνης Sudarshan ιδρύθηκε το 1977. Εδώ θα βρείτε μερικά από τα πιο γνωστά και καλλιτεχνικά έργα που έχουν μάθει ποτέ τα μάτια σας. Μέσα στο μουσείο υπάρχει επίσης ένας βουδιστικός ναός, μια βιβλιοθήκη και ακόμη και ένα εργαστήριο. Η επίσκεψη σε αυτό το μέρος είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο.

8. Ναός Βιμάλα:

vimala-temple_puri-τουριστικά μέρη

Ο ναός Vimala του Puri χτίστηκε τον 10ο αιώνα και είναι αφιέρωμα στη θεά Σακτί, η οποία είναι μια άλλη ενσάρκωση του Παρβάτι. Η δομή αυτού του ναού είναι μαγευτική και η αρχιτεκτονική είναι απολύτως αξιοσημείωτη. Είναι τεράστιο σε μέγεθος και είναι γεμάτο όλο το χρόνο.

9. Ναός Loknath:

loknath-temple_puri-τουριστικά μέρη

Το Loknath χτίστηκε τον 11ο αιώνα και είναι αφιέρωμα στον Λόρδο Shiva. Η εμφάνιση αυτού του ναού είναι άψογη και είναι ένα από τα πιο θαυμάσια και ιερά μέρη που θα βρείτε στο Πούρι.

Αυτά ήταν μερικά από τα πιο διάσημα τουριστικά μέρη στον καθαρό. Τώρα, σταματήστε να χρονοτριβείτε στο σπίτι και να σηκωθείτε και να ταξιδέψετε σε αυτά τα καταπληκτικά μέρη στο καθαρό.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 26 = 31