9 Τελευταίες κούρεμα Pixie για γυναίκες με κοντό μαλλιά Στυλ στη ζωή

Pixies είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να στυλ μαλλιά σύντομο. Αυτά τα hairstyles είναι εύκολο να το στυλ και να διατηρούν και είναι κατάλληλα για σχεδόν όλα τα πρόσωπα και τους τύπους μαλλιών. Είναι τόσο εύκολο να το στυλ που μπορείτε να πλύνετε απλά τα μαλλιά σας πριν πάτε και να τους πετάξετε περήφανα.

μικρός pixie cuts

Τελευταίες περικοπές μικρών Pixie για τα κορίτσια:

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα short haircuts που είναι κατάλληλα για κάθε γυναίκα στην Ινδία.

1. Ο Man Cut Pixie:

Μικρός Pixie Hairstyles 1

Αυτά τα μικρά hairstyles Pixie είναι κατάλληλα για γυναίκες με λεπτά πρόσωπα. Οι ωχρές γυναίκες θα είναι πιο ευεργετικές από αυτές τις χτενίσματα. Εδώ τα μαλλιά είναι πολύ απλά στυλ και έχει ένα αγόρι αγγίξει προσκολλημένο σε αυτό. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα hairstyles σχεδόν οπουδήποτε.

2. Μικρή περικοπή Edgy Pixie:

Μικρός Pixie Hairstyles 2

Οι γυναίκες με εξαιρετικά μικρά pixies μπορούν να φέρουν το μπροστινό μέρος της τρίχας στο μέτωπο. Αυτό φαίνεται πολύ ελκυστικό σε λεπτά πρόσωπα και μπορεί να διατηρηθεί πολύ εύκολα. Το βλέμμα έχει μεταφερθεί από πολλές διασημότητες και είναι τώρα η σειρά σας. Απλά κόψτε τα μαλλιά και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να φέρετε τα μαλλιά μπροστά.

3. Shaggy Κοπή μικρού Pixie:

Μικρός Pixie Hairstyles

Το χαριτωμένο μικρό pixie είναι η ιδανική εμφάνιση για εφήβικο πάρτι. Φαίνεται πολύ λατρευτός σε επιμήκη πρόσωπα. Οι γυναίκες με φυσικά ξανθά μαλλιά μπορούν να αθλήσουν αυτό το βλέμμα χωρίς πολύ κόπο. Αυτό το hairstyle είναι κατάλληλο για σχεδόν όλα τα γεγονότα και μπορεί να μεταφερθεί από γυναίκες σχεδόν όλων των δερμάτων. Εδώ τα μαλλιά φαίνονται καλά και αποκαλύπτουν την αγόρι και την παιχνιδιάρικη σας φύση.

4. Το Cute Short Pixie:

μικρός pixie haircuts

Αυτό είναι το χαριτωμένο βλέμμα για τις γυναίκες που είναι πρόθυμες να φέρουν ένα μικρό pixie. Εδώ τα μαλλιά παραμένουν πολύ σύντομα και συχνά συνοδεύονται από όμορφο φόρεμα. Το hairstyle θα κάνει τον φορέα να μοιάζει άψογο και καθαρό. Αυτό το χτένισμα κάποτε ήταν σπορ από μια διάσημη προσωπικότητα που ονομάζεται Mia Farrow.

Δείτε περισσότερα: Σύντομες Hairstyles για τα παχιά μαλλιά

5. Πολύ μικρή Pixie για δίκαιη επιδερμίδα:

Μικρός Pixie Hairstyles 5

Οι γυναίκες με έναν καλό τόνο δέρματος μπορούν να αθληθούν σε αυτό το εκπληκτικό σύντομο χτένισμα Pixie. Όπως τα συνηθισμένα, εδώ τα μαλλιά είναι πολύ σύντομα και χαριτωμένα. Το hairstyle είναι κατάλληλο για εκδηλώσεις όπως πάρτι, φιλανθρωπικά ιδρύματα, κλπ. Εκτός από το να είναι χαριτωμένο αυτό το κομμωτήριο φαίνεται κομψό και διαφορετικό από τα άλλα. Θα πλαισιώσει το πρόσωπό σας και θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε μια εντύπωση του προσώπου.

6. Chic Κοφτή Pixie Cut:

Μικρός Pixie Hairstyles 6

Πρόκειται να πάτε σε γάμο; Το κομμωτήριο Chic Pixie θα είναι ο καλύτερος σύντροφός σας. Εδώ, τα σύντομα μαλλιά έρχονται με χαριτωμένα μικρά κτυπήματα που καλύπτουν εν μέρει το μέτωπο. Το hairstyle είναι κατάλληλο για όλες σχεδόν τις γυναίκες και μπορεί εύκολα να συντηρηθεί. Ένα σωστό χρώμα θα αυξήσει σίγουρα την ομορφιά αυτής της εμφάνισης.

7. Ξανθιά Κούρεμα Pixie:

Μικρός Pixie Hairstyles 7

Αυτό το συγκεκριμένο Pixie σας ζητά να χρωματίσετε ξανθιά μαλλιά σας. Αν έχετε φυσικά ξανθά μαλλιά τότε το χρωματισμό των μαλλιών δεν θα είναι απαραίτητο για σας. Η ξανθιά pixie φαίνεται πολύ αριστοκρατική και είναι απλή ματιά. Αλλά μπορεί ακόμα να φορεθεί σε ένδοξη γεγονότα και λειτουργίες.

Δείτε περισσότερα:  Hairstyles για τα κοντά μαλλιά με τα χτυπήματα

8. Σγουρό κούρεμα Pixie για τις γυναίκες:

Μικρός Pixie Hairstyles 8

Το σγουρό κοντό hairstyle προορίζεται μόνο για μαύρες γυναίκες. Οι μαύρες γυναίκες με περικοπές Pixie φαίνονται πολύ κολακευτικές. Εδώ τα μαλλιά φαίνεται λίγο βαρύ και πυκνό στην κορυφή σε σύγκριση με τις πλευρές. Ένα κατάλληλο φόρεμα και ταιριαστό κόσμημα θα βελτιώσει αναμφισβήτητα όλη την ομορφιά.

9. Η πιο κομψή Pixie:

Μικρός Pixie Hairstyles 9

Από τη στιγμή που αυτό το χτένισμα χτυπήθηκε από ένα μοντέλο σε μια επίδειξη μόδας, ήταν στην πράξη. Οι μοντέρνες γυναίκες σε όλο τον κόσμο ασχολούνται με αυτό το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα: Σύντομες Hairstyles για τα Λεπτά μαλλιά 2015

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 24 = 25