9 Τελευταίες Pearl Maang Tikka Σχέδια για Γυναίκες Στυλ στη ζωή

Η σεζόν γάμου είναι γύρω από τη γωνία και όλα, ξεκινώντας από τις ρυθμίσεις για το νυφικό και τα κοσμήματα θα πρέπει να είναι τέλεια. Μιλώντας για κοσμήματα, κάθε μικρή λεπτομέρεια φροντίζεται, για να κάνει τη νύφη να φαίνεται τέλεια. Περιττό να πούμε ότι όλα αυτά τα κοσμήματα κάνουν τη νύφη να μοιάζει πιο πανέμορφη. Και στους ινδικούς γάμους, κανείς δεν μπορεί πραγματικά να χάσει τον μαγγάνικο τίκκα. Παράλληλα με το ντύσιμο της νύφης, το σημείο όπου πέφτει το κρεμαστό κόσμημα του maang tikka υποτίθεται ότι είναι εκεί όπου βρίσκεται το ajna chakra. Έτσι, συμβολικά, ο maang tikkas αντιπροσωπεύει την ένωση του παντρεμένου ζευγαριού.

Παραδοσιακά και όμορφα σχέδια Maang Tikka με αχλάδι για κυρίες σε τάση:

Εδώ μιλάμε για μαργαριτάρι mahik tikkas που είναι σε ζήτηση αυτές τις μέρες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά.

1. Πολλαπλών βαθμίδων Matha Pattis:

μαργαριτάρι maang tikka

Το βαρύ κομμάτι κοσμήματος μοιάζει απολύτως υπέροχο και κοσμεί τέλεια το μέτωπο της νύφης. Αυτό το μαργαριτάρι maang tikka είναι διακοσμημένο με κρυστάλλους για να του δώσει μια πιο πλούσια εμφάνιση και να προσθέσει μια βασιλική αίσθηση σε αυτό. Αν θέλετε να πάτε για μια βαρύτερη εμφάνιση, μπορείτε να πάτε για αυτό το εκπληκτικό κομμάτι των κοσμημάτων. Κατά προτίμηση μακρά πρόσωπα μπορούν να πάνε για τέτοιους maang tikkas.

2. Μοναδικό μαργαριτάρι Matha Pattis:

Ένα επίπεδο Pearl Matha Pattis

Αυτή είναι ίσως η πιο αγαπημένη επιλογή μεταξύ των νύφες που θέλουν μια λιγότερο βαριά εμφάνιση για το γάμο τους. Σε αντίθεση με τα πολυεπίπεδη matha patti, αυτό το μαργαριτάρι tikka jewelery είναι απλό, κομψό και λιγότερο εξελιγμένο, αλλά μοντέρνο. Αυτό το maang tikka θα ταιριάξει γύρω από τα πρόσωπα.

3. Πολυέλαιος μαργαριταριών Σχεδιασμένο Maang Tikka:

Μαργαριτάρι Chandelier Designed Maang Tikka

Εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο μαζί με ένα μεγάλο μέτωπο, θα πρέπει κατά προτίμηση να πάτε για το όμορφο μαργαριτάρι tikka σε στυλ πολυέλαιος, όπως θα τονίσει την εμφάνισή σας. Αυτό είναι γεμάτο με μαργαριτάρια και kundan εργασία όλοι γύρω.

4. Πλευρικό σμήνος μαργαριτάρι Maang Tikka:

Πλευρά Swept Pearl Maang Tikka

Αυτό το όμορφο μαργαριτάρι maang tikka στυλ nawabi σίγουρα θα τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας εάν έχετε κατά προτίμηση ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Πλέον τέτοιο maang tikkas θα πάει καλά με anarkalis.

Δείτε περισσότερα: Η μία πλευρά Maang Tikka

5. Sindhi Pearl Matha Patti:

Sindhi Pearl Matha Patti

Αυτό το μαργαριτάρι tikka σε στυλ Sindhi θα καλύψει το μέτωπό σας δίνοντάς σας μια εντυπωσιακή ματιά σε εντελώς. Μπορείτε σίγουρα να πάτε για το γάμο σας για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας στη μεγάλη ημέρα σας. Το εκλεπτυσμένο στυλ του θα κάνει κάθε ινδικό κορίτσι να φαίνεται όμορφο.

6. Περλ Jhoomar Style Maang Tikka:

Μαργαριτάρι Jhoomer Style Maang Tikka

Αυτό το maang μαργαριτάρι tikka είναι σίγουρα ένα ζεστό αγαπημένο αυτή τη γαμήλια εποχή και επίσης μεταξύ πολλών ινδικών διασημοτήτων. Έχει μια μινιμαλιστική έκκληση σε αυτό, αν δεν θέλετε να πάτε για μια βαρύτερη εμφάνιση στο γάμο σας.

Δείτε περισσότερα: Κοσμήματα Rajasthani Tikka

7. Rajasthani Pearl Bali:

Ρατζαστάνι Pearl Bali

Εάν θέλετε μια ματιά rajasthani στο γάμο σας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το όμορφο μαργαριτάρι μαργαριτάρι tikka ή μπαλί. Αυτά έρχονται σε διαφορετικά και ευρύ φάσμα σχεδίων και μπορούν να ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε τύπο προσώπου.

8. Πολυεπίπεδη Pearl Maang Tikka:

Πολλαπλές layered Pearl Maang Tikka

Αυτό το εντυπωσιακά όμορφο μαργαριτάρι tikka κοσμήματα τείνει αυτές τις μέρες καθώς πολλές ινδικές νύφες επιλέγουν αυτά τα πολυεπίπεδα tikkas. Κατά προτίμηση, τα στρογγυλά πρόσωπα θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποκτήσουν μια ευρύτερη αίσθηση για το κεφάλι και το μέτωπό τους.

Δείτε περισσότερα: Παραδοσιακή Tikka της Πουντζάμπι

9. Tiara στυλ μαργαριτάρι Maang Tikka:

Στέμμα Style Pearl Maang Tikka

Αυτό το μαργαριτάρι tikka θα φανεί εντελώς εκπληκτικό, ενώ τοποθέτησε το κεφάλι σου σαν τιάρα. Αυτό ταιριάζει χαριτωμένα πρόσωπα που θέλουν να πάρουν μια εκπληκτική εμφάνιση στη μεγάλη ημέρα τους, γιατί φαίνεται εξαιρετική με ελάχιστο σχέδιο.

Ο Maang Tikkas είναι σίγουρα ένα από τα κοσμήματα που συμπληρώνουν το βλέμμα σας και ταυτόχρονα σας κάνουν να φαίνεστε πιο θηλυκά. Προσθέτουν χάρη και ελκυστική εμφάνιση στο γενικό σας γαμήλιο βλέμμα. Η Maang Tikka μαζί με το κολιέ και τα βραχιόλια που ταιριάζουν θα βράσουν το γάμο σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 3 =