9 Αξιολάτρευτα Σχέδια Mehndi του Bisha Mistry με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Το Bisha Mistry είναι ένας φημισμένος και ειδικευμένος καλλιτέχνης της mehendi και έχει ζήλο για την τέχνη της, οδηγώντας έτσι στη δημιουργικότητα. Είτε επιθυμείτε ένα παραδοσιακό είτε σύγχρονο σχέδιο, είναι καλό στο να προτείνει τα σχέδια με βάση τις περιστάσεις. Τα σχέδια Bisha Mistry Mehndi είναι διαφορετικά στο συνηθισμένο παραδοσιακό σχέδιο. Τα εμπνευσμένα σχέδια της Μπίσα μιλούν για το δημιουργικό της ταλέντο.

bisha mistry's mehndi designs

Η Μίσυ Μπίσα χρησιμοποιεί επίσης πολύτιμους λίθους, στρας και κοσμήματα στα σχέδιά της για να δώσει μια κομψή εμφάνιση για τις νύφες.

Bisha Mistry Mehndi σχέδια με εικόνες:

9 Awesome Bisha Mistry Mehandi Σχέδια για όλους τους τύπους περιστατικών.

1. Όμορφη λευκή σχέδια Henna:

Μπίσα Mistry's mehndi designs1

Αυτή η λευκή τέχνη του mehndi θα σας κάνει να γοητεύσετε. Glitters έχει χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση εμφάνιση, ωστόσο, αυτό είναι μεταλλική χέννα. Αυτό το Mehandi βρίσκεται στο πίσω μέρος του χεριού και θα ταιριάζει για κορίτσια εφήβων. Αυτό μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για γάμο για τη νύφη που θέλει να είναι μοναδική.

2. Σχεδιασμός λουλουδιών Mehandi για τα χέρια:

Μπίσα Mistry's mehndi designs2

Αυτό το floral design Mehendi είναι πρωτοφανές. Είναι ένα floral σχέδιο που δίνεται με ασημένιες αποχρώσεις και τα δάχτυλα αφήνονται άδειο για να τονίσουν τη σχεδίαση του φοίνικα και του καρπού. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τεράστια πάρτι. Η πολυπλοκότητα του σχεδίου αποδεικνύει πόσο παθιασμένος και αφοσιωμένος είναι για το έργο της.

3. Σχέδιο Mehendi Peacock για πλήρη χέρια:

Μπίσα Mistry's mehndi designs3

Η απεικόνιση ενός παγώνιου το κάνει να αγκαλιάζει με τον μακρύ λαιμό που δίνεται με σχέδιο μάνγκο στο πλάι και γεμίζει με διαγώνιες γραμμές και κουκίδες. Ο καρπός είναι σχεδιασμένος με σχέδιο μάνγκο και φύλλων και επισημαίνεται με αποχρώσεις. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό σχέδιο και πρέπει να εφαρμόζεται από όλους. Η αξιοπρέπεια της είναι καταπληκτική.

4. Κυκλικά σχέδια Mehandi και για τα δύο χέρια:

Μπίσα Mistry's mehndi designs4

Αυτός ο απλός κυκλικός σχεδιασμός Mehandi είναι ιδανικός τόσο για την παλάμη όσο και για την πλάτη των χεριών. Τα δάχτυλα δίνονται με σπειροειδείς κινήσεις και οι άκρες γεμίζουν με mehandi για να δώσουν μια πλούσια εμφάνιση. Μεταξύ της παλάμης και των δακτύλων οι τρεις κουκίδες δίδονται ως λουλούδι για να υπογραμμιστεί το σχέδιο. Είναι ένα απλό σχέδιο και θα είναι καλό για τα παιδιά.

5. Σχέδια Glitter και Colour Mehandi:

Μπίσα Mistry's mehndi designs5

Αυτό το άψογο έγχρωμο σχέδιο mehandi φαίνεται πιο κομψό στα χέρια. Αυτό είναι ένα από τα μοναδικά Design Bisha Mistry Mehndi. Σχεδιάστηκε με πολύ σπάνιο συνδυασμό χρυσού, ροζ και μπλε. Οι μπλε πέτρες είναι θέσεις στα κενά και η ροζ λάμψη γεμίζει στις άκρες. Το χρυσό glitter χρησιμοποιείται για να τονίσει το πλήρες σχέδιο.

6. Ασπρόμαυρη σχεδίαση χρωμάτων Mehendi:

Μπίσα Mistry's mehndi designs6

Αυτός ο εκπληκτικός αραβικός σχεδιασμός δίνεται με συνδυασμό μαύρου και λευκού χρώματος, που ξεκινάει από το άκρο του δακτύλου και απλώνεται μέχρι τον βραχίονα. Τα floral strokes με σχέδιο σπειροειδούς γραμμής φαίνονται απλά αλλά κομψά. Τα κενά επιτείνονται με λευκή λάμψη ανάμεσα στο σχέδιο. Αυτό είναι ένα από τα υπέροχα Mehndi από το Bisha Mistry.

7. Όμορφη σχεδίαση Mehndi:

Μπίσα Mistry's mehndi designs7

Αυτό είναι ένα υπέροχο floral σχέδιο Mehendi για κάθε σύγχρονη νύφη. Ο βασικός σχεδιασμός αποτελείται από μερικά φυτικά μοτίβα, μοτίβα πεδιάδων και μικρά φυλλώδη και μανγκό σχέδια. Η σκιά έχει παραδοθεί μέσα στα λουλούδια για μια εντυπωσιακή ματιά σε αυτόν τον τύπο απλών σχεδίων mehndi.

8. Μοντέρνα σχέδια Mehendi:

Μπίσα Mistry's mehndi designs8

Πρόκειται για ένα τελευταίο και μοντέρνο σχέδιο που είναι πέρα ​​από τη φαντασία. Αυτό το σχέδιο mehandi είναι πολύ απλό, τολμηρό και κομψό. Σχεδιάζεται μόνο με σπείρες και οι άκρες και τα άκρα επισημαίνονται για να δίνουν εκπληκτική εμφάνιση. Ο ίδιος σχεδιασμός μοτίβου χρησιμοποιείται από την εκκίνηση μέχρι την άκρη του μεσαίου δακτύλου, ενώ τα άλλα δάχτυλα είναι κενά για να κάνουν το σχέδιο να φαίνεται πιο απλό και εξαιρετικό.

9. Σχέδιο νυφικό Mehndi για το γάμο:

Μπίσα Mistry's mehndi designs9

Αυτό το σχέδιο είναι αρκετά διαφορετικό από άλλα νυφικά σχέδια mehendi. Η παλάμη δίνεται με λίγα σχήματα μάνγκο και το περίγραμμα τονίζεται ότι ο καρπός του χεριού είναι σχεδιασμένος με σπειροειδές σχέδιο και αράχνη ιστού, αφήνοντας ένα κενό μεταξύ του σχεδίου για να δώσει μια απόλυτα κομψή εμφάνιση. Τα δάχτυλα δίδονται με μικρά φύλλα και στρογγυλό σχέδιο.

Συμπέρασμα:

Είτε πρόκειται για μοντέρνα, παραδοσιακά σχέδια είτε για εντελώς διαφορετικό στυλ, το Bisha Mistry μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ιδέες και σχέδια με βάση την περίσταση. Αυτός ο καλλιτέχνης της henna προσθέτει μια άκρη στη δημιουργικότητά της προσθέτοντας πολύτιμους λίθους και κοσμήματα. Όλα τα σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με βάση τις περιστάσεις και την επιλογή. Θα κάνει όλοι να φαίνονται πιο εντυπωσιακοί με τα παραδοσιακά ρούχα τους.

Leave A Comment

55 − 50 =