9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Ο Mammootty είναι ένας ηθοποιός και παραγωγός της Ινδίας, ο οποίος έχει εργαστεί κυρίως στο κινηματογράφο του Μαλάγιαλαμ. Έχει επίσης ενεργήσει σε κινηματογράφους telugu, tamil και kannada. Ο Mammootty βρισκόταν εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες και έχει εργαστεί σε περίπου 360 ταινίες. Στις ταινίες Malayalam, έχει εκτελέσει πολλούς διπλούς ρόλους για τους οποίους απέκτησε τεράστιο στυλ και δημοτικότητα.

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Ο Mammootty είναι φιλανθρωπικός και πιστεύει στην βοήθεια των άπορων και φτωχών. Έχει συσχετιστεί με πολλά έργα, συμπεριλαμβανομένων των ΜΚΟ και φιλανθρωπικών οργανώσεων στην Κεράλα. Είναι ο προστάτης της κοινωνίας Pain and Palliative Care Society, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης στην Κεράλα. Διατυπώνεται με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με προχωρημένα συμπτώματα του καρκίνου. Το Mammootty έχει επίσης ξεκινήσει ένα νέο έργο προκειμένου να παρέχει την κατάλληλη φροντίδα σε όσους πάσχουν από καρκίνο σε όλη την Κεράλα.

Ο Mammootty ανήκει σε μια ινδική μεσαία τάξη μουσουλμανική οικογένεια που έχει χτίσει την καριέρα του στα πόδια του χωρίς κανένα οικογενειακό προηγούμενο. Περιγράφεται από τα ινδικά μέσα ενημέρωσης ως ένας από τους καλύτερους και ευπροσάρμοστους ηθοποιούς του Ινδικού Κινηματογράφου. Λένε ότι απονέμεται και λατρεύεται με ευελιξία και φυσική ικανότητα δράσης. Έχει ένα megastar αποτέλεσμα στις ταινίες Malayalam. Οι επιλογές του για ταινίες αξιολογούνται συχνά καθώς οι ταινίες του έχουν περιεχόμενο. Οι ρόλοι που διαδραματίζει ο ίδιος είναι γενικά «μεγαλύτεροι από τους ρόλους των αντρικών προσανατολισμένων στη ζωή». Όχι μόνο αυτό, είναι ένα διάσημο τηλεοπτικό αστέρι, καθώς επίσης και πολλές γυναίκες νοικοκυριού. Είναι Πρόεδρος της Malayalam Communications. Αυτή η επικοινωνία στο Μαλαγιαλάμ τρέχει πολλά τηλεοπτικά κανάλια όπως το People TV, το κανάλι We και η τηλεόραση Kairali.

Κατά την έναρξη της καριέρας του, κατείχε μια εταιρεία παραγωγής και ένα Καζίνο. Η παραγωγή του έχει δημιουργήσει εμπορικά επιτυχημένες ταινίες όπως η Gandhi Nagar 2nd Street, η Adiyozhukkukal και η Nadodikkattu, η Karimpin Poovinakkare. Η Mammootty είναι επίσης ο ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής τηλεοπτικών παραγωγών Megabytes που δημιούργησε τηλεοπτικές σειρές Jwalayay στις δεκαετίες του 1990. Ο Jwalayay ήταν το πρώτο του έργο ως παραγωγός και έλαβε μεγάλη δημοτικότητα.

Για το υπέροχο έργο του στις ταινίες έχει κερδίσει πολλά κρατικά βραβεία Filmfare και έντεκα εθνικά βραβεία Filmfare. Πολλά από τα απίστευτα έργα του παρουσιάζονται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η ταινία του Mathilukal παρουσιάστηκε στο 40 Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και έχει λάβει μεγάλη κριτική.

Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Stills:

Εδώ είναι μερικά από Mammootty δεν μακιγιάζ φαίνεται:

1. Ο οδηγός σφαίρας:

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Το Mammootty εντοπίζεται στο Daivathintea Swantham Cleetus χωρίς λίγη μακιγιάζ. Ο αθλητισμός ενός πνεύματος και ενός κόκκινου κούττας μοιάζει με έναν πραγματικό ινδικό Don.

Δείτε περισσότερα: Μάσε Μπάμπου χωρίς μακιγιάζ

2. Η Σατυρική:

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Αυτός ο ηθοποιός του Μαλαγιαλάμ γενικά αισθάνεται πολύ άνετα σε πνεύμονα. Είναι χωρίς ενιαία ουγγιά μακιγιάζ.

3. Πράγματι Χιούμορ:

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Ο κάθε ηθοποιός δεν μπορεί να φέρει αυτό το βλέμμα που δεν είναι μακιγιάζ. Αν κάποιος μπορεί, πρέπει να είναι Mammootty. Τον βλέπουμε να αγκαλιάζει ένα λευκό πουκάμισο με ένα μαύρο παλτό, βγαίνει και βλέπει, και πάλι ένα πνεύμα. Αυτή τη φορά το lungi αποτελείται από ένα χρυσό περίγραμμα.

Δείτε περισσότερα: Prabash χωρίς μακιγιάζ

4. Το τυπικό στυλ "Ayya":

ο typical ayya style

Τον βλέπουμε να λάμπει ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Εμφανίζει το φυσικό πρόσωπο του με απλό χαμόγελο μαζί με το κομψό look nerdy. Τις περισσότερες φορές φοράει λευκά πουκάμισα χρώματος όπως σε αυτή την εικόνα.

5. Η εμφάνιση του Dude What's Up:

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Φωτίζοντας μια περιστασιακή εμφάνιση σε ένα κίτρινο T-Shirt και denim μαζί με το πρόσωπο μακιγιάζ του, θέτει με ένα περιοδικό για τα shutterbugs.

Δείτε περισσότερα: Pawan Kalyan χωρίς μακιγιάζ

6. Η υπογραφή Malayalam Look:

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Αυτή η ματιά είναι από την ταινία Bavuttiyude Nammathi, κρατώντας μια πετσέτα (ghamcha) και δείχνοντας το λευκό γιλέκο και το τριχωτό στήθος της. Η υπογραφή Malayalam φαίνεται πράγματι και φέρνει μακιγιάζ ελεύθερη ακόμα.

7. Το οικογενειακό βλέμμα:

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Τον βλέπουμε να παρουσιάζει με την οικογένειά του. Σίγουρα ανήκει σε μια μεγάλη ινδική οικογένεια. Λίγο φοράει μακιγιάζ στο σπίτι.

8. Το Confused Mammootty:

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Το Snap τραβήχτηκε με τον Reenu Mathews. Σε αυτό το πλάνο διατηρεί φυσική εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ. Φαίνεται πολύ συγκεχυμένη ή μάλλον προσπαθεί να βρει λύση για κάτι.

9. Ο Δοντάς του Μαλαγιαλάμ:

9 Εικόνες Mammootty με και χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Τον βλέπουμε ρομαντισμό με τη ναυανάταρα. Εδώ σε αυτή τη φωτογραφία ο Mammootty σηκώνεται σαν ένα δίδυμο μαζί με τη φίλη του. Εδώ ασχολείται μόνο με ελάχιστο μακιγιάζ.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

20 − 19 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map