9 Παραδοσιακό Maang Tikka με σχέδια σκουλαρίκια

Τα κοσμήματα γάμου είναι ένα από τα πιο κρίσιμα μέρη κάθε ινδικής γυναίκας. Μεταξύ όλων των maang tikka με σκουλαρίκια είναι τα πιο αγαπημένα. Είτε πρόκειται για μια λειτουργία γάμου ή ένα επίσημο γεγονός maang tikka με ένα απόλυτα ταιριαστό σετ δαχτυλιδιών αυτιών έχει γίνει μια τάση σε ορισμένες περιοχές. Από το αρχαίο παραδοσιακό ύφος έως τους σύγχρονους σχεδιαστές, όλοι έχουν τους δικούς τους χώρους ζήτησης. Μια από τις κοινώς παρανοημένες ιδέες σχετικά με τη χρήση του Maang tikkas είναι ότι οι κυρίες θα πρέπει να φορούν τους μόνο την ημέρα του γάμου τους για τη διαφορετική θρησκευτική τους σημασία, εκτός από αυτό, οι γυναίκες μπορούν να φορούν διαφορετικού μεγέθους Maang tikkas σαν υπερμεγέθη, ένα όμορφο μακρύ lehenga ή ένα saree. Στη συνέχεια, maang tikka με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ομορφιά σας.

Τελευταίες και όμορφες Maang Tikka με σκουλαρίκια για τις γυναίκες στη μόδα:

Ορισμένα αποκλειστικά σχέδια maang tikka με σετ σκουλαρίκια έχουν περιγραφεί εν συντομία.

1. Σχεδιαστής Maang Tikka Με Σετ Σκουλαρίκια:

Σχεδιαστής Maang Tikka With Earring Sets

Αυτό το όμορφο σύνολο σχεδιαστών maang tikka με ένα ζευγάρι σκουλαρικιών που διατίθεται με όλους τους τύπους attires. Λαμβάνεται ένα θαμπό χρυσό βερνίκι που το κάνει να δείχνει εκπληκτικά πανέμορφο. Ένα στρογγυλό σχήμα δίνεται σε αυτό για να πάει με όλα τα σχήματα του προσώπου.

2. Antique Maang Tikka και σετ σκουλαρικιών:

Αντίκα Maang Tikka and Earring Sets

Αυτό το παλαιό χρυσό maang tikka και το σετ σκουλαρίκι μοιάζει απλά υπέροχο με πανέμορφα χτένια. Ανεξάρτητα από τα χρώματα της ενδυμασίας σας, παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή σας εξαιρετικά όμορφη. Οι γυναίκες με μεγάλα πρόσωπα που προτιμούν να είναι έντονα ντυμένοι προτιμούν παλαιά στυλ maang tikka με δαχτυλίδια αυτιών που.

3. Παραδοσιακές σειρές Maang Tikka και σκουλαρίκια:

Παραδοσιακός Maang Tikka and Earring Sets

Το όμορφα σχεδιασμένο ινδικό στυλ Bollywood σετ σκουλαρίκι με maang tikka κάνει θαύματα. Ένα εκθαμβωτικό κόκκινο κρύσταλλο πάνω από αυτό το παραδοσιακό σχέδιο το καθιστά υπέροχο. Πάει ακόμη και με απλή ενδυμασία και προσθέτει λαμπερή εμφάνιση.

4. Floral Maang Tikka και Σκουλαρίκια Σετ:

Ανθινος Maang Tikka and Earring Sets

Είναι ένα απλό floral μοτίβο maang tikka με ένα χαριτωμένο ζευγάρι δαχτυλίδια αυτιών που. Αυτά τα απλά και αξιοπρεπή σκουλαρίκια και tikka που είναι αρκετά για ορισμένες γυναίκες να φαίνονται υπέροχα όμορφο. Πηγαίνει καλά με μικρά στρογγυλά πρόσωπα.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια αστεριών

5. Kundan Maang Tikka και σκουλαρίκια:

Kundan Maang Tikka and Earring Sets

Ένα όμορφα σχεδιασμένο σύνολο σκουλαρικιών με tikka φαίνεται υπέροχο για όλους τους τύπους δέρματος και τους προσώπους. Μια σειρά από λευκά kundans ενσωματωμένα όμορφα το κάνει να φανεί εκπληκτικό. Οι κοσμηματοπωλεία Kundan είναι αιώνια. Έτσι δεν χρειάζεται να σκεφτούμε δύο φορές για αυτό το όμορφο σύνολο.

6. Jadau Maang Tikka και σκουλαρίκια:

Jadau Maang Tikka and Earring Sets

Ένα σετ παραδοσιακών στυλ τζάκα maang tikka και δαχτυλίδια αυτιών φαίνεται απίστευτα όμορφο. Βασικά, τα κοσμήματα τύπου jadau προέρχονται από τις πολιτείες Γκουτζαράτ και Ρατζαστάν. Αυτά είναι μοναδικά κατασκευασμένα και έχουν κερδίσει τώρα εκατομμύρια καρδιές. Η διακόσμηση αυτή σε γάμους και παραδοσιακές λειτουργίες προσθέτει γοητεία σας αφήνει να φανείτε πιο πανέμορφο.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια Clip On Stud

7. Passa Maang Tikka και σκουλαρίκια:

Passa Maang Tikka and Earring Sets

Αυτό το παλάτι maang tikka με σκουλαρίκια που είναι ενσωματωμένα με ροζ μαργαριτάρια μοιάζει απλά εκπληκτικό. Το Passa είναι παραδοσιακό ινδικό κόσμημα για πλαϊνά κεφάλια. Τα μοναδικά κοσμήματά του δίνουν στις νύφες και στους χορευτές μια εμφάνιση mughal ή Bollywood.

8. Ασημένιο τόνο Maang Tikka και σύνολα σκουλαρικιών:

Ασήμι Tone MaangTikka and Earring Sets

Τα ασημένια σκουλαρίκια και το μαγγάνικο tikka στυλ δίνουν μια μοναδική εμφάνιση. Είναι σουίτες καλά, με ελαφρύτερο τόνο δέρματος. Η διακόσμηση αυτού σας κάνει να φαίνεστε απλά μοναδικός. Εάν δεν θέλετε να ξοδεύετε περισσότερα, τότε μια σειρά από επιχρυσωμένα ένα είναι η καλύτερη επιλογή.

Δείτε περισσότερα: Μεγάλα σκουλαρίκια με κουμπιά

9. Χρυσό Maang Tikka και Σκουλαρίκια Σετ:

Χρυσός Maang Tikka and Earring Sets

Αυτό το δακρυϊκό σετ γαμήλιου χρυσού tikka και δαχτυλίδι αυτιού είναι σχεδιασμένο για νυφική ​​φθορά. Προσθέτει γοητεία και κάνει τη νύφη να φανεί λαμπερή.

Παρόλο που ένα σύνολο tikka και σκουλαρίκια ακούγεται παραδοσιακό, έχει τη δική του θέση στον κόσμο της μόδας. Ένα εκπληκτικό σύνολο maang tikka και σχεδίων σκουλαρίκι σας κάνει να φαίνεστε μοναδικά παραδοσιακά. Απλά πηγαίνετε και κυνηγούν για τα καλύτερα μαγαζιά μας tikka και σκουλαρίκι που τα σχέδια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 7 = 2