9 Φανταστική Look Σκουλαρίκια Πασιέντζα στα τελευταία σχέδια Στυλ στη ζωή

Τα σκουλαρίκια είναι ένα από τα σημαντικότερα κοσμήματα μιας γυναίκας που κατέχει και να επιλέξει το καλύτερο για σας είναι μια ταραχώδης αποστολή. Τα σκουλαρίκια πασχαλινών είναι μια αριστοκρατική και νηφάλια φθορά και είναι η επιθυμία όλων των γυναικών εκεί έξω. Τα κοσμήματα διαμαντιών Solitaire αποτελούνται από ένα ενιαίο διαμάντι ως κομμάτι κοσμημάτων. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για οποιοδήποτε άλλο πολύτιμος λίθος για να ενισχύσει το λεπτό κομμάτι διαμάντι.

Χαριτωμένα Σκουλαρίκια Πασιέντζα σε τελευταία σχέδια:

Από τα casual έως τα αριστοκρατικά, έχουμε μια λίστα με τα 9 κορυφαία σκουλαρίκια πασιέντζα για να επιλέξετε το καλύτερο που σας ταιριάζει.

1. Κρύσταλλοι:

πασιέντζα earrings

Τα κρυστάλλινα σκουλαρίκια στο ασημί χρώμα είναι ένας καλός συνδυασμός για την περιστασιακή σας φθορά. Σε συνδυασμό με τα εθνοτικά και αριστοκρατικά φορέματα της επιλογής σας, τα σκουλαρίκια αποτελούν καλή επιλογή για όλες τις εξορμήσεις σας. Αγοράστε τα για τα πάρτι σας και τα φορέστε με όλη την τάξη.

2. Το χρυσό-ασημί χάντρες:

ο gold - silver stud

Το σπειροειδές σκουλαρίκι στο ασημένιο και χρυσό χρώμα με το λαμπερό κρύσταλλο ανάμεσα στα εξωτερικά είναι μια εξωτερική φθορά για τα πάρτι και τις περιστάσεις σας. Αυτά μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε γυναίκα να τα αγοράσει και να τα φορέσει. Έχουν μια ελκυστική εμφάνιση και ένα καλό φινίρισμα. Έτσι αγοράστε τα και προσθέστε στη συλλογή σας.

3. Σκουλαρίκια τσάκρα:

Τσάκρα earrings

Τα σκουλαρίκια είναι κομψά με την ιστορική παραδοσιακή αφή που φέρνουν μαζί τους. Τα ασημένια σκουλαρίκια θα δημιουργούσαν μόνιμη εντύπωση σε κανέναν εξαιτίας του μοναδικού σχεδίου που διαθέτουν. Γι 'αυτό αγοράστε τους για να ενισχύσετε τη δήλωση στυλ σας και να φανεί καλό όπως πάντα.

4. Κομψό σκουλαρίκια πασιέντζα:

Λείος solitaire earrings

Τα χρυσά σκουλαρίκια με μοναδικό σχεδιασμό με μοναδική πέτρα είναι ένα λεπτό και κομψό κομμάτι στολίδι που σας ταιριάζει κάθε φορά. Έχουν ωραία κοπή και σχεδίαση. Αρκετά καλό για να φοράτε καθημερινά, τα σκουλαρίκια πρέπει να αγοράζουν για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητες ιδέες σκουλαρίκια

5. Τα σκουλαρίκια σχεδιασμένα με ροζ λουλούδι:

ο pink flower designed earrings

Τα σκουλαρίκια με το σχέδιο λουλουδιών είναι ένα μοναδικό κομμάτι. Με τις γραμμικά πεσμένες πέτρες στο λουλούδι, το σκουλαρίκι φέρει μια φωτεινή εμφάνιση. Προσθέτοντας την τεράστια πέτρα που έχει στο μεταξύ, τα σκουλαρίκια θα κάνουν κάθε γυναίκα να πέσει γι 'αυτό, το χρώμα και το σχέδιο να είναι προς όφελός τους τόσο πολύ. Γι 'αυτό αγοράστε τα και κάντε τη συλλογή σας αρκετά αντάξια.

6. Σκουλαρίκια Twist σκουλαρίκια:

Πασιέντζα twist earrings

Τα σκουλαρίκια πασιέντζα με το σχέδιο twist είναι ένα λεπτό και αριστοκρατικό στολίδι που μπορείτε να φορέσετε καθημερινά. Ο κρύσταλλος προστίθεται στην ομορφιά του και μπορείτε να φανείτε ελκυστικός όπως ποτέ, ακόμα και με τα τζιν και τα πουκάμισα. Το σκουλαρίκι έχει ένα βλέμμα πιασμένο λόγω της μοναδικότητας του σχεδίου που έχει και έτσι πρέπει να το αγοράσετε και να το φορέσετε!

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια Diamond Sapphire

7. Τετράγωνο κίτρινο casual σκουλαρίκια:

τετράγωνο yellow casual earrings

Τα κίτρινα σκουλαρίκια με το σχεδιασμό τετράγωνου κουτιού είναι τα περιστασιακά σκουλαρίκια για παπούτσια με πασχαλινά παπούτσια που φορούν, αλλά είναι προφανές. Φέρουν ένα κοφτερό βλέμμα και θα πάει με τα casual φορέματα που φοράτε κάθε δεύτερη μέρα. Αγοράστε τα για τη χρήση σας εάν θέλετε να κάνετε μια εντύπωση κάθε μέρα.

8. Diamond Danglers:

Διαμάντι danglers

Τα σκουλαρίκια με διαμάντια είναι μοναδικά και είναι ένα ελκυστικό φθορά. Θα πιάσουν τα μάτια κανενός λόγω του κρεμαστού σχεδίου που διαθέτουν και θα σας κάνουν να δείτε αυτό στο πλήθος. Έτσι αγοράστε τα!

Δείτε περισσότερα: Τυρκουάζ Σκουλαρίκια

9. Σκουλαρίκια καρδιά σχήμα πασιέντζα:

Καρδιά shape solitaire earrings

Τα ροζ χρώματα σε σχήμα καρδιάς σκουλαρίκια σχέδια πασιέντζα είναι ευδαιμονία για κάθε γυναίκα να έχει. Όχι μόνο η γυναίκα, αλλά είναι μια καλή αγορά για κάθε άνθρωπο που θέλει να δώρο τη φίλη ή τη σύζυγό του με το τέλειο στολίδι. Έτσι, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, αυτά τα σκουλαρίκια είναι το τέλειο buy.

Τα σκουλαρίκια Diamond Solitaire είναι μια τέλεια επένδυση που θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Έρχονται σε λεπτά σχέδια, περικοπές, στυλ και προσαρμογή του προϋπολογισμού σας. Με φρέσκο ​​και μοντέρνο στυλ, έχετε μοναδικά σχέδια με ένα μοναδικό Diamond. Τόσο όμορφο βλέπουν, τα διαμάντια δεν μπορούν ποτέ να βγουν από τη μόδα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

23 + = 25