Κορυφαία 9 σχέδια για το τατουάζ του Θιβέτ και έννοια Στυλ Στο LIFe | progressivenewsdaily.info

Κορυφαία 9 σχέδια για το τατουάζ του Θιβέτ και έννοια Στυλ Στο LIFe

Τατουάζ για μερικούς ανθρώπους είναι κάτι περισσότερο από συμβολικό και διακοσμητικό. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τατουάζ για να επιδείξουν την πνευματική φύση τους και το Τατουάζ του Θιβέτ είναι ένα παράδειγμα του ίδιου. Αυτά τα σχέδια τατουάζ είναι συνήθως η διδασκαλία του Λόρδου Βούδα ότι οι άνθρωποι παίρνουν χαραγμένο στο σώμα τους. Οι Θιβετιανοί και οι Βουδιστές είναι γνωστοί για να επιδοθούν σε διαλογισμό και έτσι η ζωή τους είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην υπηρεσία του Θεού.

Τα καλύτερα σχέδια για τατουάζ του Θιβέτ με εικόνες:

Ας μάθουμε πώς οι άνθρωποι προβάλλουν την αφοσίωσή τους στον Θεό τους μέσα από τατουάζ,

1. Παραδοσιακό τατουάζ του Θιβέτ:

Παραδοσιακός Tibetan Tattoo

Η καλλιγραφία του Θιβέτ γίνεται πολύ συνηθισμένη αυτές τις μέρες και γι 'αυτό ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι τείνουν προς το Θιβετιανό σενάριο Τατουάζ, ακριβώς για τη μοναδικότητα και την ατομικότητά του. Πιο προτιμότερο από τους άνδρες, αυτό φαίνεται καλό για τα ανδρικά παλάμες.

2. Πολύχρωμο τατουάζ του Θιβέτ:

Πολύχρωμα Tibetan Tattoo

Το πολύχρωμο τατουάζ που σημαίνει ζωή και γονιμότητα, ενώ μερικοί πιστεύουν ότι συμβολίζει τη χάρη, τη φύση, την ομορφιά και την ελευθερία. Τα πολύχρωμα τατουάζ προτιμώνται συνήθως από τις γυναίκες.

3. Τατουάζ του Θιβέτ για τους άνδρες:

Θιβέτ Tattoo for Men

Οι άνδρες συνήθως προτιμούν τα τατουάζ του κρανίου. Το Τατουάζ του Θιβετιανού κρανίου θεωρείται ένα ανδρικό τατουάζ και συμβολίζει τη ζωή και το θάνατο και αντιπροσωπεύει επίσης τη νοημοσύνη και τη συνείδηση.

4. Πνευματική τατουάζ του Θιβέτ:

Πνευματικός Tibetan Tattoo

Τα πνευματικά τατουάζ δημιουργούν μια σύνδεση και έναν δεσμό ανάμεσα στο σώμα και την ψυχή σας. Το τατουάζ Ο άνθρωπος του Θιβέτ είναι αγαπημένο μεταξύ των πνευματικών λαών. Τα πνευματικά τατουάζ έχουν πολύ μεγάλη σημασία και διατηρούν τη σημασία τους από αμνημονεύτων χρόνων.

5. Το αγαπημένο τατουάζ του Θιβέτ:

Κορίτσι Favorite Tibetan Tattoo

Τώρα μια μέρα, τα κορίτσια επίσης δεν αποφεύγουν να βάλουν ένα τατουάζ ή ακόμα και να το δείξουν στον κόσμο. Θιβετιανά τατουάζ επιστολών είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των κοριτσιών. Διάφορα γράμματα στη γλώσσα του Θιβέτ έρχονται με διαφορετικές έννοιες. Μπορείτε να σχεδιάσετε τατουάζ σας ή να ζητήσετε από έναν καλλιτέχνη τατουάζ να σχεδιάσει ένα για εσάς.

6. Εξατομικευμένη τατουάζ του Θιβέτ:

Εξατομικευμένη Tibetan Tattoo

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν το τατουάζ του Θιβέτ σανσκριτών, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα όπως το σανσκριτικό του Θιβέτ, αφού είναι δύο διαφορετικές γλώσσες. Βασικά, είναι μια σανσκριτική λέξη γραμμένη με γραμματοσειρά και στυλ του Θιβέτ. Αυτός είναι ο λόγος που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους ανθρώπους. Αυτό το ύφος προτιμάται από τα νεαρά κορίτσια, που τους αρέσει να δοκιμάσουν αυτό το σχέδιο στο πίσω μέρος. Για να δείξει αυτό το μοτίβο φαίνεται δροσερό τρόπο.

Δείτε περισσότερα: Κίνα ιδέες σχεδίασης τατουάζ

7. Συμβολική τατουάζ του Θιβέτ:

Συμβολικός Tibetan Tattoo

Στον πολιτισμό του Θιβέτ, υπάρχουν 8 σημαντικά σύμβολα του Θιβέτ τα οποία έχουν μεγάλη σημασία. Στην εικόνα, θα δείτε τον Αιώνιο Knot, ο οποίος χρησιμοποιείται από πολλούς ως τατουάζ του Θιβέτ συμβόλου.

8. Τατουάζ σώματος του Θιβέτ:

Θιβέτ Body Tattoo

Μια άλλη σημαντική κατηγορία είναι το σώμα τατουάζ. Οι άνθρωποι παίρνουν όλα τα είδη των τατουάζ με υφή στο σώμα τους όπως ο Βούδας, Mandala, κλπ. Τατουάζ της λέξης του Θιβέτ είναι ένας από αυτούς. Μπορούν να αναμιχθούν με διάφορους ύμνους και ψαλμωδίες. Δείχνουν τη δέσμευσή σας δεδομένου ότι θα είναι στο σώμα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα: Αραβικά τατουάζ για άνδρες και γυναίκες

9. Τατουάζ του Lotus Θιβέτ:

Λωτός Tibetan Tattoo

Τα λουλούδια είναι το πιο κοινό από όλα τα σχέδια. Το Θιβετιανό τατουάζ στο σχεδιασμό ενός λωτού αντιπροσωπεύει πνευματική και πνευματική διαφώτιση και πολύ πιο βαθύ νόημα, όπως ο Λωτός ανθίζει στη λάσπη, αλλά οι θεοί παίρνουν την ευτυχία εάν κοσμούνται από τον Lotus.

Μπορείτε να πάρετε ένα τατουάζ τατουάζ γραφής με τη μορφή μάντρα, ύμνο, σύμβολο ή σενάριο. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε σίγουρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και η τοποθέτηση μπορεί να αποφασιστεί από εσάς. Αυτά τα τατουάζ έρχονται με μια ευρεία συλλογή από σύμβολα, σενάρια ή κάποια μάντρα επίσης, ώστε να είστε βέβαιοι για την επιλογή σας και να πάρετε το μοναδικό τατουάζ σας σε θιβετιανό στυλ. Αυτό το τατουάζ σίγουρα φαίνεται όμορφο και θα εξουδετερώνει εντελώς το μυαλό ενός θεατή.

Δείτε περισσότερα: Ινδικά Σχέδια Τατουάζ 2017

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − 64 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map