9 καλύτερες αναζητήσεις ροζ μπλούζα σχέδια Στυλ Στο LIFe | progressivenewsdaily.info

9 καλύτερες αναζητήσεις ροζ μπλούζα σχέδια Στυλ Στο LIFe

Ψάχνετε για μερικές μπλούζες για ειδικές περιπτώσεις. Ροζ θα είναι ένα πραγματικά ελκυστικό χρώμα και σίγουρα θα κλέψει την εμφάνιση. Φορώντας μια ροζ μπλούζα είναι μια μεγάλη υπόθεση καθώς η επιλογή της σωστής ροζ μπλούζα για ένα saree είναι μια σκληρή απόφαση να κάνει. Τυχερός εσύ, δεδομένου ότι σε αυτό το άρθρο συζητάμε μερικά από τα καλύτερα σχέδια ροζ μπλούζα όλων των εποχών.

Όμορφη ροζ μπλούζα Σχέδια με εικόνες:

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες 9 ροζ μπλούζες.

1. Το σχέδιο ροζ μπλούζα για γάμους:

ροζ blouse designs

Εάν είστε έτοιμος να παρακολουθήσετε μια γαμήλια τελετή, τότε αυτή η μπλούζα θα είναι ο καλύτερος σύντροφός σας. Αυτή η μπλούζα αθλημάτων ένα πραγματικά δροσερό και μοναδικό σχεδιασμό που γίνεται στο μπροστινό μέρος, το οποίο θα προσελκύσει τους ανθρώπους να εξετάσουν αυτό το σχέδιο στην πρώτη θέση. Με τη σωστή saree, θα φανείτε εντελώς θεία σε αυτή την μπλούζα.

2. Η ροζ νυφική ​​μπλούζα σχεδιάζει:

9 καλύτερες αναζητήσεις ροζ μπλούζα σχέδια Στυλ Στο LIFe

Ψάχνετε για σχέδια ροζ μπλούζα; Αυτή είναι μια από αυτές τις ροζ μπλούζες που μπορούν να φορεθούν από τη νύφη στο πάρτι υποδοχής. Η μπλούζα αγκαλιάζει ένα μοντέρνο άγγιγμα έχοντας κατά νου τα παραδοσιακά σχέδια. Αυτή είναι η τέλεια ροζ μπλούζα για τη σύγχρονη και ανεξάρτητη ινδική γυναίκα.

3. Η ροζ χειροποίητη μπλούζα σχεδίαση:

Ροζ Hand-Crafted Blouse Design 3

Όποιος παρείχε την εικόνα αυτής της ροζ μπλούζας πρέπει να απονεμηθεί. Αν χρειάζεστε μια μπλούζα για τις γυναίκες, τότε αυτή είναι η σωστή για εσάς. Έρχεται με φοβερά εξαρτήματα που γίνονται μπροστά και σε όλο το σώμα της μπλούζας επίσης. Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σχέδια ροζ μπλούζα που κάποιος θα έρθει ποτέ μέσω.

Δείτε περισσότερα: Πράσινη μπλούζα σχεδιαστών

4. Η ροζ μπλουζάκι της πλάτης σχεδιασμού:

Ροζ Back Lace Blouse Design 4

Ψάχνετε για μια σέξι και ροζ ινδική μπλούζα; Εδώ είναι μια αρκετά ελκυστική που εμπίπτει στην κατηγορία αυτή. Είναι μία από αυτές τις μπλούζες, που θα σας δώσει όλη την προσοχή. Οποιαδήποτε γυναίκα θα ασχολείτο με αυτή την μπλούζα με τη μέγιστη υπερηφάνεια, αν γνωρίσει την οπτική αξία αυτού του στοιχείου. Παρέχεται με το σωστό ροζ saree, αυτή η μπλούζα θα κάνει μια εμφάνιση σαν ινδική θεά.

5. Η καλύτερη ροζ μπλούζα για την Pattu Saree:

Καλύτερος Pink Blouse For Pattu Saree 5

Όπως μπορείτε να δείτε ότι το saree είναι αρκετά δελεαστικό και τόσο φυσικά, η μπλούζα έπρεπε να είναι όμορφη επίσης. Εάν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους με την αθλητική τελική ωραία και λαμπερή ινδική μπλούζα, τότε αυτή θα είναι η έρημος για σας. Φαίνεται ακριβό, αλλά όταν εκτιμάτε εξαιτίας της, η αξία του χρήματος πληρούται.

6. Το ροζ αμάνικο μπλουζάκι:

Ροζ Sleeveless Blouse 6

Έχει βρεθεί μία από τις καλύτερες ροζ μπλούζες. Αυτό είναι αυτό για εσάς. Απλά κοιτάξτε το δελεαστικό σχέδιο αυτής της αθλητικής μπλούζας. Το μπροστινό μέρος της μπλούζας είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό για αυτό και κάνει το είδος του αθλήματος σαν ένα πλήρες λαιμό, αλλά είναι πολύ περισσότερο από το σχεδιασμό.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά σχέδια μπλούζας

7. Το μακρύ σχέδιο ροζ μπλούζα σχεδίασης για τις γυναίκες:

Μακρύς Cut Pink Blouse Design 7

Πηγαίνοντας ροζ, ε; Γιατί να μην ρίξετε μια ματιά σε αυτό το σχέδιο παραπάνω; Πρόκειται για μια υπέροχη ροζ μπλούζα με μακρύ κόψιμο που συνοδεύεται από δαντέλα στην κορυφή και στο κάτω μέρος. Θα αποκαλύψει πολλά πίσω μέρος και έτσι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ομοιόμορφα τονισμένο πίσω πίσω άνω τμήμα.

8. Το φως Floral Design Ροζ μπλούζα:

Ανθινος Design Pink Blouse 8

Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα σπορ μαζική floral σχέδιο στο πίσω μέρος που είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του στοιχείου. Εκτός από αυτό, η σκιά του χρώματος ροζ είναι αρκετά νηφάλια σε αυτή την μπλούζα.

Δείτε περισσότερα: Κόκκινα σχέδια μπλούζας

9. Η ζεστή και ακριβή ροζ μπλούζα σχεδίασης:

Ακριβός Pink Blouse Design 9

Φαίνεται ακριβό και είναι επίσης ακριβό. Τα χρήματα είναι σίγουρα αξίζει το συντομότερο μπορείτε να χτυπήσει στην πλάτη λόγω της φοβερότητας γοητεία και το σχεδιασμό αυτής της μπλούζας.

Ροζ μπλούζες μπορεί να είναι μια απαίτηση για εκείνους που έχουν μερικές αντίθεση σκιά σκιά όπως μπλε ή κίτρινο. Ροζ μπλούζα σχεδιαστών σκιά μπορεί επίσης να ταιριάζει με βαθύ ροζ χρώματος sarees. Για τα καλύτερα σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε από εδώ.

εικόνες πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 70 = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map