9 ένδοξη τατουάζ χελωνών που είναι καλύτερο σε σχέδια τατουάζ Στυλ Στο LIFe | progressivenewsdaily.info

9 ένδοξη τατουάζ χελωνών που είναι καλύτερο σε σχέδια τατουάζ Στυλ Στο LIFe

Οι χελώνες είναι τα χαριτωμένα πλάσματα του ωκεανού. Με τις ταινίες που γίνονται πάνω τους, δεν είναι καμία κατάπληξη ότι οι άνθρωποι αγαπούν να τους έχουν ως τατουάζ. Αυτός ο τύπος τατουάζ σχεδιάζει ως επί το πλείστον πιο νόημα, η χελώνα φαίνεται να ζει μια ήσυχη ζωή συνεχώς τείνοντας στις δικές τους ανησυχίες. Μερικές φορές ένα τατουάζ τύπος χελώνας είναι λιγότερο διακριτικό στη φύση πάρα πολύ. Τα τατουάζ χελώνας γίνονται καλύτερα με απλές γραμμές και μπορούν επίσης να γίνουν περίπλοκα.

Τα καλύτερα τατουάζ χελωνών για άνδρες και γυναίκες 2017:

Ας δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια τατουάζ χελωνών με την καλύτερη γκαλερί που δίνουν μια ιδέα ενώ παίρνετε τατουάζ.

1. Υπέροχο τατουάζ χελώνα:

Μεγαλοπρεπής Turtle Tattoo

Εδώ είναι ένα υπέροχο τατουάζ που έχει όλα τα λεπτομερώς της χελώνας γίνεται όμορφα. Το μαύρο και γκρι τατουάζ κάνει ένα υπέροχο τατουάζ. Επιλέξτε την τοποθεσία του τατουάζ προσεκτικά, ώστε να μπορεί να εμφανιστεί η δουλειά των καλλιτεχνών.

2. Τατουάζ της φυλετικής χελώνας:

Φυλής Turtle Tattoo

Εδώ είναι ένα πανέμορφο φυλετικό τατουάζ που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή τατουάζ σας. Το τατουάζ γίνεται με παχύ περιοχές που έχουν το φυλετικό σχέδιο σε αυτά. Η εικόνα της χελώνας κόβεται σε διαφορετικά τμήματα για να σας δώσει το φυλετικό αποτέλεσμα. Αυτός θα ταιριάζει επίσης στο χέρι ή το στήθος σας, δοκιμάστε με κάποια σκοτεινή μελάνι ή με έναν απλό τρόπο.

3. Τατουάζ για χελώνα παιδιών:

Παιδί Turtle Tattoo

Πάρτε εμποτισμένο με αυτό το χαριτωμένο χελώνα τατουάζ που είναι σαν ένα παιδί. Αυτό είναι υπέροχο για τη νεότερη γενιά και μοιάζει με χαρακτήρα κινούμενων σχεδίων. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το τατουάζ είναι φωτεινά και όμορφα. Το τατουάζ θα σας κάνει πάντα χαμόγελο.

4. Τατουάζ καρδιάς στα πόδια:

Καρδιά Turtle Tattoo On Foot

Εδώ είναι ένα μικρό τατουάζ χελωνών που είναι τόσο ευχάριστο και αξιολάτρευτο που θα θέλατε να το κάνετε και στα δύο πόδια. Η σχεδίαση της χελώνας έχει μια μικρή καρδιά στο κέντρο που την καθιστά καταπληκτική. Επιλέξτε αυτό, αν είστε το είδος και το ρομαντικό αγάπη ρομαντικά πράγματα.

5. Τατουάζ χελώνα μισού μανικιού Maori:

Μαορί Half Sleeve Turtle Tattoo

Αυτό το ανδρικό τατουάζ είναι απλώς ένα πανέμορφο αριστούργημα. Αυτό βασίζεται στα σχέδια Μαορί. Το τατουάζ Μαορί έχει τη χελώνα και τα κύματα της θάλασσας εμποτισμένα με τολμηρές γραμμές και καμπύλες. Ο άνδρας σχεδιασμός μπορεί να γίνει στον ώμο ή στην πλάτη.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ των ζώων

6. Τατουάζ καμπύλης χελώνας:

Κυρτός Turtle Tattoo

Αυτό είναι ένα άλλο Χαβάης παίρνει το τατουάζ χελώνα. Αυτό το χαριτωμένο τατουάζ χελωνών σχεδιάζεται με καμπύλες που γίνονται με λεπτές και παχιές γραμμές. Οι κουκίδες στο σχέδιο προσθέτουν χαρακτήρα στο τατουάζ.

7. Τατουάζ χελωνών κελτικής γάτας:

Celtic Knot Turtle Tattoo

Εδώ είναι ένα μοναδικό τατουάζ χελώνας που γίνεται με τη μέθοδο τατουάζ δοντιών εργασίας. Ο κελτικός σχεδιασμός κόμβων είναι μοναδικός και αυτό προσθέτει χαρακτήρα στο τατουάζ. Κάντε αυτό με σκοτεινές και παχιές γραμμές και μπορείτε να εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

8. Τατουάζ ιαπωνικής χελώνας:

Ιαπωνικά Turtle Tattoo

Αυτό είναι ένα σχέδιο τατουάζ ανδρών που προέρχεται από το ιαπωνικό σύνολο των τατουάζ. Το ιαπωνικό τατουάζ είναι ένα άλλο συναρπαστικό σχέδιο. Το τατουάζ έχει τη χελώνα κολυμπώντας στα νερά και τα θαυμάσια ιαπωνικά λουλούδια γύρω από αυτό.

Δείτε περισσότερα: Δημοφιλή σχέδια και έννοιες τατουάζ

9. Τατουάζ γραμμών χελωνών:

Χελώνα Line Tattoo

Εδώ είναι ένα απλό τατουάζ χελωνών που γίνεται με τη μέθοδο τατουάζ γραμμής. Ο παραδοσιακός σχεδιασμός τατουάζ χελωνών που χρησιμοποιείται εδώ καθιστά πολύ ελκυστική. Αυτό είναι ιδανικό για όσους μπαίνουν στον κόσμο τατουάζ για πρώτη φορά. Πάρτε αυτό το σχέδιο με μελάνι στο χέρι σας για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τατουάζ χελώνα έχουν γίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα. Η απλότητα του σχεδιασμού το καθιστά πολύ ελκυστικό και πολλοί άνθρωποι αγαπούν να παίζουν με τα διάφορα στυλ που είναι δυνατόν. Μπορείτε να έχετε τα Χαβάσια ή τα Ιαπωνικά στυλ. Θα μπορούσατε ακόμη να δοκιμάσετε το στυλ Μαορί ή ακόμα να το κρατήσετε απλό και χαριτωμένο.

Δείτε περισσότερα: Οδηγός αρχαρίων για να πάρει ένα τατουάζ

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 63 = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map