9 Κομψά και μοντέρνα κίτρινα σχέδια Kurti Στυλ στη ζωή

Εάν επιλέξετε να φορέσετε κίτρινο, συνειδητά πέστε στο πράσινο και πορτοκαλί φάσμα. Το κίτρινο χρώμα υποδηλώνει ταυτόχρονα διάφορα χαρακτηριστικά σε διαφορετικές καλλιέργειες. Αν και σχετίζεται με το χιούμορ, τη διασκέδαση και τον αυθορμητισμό? Σημαίνει επίσης το φθόνο διπλωματίας ζηλιάρης και φευγαλέα έχει έτσι ένα επιθετικό χαρακτήρα στο χρώμα. Λόγω της λάμψης στο χρώμα προσθέτει στην ενίσχυση της εικόνας του ατόμου. Είναι μάλλον ένα χρώμα για τις γυναίκες που οι αρσενικές γραβάτες είναι η εξαίρεση.

Καλύτερο κίτρινο χρώμα μόδας Kurti Σχέδια:

Εδώ είναι κορυφαία 9 κίτρινο kurtis,

1. Κόμμα φοράτε Μάνγκο Κίτρινο Kurti:

Κόμμα Wear Mango Yellow Kurti

Σχεδιάζετε να πάτε για πάρτι το βράδυ; Μανγκό κίτρινο μεταξωτό κουρτί θα είναι μια καλή επιλογή ανεξάρτητα από τον τόπο και την απόλαυση. Αυτό το κίτρινο kurtis μάνγκο συμπληρώνεται καλύτερα με λευκά συζεύγματα. Αυτός ο χρωματιστός Kurtis θα σας κάνει πραγματικά χαρούμενους. Ο φωτεινός χαρακτήρας του κίτρινου θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε ένα καλά φωτισμένο μέρος. Αυτός ο τρόπος θα μπορούσε να είναι μια ημέρα και μια νυχτερινή ενδυμασία επίσης.

2. Ασύμμετρο Κίτρινο χρώμα λεμονιού:

Ασύμμετρο Lemon Yellow Color Kurta

Ασύμμετρη σχεδίαση με κίτρινες κούκλες με λευκές φούστες σας δίνει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Με ανοιχτό κέντημα στο κίτρινο κίτρινο κίτρινο χρώμα, αυτό το εξάρτημα θα μπορούσε να φορεθεί σε λειτουργίες και φεστιβάλ. Ένα κομμάτι λαιμού με τοταζ μελέτησε μενταγιόν και σαν σκουλαρίκια τονίζει τη στολή.

3. Απλό Κίτρινο Κούρτι:

Πεδιάδα Yellow Kurti

Η απλή κίτρινη κούρτη με την αντίθεση στην πλάτη του μπροστινού κουμπιού δίνει στην προσωπικότητά σας μια έντιμη και ευδιάκριτη προοπτική. Αυτό είναι καλό για την καθημερινή φθορά και το μέγεθος που έχει σημειωθεί παραπάνω δίνει επιπλέον άνεση για το καθημερινό άλεσμα. Από την άλλη πλευρά, η απλή κίτρινη κούρτη συνδυασμός με έντυπη φθορά ποδιών θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για κυρίες που θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικά σχέδια.

4. Κίτρινο Long Kurti:

Κίτρινος Long Kurti

Κρέπα κίτρινο μακρύ kurtis θα μπορούσε να είναι ένα όμορφο add-on στην ντουλάπα σας. Αυτά τα μακρά kurtis θα μπορούσε να συνδυαστεί με legging, salwar καθώς και palazzos. Η φθορά των ποδιών θα μπορούσε να είναι ένα αντίθεση χρώματος που θα μπορούσε να μετριάσει την κίτρινη του ρούχου και να το κάνει πιο αξιοπρεπές.

5. Στυλ Anarkali Κίτρινο Μόδα Kurti:

Anarkali Style Yellow Fashion Kurti

Anarkali στυλ κίτρινη μόδα kurtis θα μπορούσε να είναι μια από τις επιλογές για την ένδυση το βράδυ, πάρτι φορούν, καθώς και για περιστάσεις και φεστιβάλ. Τυπωμένα ή κεντημένα Anarkalis θα μπορούσαν να είναι οι επιλογές για να διαλέξετε. Κυρίες και κορίτσια φαίνονται πανέμορφα και κομψά στο Anarkalis. Αυτά τα anarkalis θα μπορούσαν να γίνουν από βαμβάκι, μετάξι, ακατέργαστο μετάξι, georgette ή κρέπα ύφασμα

6. Κίτρινο Brand Kurtis:

Κίτρινος Brand Kurtis

Το ύφασμα Chanderi είναι μία από τις πολλές επιλογές στο κίτρινο εμπορικό σήμα kurtis. Το κίτρινο χρώμα kurtis στο ύφασμα chanderi μπορεί να τυπωθεί ή να χρωματιστεί καθαρά με ένα αντιπαραβαλλόμενο πόδι. Chanderi ύφασμα κίτρινο συνδυασμό κούτσας είναι άνετο να φορέσει και φαίνεται πολύ κομψό.

Δείτε περισσότερα: Πορτοκαλί χρώμα Kurti

7. Τυπωμένο κίτρινο Kurtis:

Εντυπος Yellow Kurtis

Μέχρι τώρα έχουμε δει πολλά σχέδια με απλό κίτρινο kurtis. Τυπωμένο κίτρινο σχέδιο κούττας για να φανεί πολύ όμορφο και διαφορετικό. Τα σχέδια θα μπορούσαν να κυμαίνονται από γεωμετρικά σχέδια σε λουλούδια, πόλκα κουκίδες και ούτω καθεξής, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ατόμου.

8. Μουστάρδα Κίτρινο Κούρτι:

Μουστάρδα Yellow Kurti

Mustartd κίτρινο χρώμα kurti μπορεί να μην είναι επιλογή των γυναικών λόγω της τολμηρότητας του χρώματος. Ωστόσο, το μουστάρδα κίτρινο χρώμα κούρι φαίνεται πολύ μυθιστόρημα και ξεχωρίζει στο πλήθος, ακριβώς λόγω του τολμηρού χρώματος. Φως κέντημα στο κουρτίνα θα μπορούσε να μειώσει την τόλμη του χρώματος και να το κάνει να φαίνεται πολύ μοντέρνα.

Δείτε περισσότερα: Απλό σχέδιο Purple Kurti

9. Κίτρινο Kurtis για άνδρες:

Κίτρινος Kurtis for Men

Το φωτεινό κίτρινο χρώμα kurtis κάνει μια τολμηρή δήλωση στυλ. Οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν ένα μακρύ κίτρινο χρώμα κούρτα με ένα αντίθετο και ένα σακάκι γκόμενα. Μια άλλη επιλογή είναι μια επιλογή από αντίθεση κουμπιά κουμπί. Ο κίτρινος kurtis μπορεί να είναι μακρύς μήνας ή μικρός, κενός, κεντημένος ή τυπωμένος.

Διαφορετικές αποχρώσεις του κίτρινου kurtis δίνουν μια διαφορετική εμφάνιση στο άτομο. Ένα ζεστό χρώμα από τη φύση κίτρινο kurtis κάνει μια τολμηρή δήλωση στυλ και ξεχωρίζει από το κοινό πλήθος.

Δείτε περισσότερα: Gray Color Kurtis

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 2 =