Κορυφαίες 9 ασκήσεις Kegel για άνδρες | Στυλ στη ζωή

Η άσκηση είναι ένας πολύ αναγκαίος παράγοντας στις ζωές μας σήμερα και απαιτείται να παραμείνει κατάλληλος και υγιής. Για να διατηρήσετε ένα υγιές σώμα, είναι απαραίτητο να ασκηθείτε ολόκληρο το σώμα σας. Στον σημερινό κόσμο υπάρχει μια άσκηση για βασικά τα πάντα. Με νεότερες καινοτομίες, οι άνθρωποι έχουν διευρύνει το μυαλό τους. Θέλουν να πειραματιστούν με τις νεότερες ιδέες. Θέλουν να βρουν μια λύση για τα πάντα.

Εάν έχετε μια λύση για μια λιπώδη κοιλιά και μια λύση για έναν πόνο στην πλάτη, τότε έχετε μια λύση για τα ιδιωτικά μέρη σας πάρα πολύ. Αυτό είπαμε ως ασκήσεις kegel που επικεντρώνεται κυρίως σε τίποτα εκτός από τα ιδιωτικά σας μέρη. Το καλύτερο μέρος για το kegel είναι, κανείς δεν πρέπει να ξέρει τι συμβαίνει εκεί κάτω. Για να μάθουν και να εκτελέσουν αποτελεσματικές ασκήσεις kegel δίδονται λεπτομερώς παρακάτω.

Ζέσταμα:

Ζεστός up

Για να αρχίσετε να κάνετε μια πολύ αποτελεσματική άσκηση kegel θα πρέπει πρώτα να προθερμανθείτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα επίπονο επειδή καμία άσκηση kegel δεν θα απαιτήσει υπερβολική σωματική πίεση. Ζεσταίνουμε να κάνουμε κάποια περιστασιακή ελεύθερη άσκηση χεριών πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε άσκηση kegel.

Βασικό kegel:

kegel exercises for men2

Η βασική άσκηση kegel η οποία απαιτεί μόνο τις βασικές συστολές και χαλάρωση είναι το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση μιας αποτελεσματικής άσκησης kegel. Ξαπλώστε στην πλάτη σας και κρατήστε τη σπονδυλική σας στήλη και τα πόδια ευθεία. Ο λαιμός πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τη σπονδυλική στήλη και να ξεκινήσει η σύμβαση και να χαλαρώσει ρουτίνα.

Λειτουργία έκρηξης:

kegel exercises for men3

Η λειτουργία Burst έρχεται μετά την άσκηση εκκίνησης και απαιτεί να συμβάλλετε και να χαλαρώσετε για ένα δευτερόλεπτο πριν επαναλάβετε τη διαδικασία. Η όλη άσκηση πρέπει να γίνεται με επίκεντρο τους γεννητικούς μυς.

Λειτουργία αντοχής:

kegel exercises for men4

Το επόμενο βήμα έρχεται μετά τη λειτουργία ριπής και είναι μια πιο δύσκολη διαδικασία επειδή τώρα απαιτεί να συμβεί για 8 δευτερόλεπτα που είναι αρκετά δύσκολο για έναν αρχάριο και στη συνέχεια να απελευθερωθεί για 4 δευτερόλεπτα. Πρέπει να το επαναλάβετε τέσσερις φορές για μια επιτυχημένη άσκηση kegel.

Επανάληψη καθημερινής χρήσης:

kegel exercises for men5

Όλες οι ασκήσεις Kegel που αναφέρονται παραπάνω πρέπει να εκτελούνται καθημερινά, έτσι ώστε τα γεννητικά όργανα να είναι πάντα σε καλή κατάσταση. Αν έχετε προβλήματα στο ουροποιητικό σας σύστημα, η άσκηση kegel θα λειτουργήσει καλά για να σας απαλλάξει από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα. Η επανάληψη της διαδικασίας καθημερινά θα διασφαλίσει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα γεννητικά όργανα σας στο μέλλον.

Δείτε περισσότερα:  Ασκήσεις για τον ανώτερο πόνο στην πλάτη

Το φίδι:

kegel exercises for men2

Το φίδι είναι μια πολύ δημοφιλής άσκηση kegel και περιλαμβάνει τη χρήση των κάτω μυών σας για να βελτιωθεί η μετακίνηση του εντέρου και το σχήμα του πυθμένα. Το φίδι πρέπει να εκτελείται καθημερινά για να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η κλίση της πυέλου:

kegel exercises for men7

Η πυελική κλίση έρχεται μετά την προθέρμανση και μπορεί να γίνει αμέσως, έτσι ώστε οι πυελικοί μύες να παραμείνουν ισχυροί και κυρίαρχοι. Μερικές φορές οι πυελικοί μύες παίρνουν λήθαργο και έτσι απαιτούν μια καλή άσκηση για να παραμείνουν ισχυροί.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να κάνετε άσκηση Kegel

Άσκηση ούρων:

Για τους άνδρες γίνεται πολύ εύκολο να κάνετε μια άσκηση kegel με την ούρηση. Όταν ούρηση δοκιμάζετε και σταματάτε τα ούρα, αν μπορείτε να σταματήσετε με επιτυχία τα ούρα χωρίς να κρατάτε την αναπνοή σας ή να τεντώνετε τους κοιλιακούς μυς σας τότε έχετε βρει με επιτυχία αυτό το μυ.

Επαναλαμβανόμενη Άσκηση:

kegel exercises for men4

Για να επιτύχετε μια καλή ποσότητα άσκησης kegel καθημερινά πραγματοποιήστε τα πρώτα πέντε βήματα αποτελεσματικά και ποτέ δεν θα υποφέρετε με οποιοδήποτε πρόβλημα γεννητικών οργάνων που σχετίζεται με προβλήματα ουροφόρων οδών ή οτιδήποτε άλλο αυτού του είδους αν και είναι πολύ απαραίτητο να εντοπίσετε αυτούς τους μυς πρώτα πριν μεταφέρετε κάθε είδους άσκηση. Μια άσκηση kegel είναι μια πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια άσκησης, αλλά εξακολουθεί να κατέχει το έδαφος της ως σημαντικό.

Δείτε περισσότερα:  Ασκήσεις για την ενίσχυση της κατώτερης πλάτης

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 7.

Leave A Comment

40 + = 45