9 επαγγελματίες σχεδιαστές Jaipuri Mehndi | Στυλ στη ζωή

Mehendi Καλλιτέχνης σε Jaipur φέρνει τους πιο δημιουργικούς σχεδιαστές που μπορούν να χαράξουν όμορφα σχέδια mehendi ότι τέλεια. Το Jaipuri mehandi έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποτέ μια ινδική νύφη χωρίς Mehandi.

Η τελετή Mehandi έχει γίνει πολύ γνωστή όταν συγκρίνεται με τις προηγούμενες μέρες. Στην πραγματικότητα, ορισμένες οικογένειες θα έχουν ακόμη μια ειδική φωτογράφηση για τη λειτουργία τους mehendi με έναν έμπειρο και επαγγελματικό καλλιτέχνη Mehndi στο Jaipur.

Δεν είναι ποτέ μακριά από τη διακόσμηση των χεριών με τα αγαπημένα σχέδια mehandi. Για όσους εξακολουθούν να φαντασιάρουν για τα σχέδια Adorable Jaipur Mehndi, εδώ είναι οι κορυφαίοι σχεδιαστές mehndi με τη διεύθυνση τους στο Jaipur.

9 κορυφαίοι σχεδιαστές της Mehndi στο Τζαϊπούρ:

1. Rakesh - Mehndi Καλλιτέχνης:

Mehndi Artists In Jaipur

Ανάμεσα στην πολυάριθμη νυφική ​​τέχνη Jaipuri mehandi, ο Rakesh Mehendi έχει ειδική αναγνώριση. Βρίσκεται στη διάσημη Gopalpura, είναι επαγγελματίας και παθιασμένος σχεδιαστής mehendi. Δίνει προτεραιότητα στους πελάτες του και θα προτιμήσει να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία ποτέ, προσφέρει επίσης πολλά στυλ νυφικών πακέτων.

Διεύθυνση: Gopalpura Buypass, Κοντά στην οδό Riddhi-Siddhi, Gopalpura, Jaipur, Rajasthan 302018

2. Reena - Mehndi Σχεδιαστής:

Reena Mehndi Art

Η Reena κάνει άψογη τέχνη του γάμου mehendi και είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές mehandi στην πολιτεία του Rajasthan. Η Reena είναι ένας επιζητούμενος καλλιτέχνης mehndi και η επιδεξιότητά της είναι γνωστή για τα συνηθισμένα mehndi σχέδια. Είναι πολύ δημοφιλής για τα προσαρμοσμένα σχέδια Jaipuri νυφικό mehndi.

Διεύθυνση: 97, Himmat Nagar, Gopalpura, Tonk Road, Jaipur-302018

3. Anil - Jaipuri Mehndi Σχέδια για τα χέρια:

Anil Mehandi Art

Η Anil έχει έδρα το Malviya Nagar και έχοντας εμπειρία σε σχέδια mehndi για περισσότερο από μια δεκαετία, είναι ένας από τους διάσημους mehndi καλλιτέχνες στο Jaipur. Εφαρμόζουν την ικανότητά τους ως καλλιτέχνης και κατά συνέπεια εφαρμόζουν τα νυφικά mehandi που ξεχωρίζουν. Προσφέρουν προσιτά πακέτα με τα τελευταία μοντέλα mehandi.

Διεύθυνση: Crystal γήπεδο, Malviya Nagar, Jaipur-302017, Απέναντι Pizza Hut.

4. Σχέδια SK Mehandi:

SK Mehandi Art

Η SK Mehandi Art παρέχει μοναδικά σχέδια με τη δημιουργική της ικανότητα και εμπειρία αρκετών ετών. Θα βεβαιωθούν ότι όλοι θα σηκωθούν και θα λάβουν γνώση του σχεδιασμού της νύφης mehndi. Προσφέρουν πολλά στυλ νυφικά πακέτα που περιλαμβάνουν τυπικό ύφος της Bohra και άλλα τοπικά στυλ των σχεδίων mehendi.

Διεύθυνση: Link Road, MI Road, Bapu Bazar, Τζαϊπούρ - 302141

5. Shalu Mehandi Καλλιτέχνης:

Shalu Mehandi

Ο Shalu είναι επαγγελματίας και παθιασμένος σχεδιαστής mehandi που κατοικεί στο Jaipur. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα παραδοσιακά νυφικά σχέδια, μοντέρνα σχέδια ή ινδικά σχέδια. θα ωραιοποιήσει το χέρι με τα έργα τέχνης της. Πληρούν όλες τις προσδοκίες και χαράζουν τη φαντασία στα χέρια και τα πόδια.

Διεύθυνση: Αρ. H39, Sodala, Jaipur - 302019

6. Hema - Mehndi Σχεδιαστής:

Χέμα Mehndi Art

Η Hema είναι γνωστή για τα εξατομικευμένα σχέδιά της. Δεν πιστεύει στην παραγωγή λουλουδιών και φύλλων. Για το Mehandi της είναι ένας τρόπος να εκφράσει τη συγκίνηση και τις σκέψεις της νύφης. Αν κάποιος ψάχνει για το δημιουργικό και μοναδικό σχεδιασμό για αυτή την ερχόμενη γαμήλια εποχή, τότε ο Hema θα είναι ο καλύτερος καλλιτέχνης mehndi στο jaipur.

Διεύθυνση: Νο. 8, Durgapura, Jaipur - 302018

7. Bheemraj - Mehandi Τέχνη:

Bheemraj Mehandi Art

Ο Bheemraj είναι ένας σχεδιαστής Jaipuri mehndi και είναι γνωστός για τα εξατομικευμένα σχέδια του. Προσφέρουν οικονομικά προσιτά πακέτα με υψηλής ποιότητας σχέδια mehendi για τα χέρια και τα πόδια. Ένας επαγγελματίας για γάμους και φεστιβάλ πρέπει να είναι εκεί για την τελετή mehndi αξίζει σίγουρα να δοκιμάσει.

Διεύθυνση: Link Road, κοντά στο αρχοντικό Saraogi, Τζαϊπούρ: 302003

8. Rajendra - Mehandi Καλλιτέχνης:

Rajendra Mehandi Art

Η Rajendra είναι ένας νυφικός καλλιτέχνης mehndi στο Jaipur. Απλώς απαιτείται να περιγράψετε τι είδους σχεδιασμό και θέμα που μια νύφη κοιτάζει τα υπόλοιπα θα ληφθεί μέριμνα από τον Rajendra και την ομάδα. Θα παρέχουν εξαιρετικά σχέδια mehendi ότι όλοι θα αρχίσουν να δώσουν συγχαρητήρια για το σχεδιασμό.

Διεύθυνση: Σύμπλεγμα Ηλίου και Σελήνης, Νοσοκομείο Soni, Sikar Road, Τζαϊπούρ: 302039

9. Κομάλ - Μεχάντι Καλλιτέχνης:

Komal Mehandi Art

Μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, ο Komal έχει τη δική του ειδική αναγνώριση στο Jaipur όταν πρόκειται για σχέδια Mehandi. Τα σχέδιά τους εξελίσσονται διαισθητικά με ποικίλη φαντασία χωρίς καμία αναφορά στα βιβλία. Το Komal προσφέρει πρόσθετες πρόσθετες υπηρεσίες για γάμους και άλλα φεστιβάλ.

Διεύθυνση: Οικόπεδο αριθ. 9, Απέναντι από το Alankar Mahila Girls College, Τζαϊπούρ: 302021

Συμπέρασμα:

Κανένας Ινδός γάμος δεν είναι ποτέ πλήρης χωρίς mehandi. Είναι πολύ διάσημο και στο Ρατζαστάν. Όλοι οι επαγγελματίες καλλιτέχνες προσφέρουν αποκλειστικά σχέδια mejandi jaipuri και πάνω από τα εξωτικά σχέδια τέχνης mehandi σίγουρα θα κάνουν όλοι να σηκωθούν και να λάβουν γνώση της νύφης.

Leave A Comment

+ 2 = 7