9 Καλύτερα μυστικά και συμβουλές ομορφιάς του Hollywood Στυλ στη ζωή

Οι ηθοποιούς του Χόλιγουντ έχουν θαυμάσει όλοι. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους φαίνονται αρκετά φυσιολογικοί χωρίς να συνθέτουν! Θα σας προκαλούσε σοκ να δείτε μερικά από αυτά τα πρόσωπα. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να μοιάσετε με αυτούς είναι να μάθετε μερικά από τα κόλπα του εμπορίου. Αυτό είναι πιο εύκολο να πούμε παρά να το κάνετε. Από πού αρχίζετε να ψάχνετε αυτά τα κόλπα; Πώς γνωρίζετε ποιες να εφαρμόσετε και ποιες να αγνοήσετε; Λοιπόν προσπαθήσαμε να κάνουμε το έργο σας λίγο πιο εύκολο. Εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς Hollywood.

Μυστικά ομορφιάς του Hollywood και συμβουλές:

1. Μακιγιάζ ματιών:

9 Καλύτερα μυστικά και συμβουλές ομορφιάς του Hollywood Στυλ στη ζωή

Τα μάτια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου σας. Με το σωστό μακιγιάζ όλα τα μάτια μπορούν να γίνουν για να φαίνονται απίστευτα! Χρησιμοποιήστε δείκτες kohl ή μπλε ναυτικά για να σκουρύνετε το χείλος των ανώτερων καπακιών σας. Αυτό κάνει τα λευκά των ματιών σας να ξεχωρίζουν.

Η σκοτεινή επένδυση των ματιών φαίνεται καλύτερα για τους ανθρώπους που έχουν ελαφριά έγχρωμα μάτια. Εάν είχατε μια νύχτα αργά και θέλουν να κάνουν τα μάτια σας λίγο πιο perkier, απλά βυθίστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας με τζελ αλόης. Η χρήση υγρών τακτικών γραμμών απαιτεί επιδέξια χέρια. Για να διευκολύνετε την εργασία σας, μπορείτε πρώτα να φτιάξετε μια ετικέτα με την επένδυση και ένα υγρό μετά από αυτό.

2. Μάσκαρα:

9 Καλύτερα μυστικά και συμβουλές ομορφιάς του Hollywood Στυλ στη ζωή

Χρησιμοποιείτε πάντα δύο είδη μάσκαρα για τις άνω και κάτω βλεφαρίδες. Χρησιμοποιήστε το παχύ γυαλιστερό είδος για το ανώτερο και αδιάβροχο είδος για το χαμηλότερο. Εάν έχετε ξανθά ρίζες βλεφαρίδων, που είναι δύσκολο να επιτευχθούν με τη φυσιολογική μάσκαρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πολύ λεπτή άκρη μαύρη υγρή επένδυση.

3. Χρησιμοποιώντας τα φύλλα για να ελέγξετε τη φρεσκάδα:

Οι φριχτές τρίχες μπορούν να ελέγχονται χρησιμοποιώντας φύλλα στεγνωτηρίου. Αυτά λειτουργούν πολύ καλά για γρήγορους βλαστούς. Απλά τρέξτε ένα φύλλο πάνω από τα μαλλιά σας και θα ταρακουνήσει το friskiness.

4. Να απαλλαγείτε από τις κηλίδες:

9 Καλύτερα μυστικά και συμβουλές ομορφιάς του Hollywood Στυλ στη ζωή

Υπάρχει μια εξαιρετική θεραπεία για τις ατέλειες που χρησιμοποιούνται συχνά από ανθρώπους στο Χόλιγουντ. Ανακατέψτε ένα πακέτο ξηρής μαγιάς με το χυμό μισού λεμονιού και βάλτε το σε μια πάστα. Διαδώστε αυτή την επικόλληση στο πρόσωπό σας και αφήστε την να στεγνώσει. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το και μαζί με όλα τα blemishes σας!

Δείτε περισσότερα: Σπιτικές συμβουλές ομορφιάς για το χειμώνα

5. Μακιγιάζ χειλιών:

Hollywood beauty secrets

Η κυριαρχία του μακιγιάζ στα χείλη είναι ένα κλειδί για την καλή εμφάνιση πάρα πολύ. Τα γυμνά χείλη φαίνονται εξαιρετικά και είναι κατάλληλα για όλες τις περιπτώσεις. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη μορφή κραγιόν που μπορεί να λειτουργήσει για σας. Αν συμβαίνει αυτό, τότε μην το αλλάζετε σε κάτι που δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να χαράξετε τα χείλη σας με μια ουδέτερη επένδυση και στη συνέχεια να τα γεμίσετε αφήνοντας το κενό κενό έτσι ώστε να έχει ένα ροζ λαμπερό βλέμμα μόλις χρησιμοποιήσετε τη στιλπνότητα. Για ένα πληρέστερο σύνολο χεριών, χρησιμοποιήστε το μολύβι με κοντό μολύβι Make Up For Ever. Μικροποιήστε τη γραμμή λίγο για να μαλακώσετε το αποτέλεσμα και στη συνέχεια γυαλίστε.

Δείτε περισσότερα: Αρχαία αιγυπτιακή συμβουλές φροντίδας δέρματος

6. Μακιγιάζ φρυδιών:

9 Καλύτερα μυστικά και συμβουλές ομορφιάς του Hollywood Στυλ στη ζωή

Ναι, τα φρύδια χρειάζονται μακιγιάζ επίσης! Κρατώντας τους καλά καλλωπισμένο είναι το κλειδί για να κάνει το πρόσωπό σας να φανεί όμορφο. Όταν χρησιμοποιείτε σκόνες για να τις γεμίσετε, χρησιμοποιήστε τόνους που θα το κάνουν φυσικό όπως η τέφρα Χρωματισμένη σκόνη.

7. Concealer ακολουθεί το ίδρυμα:

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το concealer πρώτα και στη συνέχεια το συνδυάζετε με το θεμέλιο. Concealer θα πρέπει πάντα να επιτύχει θεμέλιο παρά να προηγηθεί.

8. Συμβουλές κλιματισμού:

9 Καλύτερα μυστικά και συμβουλές ομορφιάς του Hollywood Στυλ στη ζωή

Για να μεγιστοποιήσετε τα πλεονεκτήματα οποιουδήποτε κλιματιστικού σταθεί σε ένα ατμό ατμού, με το κοντίσιονερ ενεργοποιημένο για τουλάχιστον δέκα λεπτά. Ο ατμός διασπά το κλιματιστικό και καθιστά ευκολότερο να μαλακώσετε και να εξομαλύνετε τα μαλλιά σας.

Δείτε περισσότερα: Συμβουλές μακιγιάζ κόκκινων χαλιών

9. Κρατήστε το δέρμα απαλό το χειμώνα:

9 Καλύτερα μυστικά και συμβουλές ομορφιάς του Hollywood Στυλ στη ζωή

Ο χειμώνας σημαίνει ζεστά ντους και λουτρά. Αλλά αυτό ακριβώς γίνεται η ανατροπή μας. Αποφύγετε το ζεστό νερό στα λουτρά και τα ντους και χρησιμοποιήστε ένα παιδικό πετρέλαιο πριν το αφρώδες σε moisturizers. Αυτή είναι μια ανθεκτική μέθοδος για να κρατάτε το δέρμα σας λαμπερό.

Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα μυστικά ομορφιάς του Hollywood και συμβουλές. Αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

13 − 11 =