9 καλύτερη ινδική συλλογή στυλ Hijab για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Ο ινδικός πολιτισμός είναι πλούσιος σε παραδόσεις και είναι γνωστός για απλότητα και σεμνότητα. Η ινδική ισλαμική κοινωνία είναι συντηρητική, αλλά οι μουσουλμανικές γυναίκες έχουν συνδυάσει με επιτυχία τη μόδα με τη νεωτερικότητα. Το κομψό ινδικό μινιμαλά ινδικό στυλ hijab ταιριάζει με ινδικά χτένια, όπως το saris / salwar kurta.

Καλύτερη ινδική συλλογή Stye Hijab για τις γυναίκες:

Μια συγχώνευση της νεωτερικότητας και των συμβατικών μορφών Top 9 ινδική μόδα hijab δίνει μια άποψη του πτηνού σε αυτό το τεράστιο ινδικό μόδα βιομηχανία.

1. Casual Hijab Fashion:

Ανέμελος Hijab Fashion

Οι Ινδοί είναι απλοί και έτσι είναι το στυλ τους. Ένα συμπαγές χρώμα κεφαλής που ταιριάζει με ανεπίσημα τυπωμένο salwar kameez / chudidaar με ινδική hijab στιλ dupatta φαίνεται εκπληκτική για casual συγκεντρώσει, πάρτι ή απλά ψώνια παράθυρο με τους φίλους. Πειραματιστείτε με συνδυασμούς χρωμάτων με hijab και το ντύσιμο και ξεχωρίστε στο πλήθος.

2. Σύγχρονη / Κόμμα Style Hijab:

Μοντέρνο/Party Style Hijab

Ο Σάρι είναι αξιοπρεπής ενδυμασία και μπορεί να φορεθεί διαφορετικά - ο Μπενγκάλι / Ορρίσα ή ο Μαχαριαστικός τρόπος. Η επιλογή ενός hijab για να ταιριάζει με ένα sari γίνεται υπογραφή δήλωση, δίνοντάς της μια λεπτή εμφάνιση. Ταιριάζοντας το hijab από την ινδική συλλογή hijab με τη saree-μπλούζα και χρησιμοποιώντας καρφίτσα, μανικετόκουμπα, μαργαριτάρια τονίζει το persona.

3. Trendy Style Γραφείο Hijab:

Μοντέρνο Hijab Office Style

Έξυπνες επαγγελματικές κυρίες / κορίτσια δεν αισθάνονται συγκρατημένες λόγω της συντηρητικής ισλαμικής στολή. Έχουν συνδυάσει έξυπνα τα φορέματα τους - jeans / palazzos sarees / salwar kurta / με μπαγιές και απλά συμπαγή χρώματα ή τυπωμένα βαμβάκι / πολυστρωματικό ινδικό στυλ hijabs. Τα εξειδικευμένα ισλαμικά ρούχα με δυτικό / ινδικό στυλ διατηρούν την εμφάνιση και τη σεμνότητα τους. Κινούν με ευκολία στο επαγγελματικό κύκλωμα.

4. Σχολικά κορίτσια Hijab:

Σχολείο Girls Hijab

Ινδικό hijab για κορίτσι σχολείο ενθαρρύνει το αίσθημα της ενότητας, καθώς και να τηρούν τις θρησκευτικές κατευθυντήριες γραμμές. Τα Hijabs είναι απλά κασκόλ πάνω από το κεφάλι σας, καρφιάζετε τις πλευρές κάτω από το πηγούνι και το αναποδογυρίζετε γύρω από τους ώμους και τέλος εξαπλώνετε και τα δύο άκρα για να καλύψετε το στήθος. Τα ινδικά κορίτσια hijab ταιριάζουν με τον κώδικα ενδυμασίας που καθορίζεται από το σχολείο / κολέγιο.

5. Kiddy Hijab Style:

Kiddy Hijab Style

Hijab μόδα έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής με τα παιδιά επίσης. Τα ελκυστικά σχέδια hijab σχεδιάζονται για τα παιδιά που τα κάνει να φαίνονται χαριτωμένα και εξίσου ισλαμικά. Τα περισσότερα από τα μικρά κορίτσια ακολουθούν τους πρεσβυτέρους τους στους κώδικες dressing. Μια μεγάλη ποικιλία από μαύρο / άσπρο, κεντημένα, polka κουκίδες, σύννεφο / τυπωμένο Ινδικό στυλ ιτζάμπ είναι διαθέσιμα για να ταιριάζουν με τα παχουλός μάγουλα τους.

6. Έφηβοι Στυλ Hijab:

Εφηβοι Hijab Style

Οι έφηβοι είναι ζωηροί και οι Ινδοί μουσουλμάνοι έφηβοι δεν αποτελούν εξαίρεση. Όμορφα, σύγχρονα ινδικά hijabs είναι διαθέσιμα για να ταιριάζουν με τη διάθεσή τους n persona. Το εκπληκτικό σιφόν, το μετάξι, το δροσερό τυπωμένο βισκόζη είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αυτό φαίνεται κομψό και θηλυκό όταν συνδυάζεται με φορέματα και κορυφές.

Δείτε περισσότερα: Hijab For Men

7. Dupatta Hijab Style:

Dupatta Hijab Style

Χωρίς παρενοχλήσεις με στυλ hijab εάν μια κυρία φέρει ένα σάλερ kameez. Η ταίριασμα, που τρέχει duppata μπορεί να είναι ινδική στυλ hijab, πιέτα το ένα άκρο του dupatta γύρω από το κεφάλι σας κομψά και αφήστε το άλλο άκρο ροή πίσω σας. Αυτή η εκπληκτική απλή εμφάνιση είναι βέβαιο ότι θα δώσει σε κάθε κυρία μια εκπληκτική εμφάνιση.

8.Wedding Hijabs:

Γάμος Hijabs

Η Saree αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας κάθε ινδικής γυναίκας. Μια επίσημη ευκαιρία όπως ο γάμος τους δίνει την ευκαιρία να ντύνονται κομψά με τέλεια αξεσουάρ που ταιριάζουν. Ινδικό στυλ hijab γάμου γίνει μια δήλωση μόδας. Ένα βαρέως διακοσμημένο saree μεταξιού με αντίθεση στερεό χρώμα hijab ταιριάζει με maathatikka είναι η εθνική εμφάνιση ευνοείται από κυρίες.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίες μορφές Hijab

9. Συμβατικό στυλ Hijab:

Συμβατικός Style Hijab

Η παλαιότερη γενιά ινδικών μουσουλμάνων κυριών ή εκείνων που ζουν σε αγροτικές περιοχές εξακολουθούν να προτιμούν το συμβατικό τζιντάντ Ινδικού στιλ τσαντόρ. Είναι ένα εξωτερικό ένδυμα πλήρους μήκους που καλύπτει το σώμα του κεφαλιού και πέφτει μέχρι τα πόδια. Κρατάται από τα χέρια αφού δεν υπάρχουν σχισμές για τα χέρια και ισορροπημένοι στους ώμους.

Η ινδική ισλαμική κοινωνία έχει αποδείξει ότι τα μέτρια στερεότυπα ρούχα μπορούν να συγχωνευθούν με το δυτικό ύφος και να φαίνονται εξίσου έξυπνα και φοβερά. Το παραδοσιακό n συμβατικό είναι αισθησιακό. Το ενδιαφέρον τους για την ινδική μόδα του hijab ενθάρρυνε τους σχεδιαστές να πειραματιστούν με μια ποικιλία υφασμάτων και αξεσουάρ για να δημιουργήσουν καινοτόμα πρακτικά σχέδια.

Δείτε περισσότερα: Απλές μορφές Hijab για το σχολείο

Leave A Comment

83 + = 85