9 Εικόνες του Heath Ledger χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Ο περίφημος τζόκερ της σειράς Batman του 2008, ο Heath Ledger ήταν αναγνωρισμένος Αυστραλός ηθοποιός και σκηνοθέτης διάσημος όχι μόνο για τον καλύτερο ρόλο του τζόκερ αλλά και για θυγατρικές επιτυχίες όπως το Casanova και το Broke back mountain. Ξεκινώντας τη σταδιοδρομία του με την Αυστραλιανή τηλεόραση, ο Heath είχε μια καλή ζωή στο Hollywood του, μέχρι να περάσει μια τραγική σειρά γεγονότων που τον άφησαν σε απώλεια ζωής. Κάτω από τη βαριά επιρροή της λανθασμένης δόσης των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ο Heath έπνιξε τελικά την τελευταία του αναπνοή στις 22 Ιανουαρίου του 2008. Πάντα θυμόμαστε στις καρδιές μας, ότι η ξαφνική κατάρρευση του Heath μας είχε αφήσει όλους τους θανάτους και παρόλα αυτά δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πώς ο κόσμος έχει χάσει έναν ταλαντούχο όμορφο νεαρό. Στην ανάμνηση του διαβόητου Τζόκερ, εδώ είναι ένα άρθρο σχετικά με μερικές από τις off set του, εκτός φωτογραφικών μηχανών κάμερας που μπορεί να ενδιαφέρουν τους οπαδούς Ledger.

Heath Ledger χωρίς μακιγιάζ με εικόνες:

1. Ετοιμότητα εικόνας:

ρείκι ledger without makeup

Ο Heath Ledger ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά αγάπησε να είναι στην κάμερα και ποτέ δεν έχασε την ευκαιρία να θέσει για μια φωτογραφία off σουτ ή για βολή. Όπως μπορείτε να δείτε το μόνο μακιγιάζ που χρειαζόταν ήταν όταν έπρεπε να παίξει τον τζόκερ.

2. Πίσω από τις σκηνές:

ρείκι ledger without makeup2

Υπήρξαν πολλές εικόνες του Heath Ledger πίσω από τις σκηνές βάζοντας στο κοστούμι του ή να κάνει τις τελικές πινελιές στο persona του, αλλά αυτό είναι μακράν το καλύτερο, δεδομένου ότι συλλαμβάνει το πραγματικό νόημα του να τραβήξει από ένα υπέροχο βλέμμα χωρίς μακιγιάζ.

3. Μετατροπή σε χαρακτήρα:

ρείκι ledger without makeup3

Η ταινία, ο σκοτεινός Ιππότης ήταν ίσως το μόνο μέρος όπου ο Keith Ledger όντως όντως χρειαζόταν εκτεταμένο μακιγιάζ στο ήδη τέλειο πρόσωπο του. Ήταν στην πραγματικότητα υποψήφια για να είναι ο καλύτερος τζόκερ όλων των εποχών και σίγουρα έζησε μέχρι το persona.

4. Βραβείο Goody:

ρείκι ledger without makeup4

Οι αρσενικοί ηθοποιοί δεν χρειάστηκαν ποτέ τόσο εκτεταμένο μακιγιάζ όσο οι γυναικείοι ηθοποιοί, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά για να γίνει το πρόσωπό τους κατάλληλο για την κάμερα, αλλά για τον Heath Ledger που αγάπησε να βρίσκεται στο προσκήνιο, δεν υπήρχε καμία κατάσταση πολύ σκληρή για να αντιμετωπίσει με μια ματιά δεν ματιά μακιγιάζ.

5. Σκηνή ταινίας:

ρείκι ledger without makeup9

Σε μια από τις πρώτες του ταινίες με το όνομα A Knights Tale Heath Ledger κατέλαβε τις καρδιές πολλών όχι μόνο με την αστρική του απόδοση, αλλά και με την ικανότητά του να δείχνει τέλεια στην κάμερα ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να δείτε πώς μια ελάχιστη ποσότητα μακιγιάζ είναι απαραίτητη για να τον δούμε λαμπρό στην κάμερα.

6. Βραβείο επίδειξης βραβείων:

ρείκι ledger without makeup6

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ο Heath Ledger είδε να δείχνει απολύτως ενθουσιασμένος, χωρίς να έχει ένα άγγιγμα του μακιγιάζ στο πρόσωπό του, που εκλαγεί την αρρενωπότητά του για τη φωτογραφική μηχανή.

7. Η καλύτερη εμφάνισή του:

ρείκι ledger without makeup7

Αυτή η φυσική εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ του Heath Ledger συνοψίζει ολόκληρο το πρόσωπο του ενός αγοριού δίπλα από την πόρτα με μια πινελιά αρρενωπότητας. Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το λαμπρό ηθοποιός δεν χρειάζεται κανένα μακιγιάζ για να φανεί εξαιρετικό τόσο on και off σύνολο.

Δείτε περισσότερα:  Enrique Lglesias χωρίς μακιγιάζ

8. Οι νεότερες μέρες:

ρείκι ledger without makeup8

Στις νεώτερες μέρες του, ο Heath κατόρθωσε να τραβήξει ένα πλήρες αγόρι δίπλα στην πόρτα που έδειχνε ότι αργά έφτασε να τον κάνει καρδιά για τις κυρίες σε όλο τον κόσμο. Με το κοριτσάκι του και το βιβλίο χαμόγελου χαμόγελου του κατόρθωσε να αστείο το δρόμο του στις καρδιές μας.

9. Αγόρι με την επόμενη πόρτα:

ρείκι ledger without makeup5

Το αγόρι δίπλα είναι ένα κλασικό look μακιγιάζ που επεξεργάζεται την πραγματική ελκυστικότητα οποιουδήποτε ανθρώπου και όπως μπορείτε να δείτε Heath Ledger θα τραβήξει μακριά αυτό το βλέμμα πολύ καλά.

Δείτε περισσότερα: Μπραντ Πιτ Καμία μακιγιάζ

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 88 = 91