Κορυφαία 9 hairstyles Taylor Swift Στυλ στη ζωή

Είστε μέρος του fanbase του Taylor Swift; Δείξτε την αγάπη σας για την αγαπημένη σας εφηβική αίσθηση, αθλοπαιδεύοντας τα hairstyles της!

1. Μακριές μπούκλες:

taylor swift hairstyles

Το πιο κομψό μακρύ χτένισμα του Taylor Swift με μερικές σφιχτές μπούκλες να πέφτουν στο τέλος. Περιστασιακά στην προσέγγισή της, αυτό το hairstyle είναι αρκετά δημοφιλές στους οπαδούς της.

2. Πλεκτά κάνουμε:

Πλεκτά up do

Όπου τα περισσότερα κορίτσια θα χρησιμοποιούσαν μια ζώνη για τα μαλλιά, η Taylor αντικατέστησε την τεχνητή με φυσική, δημιουργώντας το κεφαλόδεσμο με το στιλ που χρησιμοποιεί τα μαλλιά της. Έγραψε ένα κομμάτι από τα μαλλιά της σε ένα λεπτό πλεξούδα που πηγαίνει πάνω από το κεφάλι της και τελικά καταλήγει σε ένα πλεγμένο μέχρι πίσω. Το τμήμα που βρίσκεται μπροστά από την ταινία του κεφαλιού είναι διακοσμημένο σε μεταξωτά κτυπήματα που μας ωθούν να θαυμάσουμε τα κομψά μάτια της.

Δείτε περισσότερα: Κοντάκια Kim Kardashian

3. Μπουκάλια με μακριές σκάλες:

Κοντά στο μέτωπο with long tresses

Αυτό είναι ένα καθαρό και στιλβωμένο χτένισμα της για όμορφες μακριές κοτσίδες. Αποδίδοντας ένα είδος αιγυπτιακού ρυθμού, αυτό το κομμωτήριο διαθέτει εντελώς ευθεία μαλλιά χωρίς κορδόνια ή κύματα. Τα κτυπήματα είναι τολμηρά και εκφραστικά ενώ τα στρώματα και οι υφές των μαλλιών μιλούν από μόνα τους.

4. High Bun:

Υψηλός bun

Στυλ με μαλλιά μεσαίου μήκους, αυτό το hairstyle είναι αρκετά κομψό και μοντέρνο. Τα μαλλιά χωρίζονται σε μπροστινό και πίσω τμήμα, το μπροστινό τμήμα είναι διακοσμημένο με λαμπρά βραχίονες που σχηματίζουν τα μάτια και κάποιες συγκριτικά μεγάλες κλωστές τρίχας υπάρχουν και στις δύο πλευρές των κροσσών που πλαισιώνουν το πρόσωπο (ή τα ζυγωματικά, για να είναι ακριβή) . Το οπίσθιο τμήμα της τρίχας τραβιέται πίσω και είναι δεμένο σε ένα ψηλό κουλούρι.

Δείτε περισσότερα: Katy Perry Hairstyles 2015

5. Βοημία:

taylor5

Οι μποέμικες χτενίσματα έχουν κάποιο μυστήριο γι 'αυτούς. Taylor Swift σίγουρα μοιάζει με μια πριγκίπισσα σε αυτό το hairdo. Φόρεψε σε αυτό το χτένισμα για την ηχογράφηση του μουσικού βίντεο για το τραγούδι του "Love Story". Το κομμωτήριο διαθέτει ένα κουλούρι που αποτελείται από περιστρεφόμενα μαλλιά. Όλη η ακαταστασία στα μαλλιά παίρνει ένα οριστικό σχήμα στο κουλούρι και η συνολική εμφάνιση αυτού του hairstyle μαζί με την hairband είναι πολύ εξαίσια.

6. Μεσαίες μπούκλες:

Μεσαίο curls

Αυτό είναι ένα άλλο από τα μεσαία hairstyles της που χαρακτηρίζει τα μαλλιά της που έχουν ισχυρά καθορισμένες μπούκλες. Τα μαλλιά ξεκινούν ίσια και καταλήγουν να είναι σε φανταχτερές μπούκλες. Αυτό το χτένισμα μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τους ερασιτέχνες στο στυλ, γι 'αυτό συνιστάται να επισκεφθείτε κάποιον που είναι πολύ έμπειρος με τη διαδικασία του styling μαλλιών με επαγγελματικό τρόπο. Το πλευρικό χωρίο είναι ορατό, που δίνει μια όμορφη ματιά σε αυτό το hairdo.

Δείτε περισσότερα: Σύγχρονα βικτοριανά hairstyles

7. Χαμηλό αυτί-πόνι:

Χαμηλός ear pony

Αυτό είναι ένα χαμηλό χτένισμα αλογοουρά, αλλά η αλογοουρά δεν κρεμάει δίπλα στο λαιμό της, αλλά μάλλον βρίσκεται ακριβώς πίσω από το αριστερό της αυτί. Τα μαλλιά χωρίζονται στη μία πλευρά και στη συνέχεια βουρτσίζονται στα πλάγια και δεμένα στην αλογοουράδα που στη συνέχεια ρέει πάνω από τον αριστερό της ώμο μέχρι τα χέρια της. Τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος καλύπτουν ένα τμήμα του μετώπου και βοηθούν στην εκτροπή της προσοχής στα όμορφα μάτια της.

Δείτε περισσότερα: Hairstyle για κορίτσια

8. Retro Look:

Ρετρό look

Αυτό είναι ένα καρφωμένο χτένισμα στο οποίο έχει κόψει τα μακριά μαλλιά της και το κράτησε μέχρι το μήκος του λαιμού. Τα μαλλιά της είναι διαμορφωμένα με τη μορφή ισχυρών μπούκλες με καλά καθορισμένα κύματα (όχι δαχτυλίδια). Τα κύματα αρχίζουν να γυαλίζονται, αλλά έχουν ένα προφανές χάος γύρω από τις άκρες. Οι καρφίτσες τρίχας χρησιμοποιούνται για να κάνουν τις μπούκλες πιο εύχρηστες και να τις διατηρήσουν στη θέση τους.

9. Ναυτικό Κοιτάξτε:

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ look

Με τα μακρά σγουρά μαλλιά της και με το καπάκι στην κορυφή μοιάζει σαν ένας πράκτορας SHIELD από τον WW2. Το μεγαλύτερο μέρος της ομορφιάς της προέρχεται από την άψογη δομή του προσώπου της που είναι ένα τέλειο ωοειδές. Η μέση παχιά ποιότητα μαλλιών της είναι το καλύτερο για το σχεδιασμό τέτοιων καταπληκτικών μπούκλες και κύματα. Οι μπούκλες σχηματίζουν επίσης πλαϊνές κρόσσες στο μπροστινό μέρος και ο όγκος που προστίθεται στα μαλλιά τους από τέτοια όμορφα στρώματα τονίζει πολύ καλά τη γραμμή των γνάθων.

Leave A Comment

24 − 20 =